Spooky1 Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 pěkný fotečky,koukám,že autíko doznalo nějaké změny :-) Díky za pochvalu. Snažím se jak s autem tak s lovem obrázků... Jinak změn pár proběhlo (nejen venku) a ještě pár proběhne... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Pěkné fotečky a autí jak z katalogu!! Taky příští rok planuju dovču autem a už ted se těším!! Chtěl bych dát Černou horu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 (upraveno) Pěkné fotečky a autí jak z katalogu!! Taky příští rok planuju dovču autem a už ted se těším!! Chtěl bych dát Černou horu :( Že bych se vetřel? Taky by mě lákala... :( A nechval mě to porád tolik... Stoupně mě to do hlavy a budu hrozně namyšlenej... ;) Upraveno Srpen 16, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Tomášku krásný fotky a octulka fešná moc,už se těším na Rozkoš až omrknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 (upraveno) a jsi si jista, ze dorazis? ja si myslim, ze ti do toho tak tyden pred srazem neco prijde edit: bejku, potrebuju se s tebou spojit nejak, ale nemuzu ti brnknout, pac nejsem v CR zase... Upraveno Srpen 16, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Žany: No jsem zvědavej zda dorazíš, budu se těšit :lool: Houmi: Jestli to bylo to co jsme řešily včera tak pohoda. Jinak se omlouvám,ale nemám teď holt doma internet no... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Tome jako myslím že dorazím..odvoz už mám zajištěný a tak nemám důvod tam nedorazit :D když už sem jela do Doubí,tak proč ne na Rozkoš :D jaktože si bez netu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Tome jako myslím že dorazím..odvoz už mám zajištěný a tak nemám důvod tam nedorazit :D když už sem jela do Doubí,tak proč ne na Rozkoš :D jaktože si bez netu? :) Tak se budu těšit na rozkoši ;-) No je to na delší vyprávění. Dyžtak SZ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Tak se budu těšit na rozkoši ;-)No je to na delší vyprávění. Dyžtak SZ :( Tak jsem doma z výletu přez 3/4 republiky a hubu mám od ucha k uchu... Hezkej dárek jsem Odtloukánkovi dopřál... Jen vyměnit váhu vzduchu a spojku musím... A co bude dál se uvidí. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 a kolik tam ted je, bejku? :( jo, potreboval bych nejak pozapojit radio v aute a kdyztak si nejak predat ty zarovky... na kdy bys to videl? :P Mel bys chvili cas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 a kolik tam ted je, bejku? :) jo, potreboval bych nejak pozapojit radio v aute a kdyztak si nejak predat ty zarovky... na kdy bys to videl? :P Mel bys chvili cas? Je tam necelejch 140 německejch plnokrevníků prozatím... :( Radio by nemusel bejt až takovej problém... Jen nevím kdy... :-( Že by na Rozkoši? Jak to radio přepojit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 Spooky: to bych musel na Rozkos Passatem :( zarovky musim stihnout driv nez na Rozkosi, mam tady pripraveny ty blinkry, chci to udelat v jednom :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 (upraveno) Spooky: to bych musel na Rozkos Passatem zarovky musim stihnout driv nez na Rozkosi, mam tady pripraveny ty blinkry, chci to udelat v jednom :P Jo v passatu. Tak dej vědět jak a kdy jsi doma... Když dojedeš tak nějaký odpolko by to šlo... Klidně aj v ČB asi... Hoď mě info do SZ o co přesně by šlo ;-) Jinak zítra snad zmáknu v práci naskenovat graf a prsknout ho sem... :( edit: Tak graf jsem naskenoval a tady ho máte. TDIfuna můžu vřele doporučit opravdu všem kdo přemýšlejí o jakýchkoliv úpravách ať už většího nebo menšího charakteru. :) Super jednání, přístup a domluva. Dokonce nám připravil aj posezení z občerstvením... Takže díky moc pane! edit2: Tak a ještě jedna fotečka malé nenápadné reklamy... :) Upraveno Srpen 23, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Tak a scháním čidlo do váhy vzduchu z označením 056 na konci. Tak kdyby někdo věděl kde a za kolik tak dejte prosím vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 já jsem bral váhu novou od JasteRe,zkus jeho ....jinak pěkný grafík už se těším na ten svůj ;) cesta domů musela být slastná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Spooky: to bych musel na Rozkos Passatem zarovky musim stihnout driv nez na Rozkosi, mam tady pripraveny ty blinkry, chci to udelat v jednom Neumis si vymenit zarovky v blinrku? Co je to za radio? v cem je problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Neumis si vymenit zarovky v blinrku? Co je to za radio? v cem je problem? Žárovky by uměl,ale ležej mu u mě v garáži na poličce... A radio je nějak podivně zapojeno... Taky neumím všechno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 (upraveno) Udelam praci najednou, abych se v tom nemusel vrtat 2x, tak cekam na zarovky od Toma a spolecne s tim vymenim