Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Pěkné fotečky a autí jak z katalogu!! Taky příští rok planuju dovču autem a už ted se těším!! Chtěl bych dát Černou horu :(

Že bych se vetřel? Taky by mě lákala... :(

A nechval mě to porád tolik... Stoupně mě to do hlavy a budu hrozně namyšlenej... ;)

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

a jsi si jista, ze dorazis? :lol: ja si myslim, ze ti do toho tak tyden pred srazem neco prijde :lol:

edit: bejku, potrebuju se s tebou spojit nejak, ale nemuzu ti brnknout, pac nejsem v CR zase...

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Tak se budu těšit na rozkoši ;-)

No je to na delší vyprávění. Dyžtak SZ :(

Tak jsem doma z výletu přez 3/4 republiky a hubu mám od ucha k uchu... Hezkej dárek jsem Odtloukánkovi dopřál...

Jen vyměnit váhu vzduchu a spojku musím... A co bude dál se uvidí. :P

Odkaz ke komentáři
a kolik tam ted je, bejku? :)

jo, potreboval bych nejak pozapojit radio v aute a kdyztak si nejak predat ty zarovky... na kdy bys to videl? :P Mel bys chvili cas?

Je tam necelejch 140 německejch plnokrevníků prozatím... :(

Radio by nemusel bejt až takovej problém... Jen nevím kdy... :-( Že by na Rozkoši? Jak to radio přepojit?

Odkaz ke komentáři
Spooky: to bych musel na Rozkos Passatem :lol: zarovky musim stihnout driv nez na Rozkosi, mam tady pripraveny ty blinkry, chci to udelat v jednom :P

Jo v passatu. Tak dej vědět jak a kdy jsi doma... Když dojedeš tak nějaký odpolko by to šlo... Klidně aj v ČB asi... Hoď mě info do SZ o co přesně by šlo ;-)

Jinak zítra snad zmáknu v práci naskenovat graf a prsknout ho sem... :(

edit: Tak graf jsem naskenoval a tady ho máte. TDIfuna můžu vřele doporučit opravdu všem kdo přemýšlejí o jakýchkoliv úpravách ať už většího nebo menšího charakteru. :) Super jednání, přístup a domluva. Dokonce nám připravil aj posezení z občerstvením... Takže díky moc pane!

edit2: Tak a ještě jedna fotečka malé nenápadné reklamy... :)

post-60-1282543765_thumb.jpg

post-60-1282601232_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

nechtel jsem, abys mel zkazeny den ;)

Tome: musim to nejak poresit, zitra se to veze na diagnostiku, je to liny jako prase, a pak nevim, jak tady budu nebo nebudu, nejspis pojedem pro nejaky to auto do Nemecka. Ale to se pak domluvime, bejku :angry: ale mozna o vikendu, kdybys byl doma :angry:

Me pak musis svezt :pest: a na tu vahu bych taky kontaktoval JasteRa

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
nechtel jsem, abys mel zkazeny den ;)

Tome: musim to nejak poresit, zitra se to veze na diagnostiku, je to liny jako prase, a pak nevim, jak tady budu nebo nebudu, nejspis pojedem pro nejaky to auto do Nemecka. Ale to se pak domluvime, bejku :angry: ale mozna o vikendu, kdybys byl doma :angry:

Me pak musis svezt :pest: a na tu vahu bych taky kontaktoval JasteRa

myslim ze JasteR nema tydle origo... :lol:

Odkaz ke komentáři
Molíkovi by ještě slušela ploutvička a origo anténu mrsknout pod palubku.

jj, nic nenalil jak u suchánků !! :angry:

Nic děcka jdu spát zítra hrnu do Práglu. čaute

nechcu nasrat Jastera, vim ze za funkci vahy nemuze ale mel jsem tady kluka z fora 96kw ASZ octavie, mel vahu od jastera a po zmereni serie katastrofickej prubeh, vymenily jsme vahu za jeho starou kterou mel nastesti s sebou a ok.. takze ne vse funguje na 100% pokazde!!!!!!!! Nejlip kdyby to vymenil clovek co to umi i nalogovat a vyhodnotit data.

Odkaz ke komentáři
nechtel jsem, abys mel zkazeny den :lol:

Tome: musim to nejak poresit, zitra se to veze na diagnostiku, je to liny jako prase, a pak nevim, jak tady budu nebo nebudu, nejspis pojedem pro nejaky to auto do Nemecka. Ale to se pak domluvime, bejku :pest: ale mozna o vikendu, kdybys byl doma :angry:

Me pak musis svezt ;) a na tu vahu bych taky kontaktoval JasteRa

JAsný svíézt není asi problém. Taky jsem zvědavej jak jede to tvoje... ;-) Ale nejdřív než tě povezumusím tu váhu. Jedině že by jsme na chvíli vzali tvojí... :angry: Jinak o víkendu v neděli bych měl být volnej. v pátek bych měl jet na Křivonosku (hluboká) na sraz a budu tam do soboty určitě...

myslim ze JasteR nema tydle origo... :(

Má origo,ale co jsem koukal tak jen 055

Jinak váha už je v řešení přez jELDu. ;-)

Odkaz ke komentáři
nechcu nasrat Jastera, vim ze za funkci vahy nemuze ale mel jsem tady kluka z fora 96kw ASZ octavie, mel vahu od jastera a po zmereni serie katastrofickej prubeh, vymenily jsme vahu za jeho starou kterou mel nastesti s sebou a ok.. takze ne vse funguje na 100% pokazde!!!!!!!! Nejlip kdyby to vymenil clovek co to umi i nalogovat a vyhodnotit data.

jo, to samý se může stát s váhou od tebe... :angry:

Odkaz ke komentáři

Tak já to beru samozřejmě tak, že může bejt vadná jakkákoliv fungl nová věc...

jo, to samý se může stát s váhou od tebe... :angry:

Fun neřekl že nemůže,ale on by to právě rovnou nalogoval a zjistil, že ta váha taky nefunguje... Osobně jsem to nepochopil tak že by to bylo mířeno proti Jasterovi... :angry:

Odkaz ke komentáři
Ehm ja vahy neprodavam takze bych rekl ze nemistna poznamka. A pokud bych nekomu montil vahu, tak si to prekontroluji v datech zda dava co ma. Pokud jsem se radou nekoho dotkl tak se na to muzu vite co.. Jsou to vase auta :angry:

jj, ty jsi vždycky ten nejlepší.. :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...