Přejít na obsah

Zatuhlé naklápěcí lopatky

umts14

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám octávii 1.9TDI 81Kw a při svižnější jízdě se mi to přepne do nouzáku a po vypnutí a nastartování to zas jede. Měl jsem to v opravně a tam to všechno přeměřili a řekli mi že mám zatuhlé naklápěcí lopatky tak ať je zkusím rozhejbat tím že to budu vytáčet. Tak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte nějaký rady jak s tím jezdit aby se to co nejdříve rozhýbalo. Děkuji

Odkaz ke komentáři

Na tom ti nic nevyměří jestli moc nebo málo. Jedině sednout s noťasem do auta a dávat tomu čouda a sledovat jestli se ti bude snižovat plnící tlak. Pokud po chvilce vytáčení nebude plnící tlak klesat, tak jedině turbo ven a vyčistit. Ale dobře si rozmysli komu to dáš udělat. Jinak jsem to tady dával i s fotodokumentací, tak pohledej v téhle sekci co jsi dal téma.

Odkaz ke komentáři

rada není je třeba turbo vyndat rozebrat vyčistit,rozhejbat a hlavně potom tu regulaci vypodložit jinak to do roka děláš znova :wallbash:

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=45149&postdays=0&postorder=asc&start=0

podlozit nedoporucuji !!!!!!!! Ztrata efektivity turba v nabehu a celkove vetsi zatizeni turba... Je to proudovej stroj a dobre tolerance a presnost je potreba..

Odkaz ke komentáři

podlozit nedoporucuji !!!!!!!! Ztrata efektivity turba v nabehu a celkove vetsi zatizeni turba... Je to proudovej stroj a dobre tolerance a presnost je potreba..

mám půl roku podloženo 0.1 podložkama a jezdím jak šlak nemám problém a co koukám po forech nejsem sám před tím když mi regulace zatuhla poprvý a turbo se pouze vyčistilo se problém po 3 měsících opět vrátil. B)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...