Guest houmik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Tome, jako ze by se jel o vikendu dalsi sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 otloukánek už fakt moc jako otloukánek nevypadá je moc pěknej a majitel v pohodě njn... snažím se... :P Jinak se moooc těším na toho tvýho golfína až budou nárazníky. ;-) Tome, jako ze by se jel o vikendu dalsi sraz? :) njn... Lákaj mě klucí. Škoda, že jsi v A... teda alespoň dle toho co jsi povídal. Já porád ještě nevím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 V patek jezdim vestinou domu a v nedeli zase zpatky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 (upraveno) V patek jezdim vestinou domu a v nedeli zase zpatky... :) Já že jsi říkal, že na grilovačku nebudeš moct Jinak se má jet cca v 15:30 z Veselí takže cca 17:00 Písek ;-) Jinak mě to nedalo, Otloukánek, umyt, navoskován, vyluxován a zase mě bude těšit jezdit. Ještě by to chtělo naleštit,ale na to už není čas. Tak v tejdnu asi ještě jednou opláchnu a naleštím. Stejně budu muset umejt mamině Fabču. Ještě musím jeden den vyměnit pro velkej úspěch ještě jednou tu manžetu pač se tam někde něco po a zase z ní chlístá vazelína. A jdu prolejzat forum a najít nějakej zázračnej přípravek na umytí kol a naleštění. :lool: Upraveno Září 6, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Tak dneska vyměněna manžeta. Tak snad už bude chvilinku klid.Ta minulá se nám bohužel povedla (nevědomky, omylem) asi propíchnout šroubovákem. Tak jsme byly o kusanec opatrnější a už musí držet.Teď už jen pořádně vydrbat ty kola, aby byly zase jako na jaře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 bejku, budes se divit... nasel jsem volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2010 bejku, budes se divit... nasel jsem volant :lool: Pecka, nějak si ho převezmu... Budu ho potřebovat ;-) Ještě pořád jsem ten svůj neposlal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 21, 2010 Sdílet Odesláno Září 21, 2010 je to teda ctyrraminko bez bagu... nejak to vykoumame az to budes mit, tak to osefuju brachovi taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2010 je to teda ctyrraminko bez bagu... nejak to vykoumame az to budes mit, tak to osefuju brachovi taky To úplně stačí. Jde jen o to kdyby se přihodilo něco nepředvídatelného a já potřeboval jet... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2010 (upraveno) Tak dnes koupen, olej, filtr, palivovej filtr a novej klíňák. Ten starej začíná nějak popískávat... Doma by na mě měla čekat jednohmota spojka, tak ještě musím zaběhnout pro ložisko pač jsem s sebou měl málo korun a hurá na nemocenskou :-D Edit: Tak včera odpolko vyzvednuta spojka z pošty, dnes dokoupeno ložisko a ještě čekám na váhu vzduchu a musím spravit vejfuk. Upraveno Říjen 1, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Tak olej máme již nějakou chvilunku vyměněn a spojku s plivákem snad tuten týden. Jen toho mám nějak moc... PS: Fotečka jen tak pro náladu s kámošovo "autobusem" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 teda ty valíš,...tu spojku sis nechal přeobložit nebo jsi kupoval Sachse? Taky se na to chystám,ale ne bohužel letos....makáš pěkně :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 hmm, bych si dal říct na tu T5ku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 teda ty valíš,...tu spojku sis nechal přeobložit nebo jsi kupoval Sachse? Taky se na to chystám,ale ne bohužel letos....makáš pěkně :) Koupil jsem jednohmotu ATD a ve čtvrtek se jde na to. Každopádně přijde časem přeobložit do něčeho údržnějšího ještě. A pak asi odvezu auto k tobě, když už repasuješ to tvoje aby jsi vzal aj to moje... :) hmm, bych si dal říct na tu T5ku :D To je ale T4ka face :-D Jooo taky by se mě Multivan líbil... Ale bral bych ještě toho malonko novějšího co už má otočný křesla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Tak dneska jsem vyzvedl novou váhu vzduchu a zítra hnedka po práci jdeme na výměnu spojky... Rovnou vyměníme aj řemen, palivovej