Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

otloukánek už fakt moc jako otloukánek nevypadá :lol: je moc pěknej a majitel v pohodě :palec:

njn... snažím se... :P Jinak se moooc těším na toho tvýho golfína až budou nárazníky. ;-)

Tome, jako ze by se jel o vikendu dalsi sraz? :)

njn... Lákaj mě klucí. Škoda, že jsi v A... teda alespoň dle toho co jsi povídal. Já porád ještě nevím...

Odkaz ke komentáři
V patek jezdim vestinou domu a v nedeli zase zpatky... :)

Já že jsi říkal, že na grilovačku nebudeš moct :angry: Jinak se má jet cca v 15:30 z Veselí takže cca 17:00 Písek ;-)

Jinak mě to nedalo, Otloukánek, umyt, navoskován, vyluxován a zase mě bude těšit jezdit. Ještě by to chtělo naleštit,ale na to už není čas. Tak v tejdnu asi ještě jednou opláchnu a naleštím. Stejně budu muset umejt mamině Fabču.

Ještě musím jeden den vyměnit pro velkej úspěch ještě jednou tu manžetu pač se tam někde něco po a zase z ní chlístá vazelína.

A jdu prolejzat forum a najít nějakej zázračnej přípravek na umytí kol a naleštění. :lool:

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dnes koupen, olej, filtr, palivovej filtr a novej klíňák. Ten starej začíná nějak popískávat... Doma by na mě měla čekat jednohmota spojka, tak ještě musím zaběhnout pro ložisko pač jsem s sebou měl málo korun a hurá na nemocenskou :-D

Edit: Tak včera odpolko vyzvednuta spojka z pošty, dnes dokoupeno ložisko a ještě čekám na váhu vzduchu a musím spravit vejfuk.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
teda ty valíš,...tu spojku sis nechal přeobložit nebo jsi kupoval Sachse? Taky se na to chystám,ale ne bohužel letos....makáš pěkně :)

Koupil jsem jednohmotu ATD a ve čtvrtek se jde na to. Každopádně přijde časem přeobložit do něčeho údržnějšího ještě. A pak asi odvezu auto k tobě, když už repasuješ to tvoje aby jsi vzal aj to moje... :)

hmm, bych si dal říct na tu T5ku :D

To je ale T4ka face :-D Jooo taky by se mě Multivan líbil... Ale bral bych ještě toho malonko novějšího co už má otočný křesla...

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem vyzvedl novou váhu vzduchu a zítra hnedka po práci jdeme na výměnu spojky... Rovnou vyměníme aj řemen, palivovej filtr, tu váhu a snad se nám povede vyndat startér a trochu ho vyčistit a promazat... Mám pocit, že zůstává vyset... No a po víkendu asi přijde WinterFace...

Odkaz ke komentáři

hele,tak si ji nech přeobložit něčím lepším ve Ferodu Tálín,dělají to prý dokonce na počkání a cena je do litru. Taky to mám v plánu na příští rok. BUdeš dávat dlouhou pětku nebo to potáhneš na 6gang? A s tou mojí repasí je to maso,postupně dávám vše nové,ještě že,je to za dobrý peníze :lool:

Odkaz ke komentáři
hele,tak si ji nech přeobložit něčím lepším ve Ferodu Tálín,dělají to prý dokonce na počkání a cena je do litru. Taky to mám v plánu na příští rok. BUdeš dávat dlouhou pětku nebo to potáhneš na 6gang? A s tou mojí repasí je to maso,postupně dávám vše nové,ještě že,je to za dobrý peníze :o

v tom ferodu bych umel i nakou slevicku :palec::palec:

Odkaz ke komentáři
hele,tak si ji nech přeobložit něčím lepším ve Ferodu Tálín,dělají to prý dokonce na počkání a cena je do litru. Taky to mám v plánu na příští rok. BUdeš dávat dlouhou pětku nebo to potáhneš na 6gang? A s tou mojí repasí je to maso,postupně dávám vše nové,ještě že,je to za dobrý peníze :o

No zatím to finančně vyhrává 5g,ale uvidíme... Třeba zbohatnu do příštího roka... :-D

v tom ferodu bych umel i nakou slevicku :palec::palec:

Tak uvidíme. Zatím jde tak jak je a přeobložení budu řešit až z výměnou převodovky...

edit: Jinak převodovka je venku. Auto stojí u kámoše v garáži na kozách a čeká.... V neděli na to jdeme, tak snad to doděláme...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...