Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

U nás v Trutnově je to stejný. Přijedu ráno před obchodák, parkoviště poloprázdný, tak si zaparkuju v zadní řadě. Lidi to tam moc nedávaj, protože je to daleko ke vchodu a ke košíkům. Přijdu s nákupem, parkoviště je stále poloprázdný a vedle mě stojí debil tak, že jsem nemohl naložit malou.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Martine, jsme na tom stejně :D Včera jsme byli nakupovat, pak jsme šli s malou na procházku, pak jsem měl čas umýt auto (věnoval jsem mu celou hodinu :D) a pak jsem šel štípat dříví a znovu s malou na procházku :) Rodina je pro mě teď důležitější než auto :palec: No a dneska jsem byl celý dopoledne na zahradě :)

Fido, tak přece nakonec vyhrála zase OI, to jsem rád :palec: A koupil si krátkou nebo combi? Ať slouží, holka!

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem lifta za cca 40tkc. V dobrem stavu. Je to auto pro manzelku, ale chci aby to bylo ciste a nemusela se v tom stidet jezdit. Moje o2 asi bude jako mestske vozitko. Az dneska, jak jsem ji videl na slunicku jsem zjistil jak je pekna odpo nafotim.

Odkaz ke komentáři

Tak určitě :D

Dnes jsem umyl letní kola, nechal je vyvážit a pak jsem je ještě vzal clayem, leštěnkou a voskem :D Zítra si dáme druhý kolo vosku a pak už jsou připraveny k nazutí.. Ve čtvrtek jde Octulka na geometrii (zjistil jsem, že se mi sjíždí víc vnitřky pneu)..

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...