Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Díky Martine :palec: Dnes proběhla geo a je vše v pořádku (sbíhavost do 1% upravena) Ještě jednou mi zkoukli spodek a prý všechno OK.. A bavil jsem se tam s majitelem (lakýrou) na kolik by mě vyšel nástřik předku a říkal, že do 7t se vejdu.. Tak do toho asi půjdu - Octulka si to zaslouží :pivo:

Odkaz ke komentáři

Já už o tom mluvím od tý doby, co jsem Oki koupil a letos už se k tomu snad dokopu :D Lakýra je šikovnej, nebojím se, že by netrefil barvu ;)

Jirko, tak to máš pár přesunů do ČR a zpět, viď? Hlavně si měl teď sezónu, tak se nedivím, žes nejezdil ;) Jinak já už nevozím ženu do práce, tak najedu taky denně o 30km míň..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

LimoMan: Ano, také mám Business edici :) Už jsem to koupil bez Metallic, zatoulaly se při převozu z DE do ČR :D A díky, ale mám 16" Audi a jsem max. spokojenej - 7x16" ET 31 mluví za vše ;)

Měním preventivně, protože už cvakaly a nerad bych zůstal někde viset, auto mi musí sloužit denně a několikrát ročně jezdíme s rodinou na Slovensko, takže musí být ve 200% kondici :))) A doufám, že pojede :)))

Odkaz ke komentáři

Tak hotovo, právě jsem si vyzvednul auto - hydroštely INA 1528 kč, tlumič vibrací klínového řemene a gufero klikového hřídele, výměna oleje, olej. filtru a brzdovky celkem 2800 kč za práci..

Olej a olej. filtr, brzdovku jsem měl svoje ;) Takže čistě za výměnu hydroštelů počítej tak 1500 za práci ;)

Odkaz ke komentáři

Jj, taky si myslím, že cena je super a jsem spokojenej - a hlavně už žádnej nepříjemnej zvuk z motorovýho prostoru :palec: V květnu může Octule z vesela na STK :) Jen se pořád rozhoduju, jestli zaslepit EGR nebo ne :(

Odkaz ke komentáři

Já právě vůbec nevím, záslepky už mám doma přes rok a stále jsem se neodhodlal do toho jít :( Ale potřebuju vyvložkovat závit pro kryt motoru, tak když už to bude sundaný, asi ho nechám zaslepit.. Právě se taky bojím delšího ohřevu a taky chcípání.. Navíc já mám ten DPF, tak nevím, jak se na to bude tvářit :(

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...