filtr, tu váhu a snad se nám povede vyndat startér a trochu ho vyčistit a promazat... Mám pocit, že zůstává vyset... No a po víkendu asi přijde WinterFace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 21, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2010 hele,tak si ji nech přeobložit něčím lepším ve Ferodu Tálín,dělají to prý dokonce na počkání a cena je do litru. Taky to mám v plánu na příští rok. BUdeš dávat dlouhou pětku nebo to potáhneš na 6gang? A s tou mojí repasí je to maso,postupně dávám vše nové,ještě že,je to za dobrý peníze :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 hele,tak si ji nech přeobložit něčím lepším ve Ferodu Tálín,dělají to prý dokonce na počkání a cena je do litru. Taky to mám v plánu na příští rok. BUdeš dávat dlouhou pětku nebo to potáhneš na 6gang? A s tou mojí repasí je to maso,postupně dávám vše nové,ještě že,je to za dobrý peníze :o v tom ferodu bych umel i nakou slevicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 (upraveno) hele,tak si ji nech přeobložit něčím lepším ve Ferodu Tálín,dělají to prý dokonce na počkání a cena je do litru. Taky to mám v plánu na příští rok. BUdeš dávat dlouhou pětku nebo to potáhneš na 6gang? A s tou mojí repasí je to maso,postupně dávám vše nové,ještě že,je to za dobrý peníze :o No zatím to finančně vyhrává 5g,ale uvidíme... Třeba zbohatnu do příštího roka... :-D v tom ferodu bych umel i nakou slevicku Tak uvidíme. Zatím jde tak jak je a přeobložení budu řešit až z výměnou převodovky... edit: Jinak převodovka je venku. Auto stojí u kámoše v garáži na kozách a čeká.... V neděli na to jdeme, tak snad to doděláme... Upraveno Říjen 23, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 tak co Tome,prýý budeš v našem kraji??jedeš o5 do Sokolova??se ozvi a dáme konečně to kafčo když sme ho nedali ani na Rozkoši :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 Cerrtice: No měl bych tam jet... ;-) Jinak minule jsme schodily převodovku a dneska že to dáme do kupy a po vyndání spojky jsme zjistily, že je ještě v řiti těsnění kolem kliky tak ho zítra musím koupit a dát to nějak do kupy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 znáš to když se daří tak se daří....aspoň to budeš mít udělaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 znáš to když se daří tak se daří....aspoň to budeš mít udělaný Jooo to určitě. Jen ta mrcha stojí asi 1200,- No uvidíme... Udělat se to musí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 no vidis, me ted taky potkaly problemy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 takovou šupu jsem nečekal....mě se to taky nevyhlo ,odešel mi snímač na brdový pedál a jek jsem čistil turbo tak je něco špatně,jelikož to nejede jak by mělo, tak jdu to zejtra zkontrolovat jelikož úterý jedu za TDIfunem....at tam nejede zbytečně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Říjen 24, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2010 ja ho mel taky v prdely.... stoji asi 1400kc hnus no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Tak gufero koupeno, nandal jsem ho, dal spojku, pak jsme tam s kámošem prskli převodovku a zítra to prý dopolko nastrojí (on to odstrojoval tak ví kam který konektor patří) a odpolko to snad pojede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 hm,pěkná RSka :P si říkám,že ten přední nárazník je prostě od Škodovky povedený,že má takový aplaus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 hm,pěkná RSka :D si říkám,že ten přední nárazník je prostě od Škodovky povedený,že má takový aplaus :P No do RSky to má daleko,ale ten náraznk je na OI prostě to nejkrásnější co se dá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 (upraveno) Tak jak to tak chodí tak cca během 14ti dnů budou k prodeji moje kola, tak kdyby měl někdo zájem neváhejte se ozvat. Jedná se o MAM W1 17" Black edition. Upraveno Listopad 5, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 copak Tomášku,chceš jít do jiných?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.