Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

to se mi prave nezda, tuctovka jsou stribrny Spidery :) cerna barva se bude krasne hodit ke kompletu toho auta, a kdyz na nich Tom vymysli jeste nejaky detail, tak to bude paradani :lol: dobra by byla cerna s nejakou perleti (treba zlatou), ale to bude financne uz asi narocnejsi :lol:

Odkaz ke komentáři
nevím jestli bych ty kola dával do černý - spíše nějaká šedý(titanová) jakou má např. OZ. Ten výfuk máš komplet od turba? Koukal jsem,že milltec dělá jen od catu. Každopádně valíš slušně. A stím japoncem to chápu,..taky jsem se snažil dávat dvě auta do kupy najednou a to nejde,zvláště když stím druhým člověk moc nejezdí,chybi motivace apod. a taky prachy na to nejsou...je to peklo... drž se ,kdyby jsi ten výfuk nebral dej vědět :lol: mě by slušel :)

Jooo motivace by byla,ale když se sype to s kterým se jezdí tak je to v pasti... No musím to nějak udělat ;-) A vejfuk nám bude určitě slušet a bude určitě od turba. Aj Milltek dělá od turba. ;-)

a nebo bílou,ale tyhle kola bych nechal tak jak jsou,jsou luxusní a doplní tu kombinaci modro-černou.....v černé budou vypadat stejně jako černý spidery,stanou se znich tuctovky

určitě nezůstanou tak jak jsou... :lol: Něco už je vymyšleno tak uvidíme jak to dopadne...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...