i cely blinkry. Upraveno Srpen 24, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Udelam praci najednou, abych se v tom nemusel vrtat 2x, tak cekam na zarovky od Toma a spolecne s tim vymenim i cely blinkry. I tak si me nazval deb*lem a to uz neschovas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 (upraveno) nechtel jsem, abys mel zkazeny den ;) Tome: musim to nejak poresit, zitra se to veze na diagnostiku, je to liny jako prase, a pak nevim, jak tady budu nebo nebudu, nejspis pojedem pro nejaky to auto do Nemecka. Ale to se pak domluvime, bejku ale mozna o vikendu, kdybys byl doma Me pak musis svezt a na tu vahu bych taky kontaktoval JasteRa Upraveno Srpen 24, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 nechtel jsem, abys mel zkazeny den ;) Tome: musim to nejak poresit, zitra se to veze na diagnostiku, je to liny jako prase, a pak nevim, jak tady budu nebo nebudu, nejspis pojedem pro nejaky to auto do Nemecka. Ale to se pak domluvime, bejku ale mozna o vikendu, kdybys byl doma Me pak musis svezt a na tu vahu bych taky kontaktoval JasteRa myslim ze JasteR nema tydle origo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 JasteR má origo díly, tzn. váhy vzduchu Bosch.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Molíkovi by ještě slušela ploutvička a origo anténu mrsknout pod palubku. jj, nic nenalil jak u suchánků !! Nic děcka jdu spát zítra hrnu do Práglu. čaute nechcu nasrat Jastera, vim ze za funkci vahy nemuze ale mel jsem tady kluka z fora 96kw ASZ octavie, mel vahu od jastera a po zmereni serie katastrofickej prubeh, vymenily jsme vahu za jeho starou kterou mel nastesti s sebou a ok.. takze ne vse funguje na 100% pokazde!!!!!!!! Nejlip kdyby to vymenil clovek co to umi i nalogovat a vyhodnotit data. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 nechtel jsem, abys mel zkazeny den Tome: musim to nejak poresit, zitra se to veze na diagnostiku, je to liny jako prase, a pak nevim, jak tady budu nebo nebudu, nejspis pojedem pro nejaky to auto do Nemecka. Ale to se pak domluvime, bejku ale mozna o vikendu, kdybys byl doma Me pak musis svezt ;) a na tu vahu bych taky kontaktoval JasteRa JAsný svíézt není asi problém. Taky jsem zvědavej jak jede to tvoje... ;-) Ale nejdřív než tě povezumusím tu váhu. Jedině že by jsme na chvíli vzali tvojí... Jinak o víkendu v neděli bych měl být volnej. v pátek bych měl jet na Křivonosku (hluboká) na sraz a budu tam do soboty určitě... myslim ze JasteR nema tydle origo... :( Má origo,ale co jsem koukal tak jen 055 Jinak váha už je v řešení přez jELDu. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 nechcu nasrat Jastera, vim ze za funkci vahy nemuze ale mel jsem tady kluka z fora 96kw ASZ octavie, mel vahu od jastera a po zmereni serie katastrofickej prubeh, vymenily jsme vahu za jeho starou kterou mel nastesti s sebou a ok.. takze ne vse funguje na 100% pokazde!!!!!!!! Nejlip kdyby to vymenil clovek co to umi i nalogovat a vyhodnotit data. jo, to samý se může stát s váhou od tebe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 nechcu nasrat Jastera, vim ze za funkci vahy nemuze ale mel jsem tady kluka z fora 96kw ASZ octavie, mel vahu od jastera a po zmereni serie katastrofickej prubeh, vymenily jsme vahu za jeho starou kterou mel nastesti s sebou a ok.. takze ne vse funguje na 100% pokazde!!!!!!!! Nejlip kdyby to vymenil clovek co to umi i nalogovat a vyhodnotit data. Tak já to beru samozřejmě tak, že může bejt vadná jakkákoliv fungl nová věc... jo, to samý se může stát s váhou od tebe... Fun neřekl že nemůže,ale on by to právě rovnou nalogoval a zjistil, že ta váha taky nefunguje... Osobně jsem to nepochopil tak že by to bylo mířeno proti Jasterovi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 jo, to samý se může stát s váhou od tebe... Ehm ja vahy neprodavam takze bych rekl ze nemistna poznamka. A pokud bych nekomu montil vahu, tak si to prekontroluji v datech zda dava co ma. Pokud jsem se radou nekoho dotkl tak se na to muzu vite co.. Jsou to vase auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Ehm ja vahy neprodavam takze bych rekl ze nemistna poznamka. A pokud bych nekomu montil vahu, tak si to prekontroluji v datech zda dava co ma. Pokud jsem se radou nekoho dotkl tak se na to muzu vite co.. Jsou to vase auta Kucí klid... Nehádejte se tady... Prosím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Ehm ja vahy neprodavam takze bych rekl ze nemistna poznamka. A pokud bych nekomu montil vahu, tak si to prekontroluji v datech zda dava co ma. Pokud jsem se radou nekoho dotkl tak se na to muzu vite co.. Jsou to vase auta jj, ty jsi vždycky ten nejlepší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 jj, ty jsi vždycky ten nejlepší.. no to vis.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.