Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Tak naštěstí si to můžu namontovat sám doma, ale pak STK, zjistí jestli je to správně zapojené, orazí mi typový list a s tím pak na úřad, zápis do velkého TP a pak dostaneš ještě nový OTP.. Byrokracie Brácha mi právě tenkrát říkal, že jsem měl koupit tažné ještě před přihlášením z Německa, že by ho na dovozové STK hned zapsali... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 aha, takže se kontroluje zapojení na STK, o to mi šlo ;) díky za info. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Nemáš vůbec za co Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Tak naštěstí si to můžu namontovat sám doma, ale pak STK, zjistí jestli je to správně zapojené, orazí mi typový list a s tím pak na úřad, zápis do velkého TP a pak dostaneš ještě nový OTP.. Byrokracie Brácha mi právě tenkrát říkal, že jsem měl koupit tažné ještě před přihlášením z Německa, že by ho na dovozové STK hned zapsali... nebo si sežen razítko autoservisu,pak nemusíš na stk Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Včera vyměněn mechanismus stěračů. Sice jsem ho na jaře promazával, ale stejně se stěrače pomalu zasekávaly.. :( No a přišli mi tažné, takže jsem ho hned namontoval 342498km. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 No, ale ten mechanismus mi dal zabrat, jsem si totiž nepoznačil polohu na motorku a pak jsem s tím laboroval, dokonce jsem musel volat i Rolbovi - ještě že byl tak ochotnej mi poradit, za což mu velice děkuji Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 kupoval jsi odjimaci tazne ? ktere je vubec origo jaka značka ? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Jasně, mám tažné na bajonet od SVC Náchod. Originál je od firmy Profsvar Mnichovo Hradiště - stojí 4235. Tohle co mám já je na 1600kg a stálo i s elektrikou a poštou 3140 Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Zatěžkávací zkouška tažného Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Ahoj a ta nádoba je plná?? Ty to jenom šolicháš. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Krásných 57kg, musím to ze začátku šetřit :D Ještě není ani zapsané v TP Chtěl jsem v sobotu, ale neměl jsem s sebou velkej TP a bez něj mi tu prohlídku nechtětli udělat, nechápu proč Přece jim stačí typovej list a OTP, pak si zkouknou správné zapojení zásuvky a potvrděj typovej list, ne? Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Jdes na to zvolna jo? ;) Mam to stejne tazne co mas ty a minuly rok jsem na voziku vezl 1100kg a no problemo, spis jsem mel strach o vozik jestli to zvladne :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Konny, můžeš mi prosím poslat fotku zásuvky na tomhle tažným? :) Díky Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 do velkýho TP ti to tažný zapíšou ne? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Zapíšou, ale až na městském úřadě... Na STK zkontroluje pouze zapojení elektroinstalace a pohoupe se na tažným, jestli je dobře utáhnutý.. Ale velkej TP je mu k ničemu.. Podle mě mu bohatě musí stačit OTP. Jo a ještě na STK potvrdí Typový list.. Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 To az na urade ... ale co resis je to dane ke vsemu na stk je potreba velky tak co se divis Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Konny, můžeš mi prosím poslat fotku zásuvky na tomhle tažným? :) Díky Neni problem, ale az zitra, protoze nejsem doma a ted jedu pres mobil ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Konny, nezapomněl si na mě? :) Tažné zapsané, na STK jsem platil 100 kč namísto všude udávaných 290 kč Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Neboj nezapoměl, ale měl jsem čas až k večeru a to už se mi nechtělo fotit, za chvíli na to vlítnu ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Super, díky V podstatě mi jde o to, že mám namontovanou zásuvku vzhůru nohama, protože se mi nepodařilo najít jinou pozici (ještě teda bokem, ale to se mi nezdálo jako optimální řešení..). Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 To je nějaký divný , jdu to teda nafotit a pak ti sem dám fotky ;) Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak tady máš nějaký fotky, snad ti to k něčemu bude ;) PS: té rzi si nevšímej, tažné se chystám natírat :) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Jak dlouho máš to tažné namonotvané? Mě to právě vychází tak, že buď bych tam měl zásuvku tak, že by se otvírala doleva a nebo nahoru, tak jak to mám teď.. Ale jak koukám, tak je to vcelku jedno :))) Díky moc Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Jak moc složitý je to namotovat?Je tam nějaká příprava?Doma máme všechny auta bez tažnýho tak o něm uvažuju. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Je to jednoduchý, sundat nárazník, za ní je výztuha, tu taky shodíš, místo ní dáš tažný, jsou tam už připravený dírky (jen musíš sundat vosk z výroby), pak protáhnout elektřinu a napojit na svazky u světel.. Buď si koupíš uni elektroinstalaci, ke který dodávají takový ty rychlospojky a nebo si koupíš přímo na dané vozidlo, pak to jen zacvakneš místo původních konektorů ke svělům a na ně teprve napojíš ty původní kontektory.. Práce tak na 2 hoďky komplet P.S. Ještě musíš říznout do nárazníku, tam jsou již připravený tečky, podle kterých to vyřežeš - já to řezal přímočarkou a pak jsem to ještě dodělával na autě přesně podle tažného Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Jak dlouho máš to tažné namonotvané? Mě to právě vychází tak, že buď bych tam měl zásuvku tak, že by se otvírala doleva a nebo nahoru, tak jak to mám teď.. Ale jak koukám, tak je to vcelku jedno :))) Díky moc Jak dlouho je tažné namontované netuším, ale předpokládám že min. 10 let, z TP to nejde zjistit, protože velký TP předchozí majitel stratil a tak byl vystaven duplikát, kde je jen tažné zapsané bez datumu. Jinak nechceš tu tvou zásuvku taky nafotit, ať mám kompletní představu jak to u tebe vypadá, ale je možný že v průběhu let, se uchycení změnilo :) , ale ve výsledku je asi jedno, jestli je zásuvka tím výstupkem nehoře nebo dole ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Konny, slíbené fotky Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Já myslel že máš origo odnímatelné jako já - to právě není vůbec poznat že tam nějaké je. To co máš Ty je viditelné na 1.pohled. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky