Radek20VT Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 jj je to koza nakoplá, offroad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 njn...Zase to jede,tim si tu vejsku kompenzuju... :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Gdyz to da dole tak ty kone ma na nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 O kolik seš vejš? mám kdyžtak sadu podložek předek/zadek +50/+50, kdyžtak zavezu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 vzadu uz nejake podlozky pod perem ma :lool: jak jsem s tim jel k Funovi na dilnu tak musim rict ze oproti memu podvozku HP je to dost tvrde.pekna masirka na ledviny :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 10, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 :D Tome to pak budeš mít holku ve výborný kondici :) to ti přeju hlavně ať se ti na ní pak nic nesere a užívaš ji podle svých potřeb... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2012 Mirouch: Je tam KW pwvnwj -35/-35 a vzadu jsou 15mm podlozky protoze to z bednou a zesama lezelo hrozna na prdeli...Kazdopadne ty podlozky od tebe vezmu ;-) Marena: Dyk je to mekky,snesl bych tvrdsi :-D Sterny:Taky doufam... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Ok někdy se stavím. A chceš je tak jak jsou nebo je chceš upravit na míň? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Mirouch: Tak jak jsou... Dekujeme panovi.Jen dej vedet nejak trochu predem...Abych byl pokud mozno doma... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 To se neboj. Taky s tím mám poslední dobou problém. Ráno nevím kde budu odpoeldne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Tak u me uz by melo byt trochu lepe ale porad jedu na smeny... Takze ted budu mit treba odpoledni.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 tak co ty kloucku? uz to leti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) Octloukankovi se ve Frydku libi ze tam asi zvostane do jara.Maji tam pry teplo,pohodlne zvedaky,suprove lidi,spickovou peci a nic mu tam pry nechybi... Jinak zatim netusim,je to v rukou pana doktora.Ale chvalil me tlaky...Ze prej prez najezd a stari jsou naprosto v poradku.Sam pry byl prekvapen... Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Co tam tak dlouho Mařena s Funem ladí? Nějaký zásadní problém? Už jsem moc zvědavý na graf. Jaké budeš mít trysky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 né asi, už je to dalších 14 dní a stále není hotovo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 (upraveno) njn... Holt to auto bylo trochu doprasený od předchozích zásahů takže tam Marek musel nějaký věci poopravovat a resit. Ve finale to ztroskotalo na tom ze na brzde se objevilo ze neni 100% funkcni rotacni cerpadlo,takze vymena a hlavne spojka ktere se nedavala dlouha zivotnost jaksi neprezila valce,takze dle dnesni zpravy by melo uz byt vse v poradku,napraveno a opraveno a ceka se jen na lamelu az dorazi aby ji mohl Mara soupnout do auta a jelo to... Jinak trysky jsou 520ky Race :D Upraveno Listopad 23, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Máš ty to s tím trápení. Hoď to ze skály a kup si pořádný auto.:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Ahoj Spooky, ted si ale muzes bejt jistej ze to bude šlapak na 100% . Bude to dělo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Mirouch: Ze bych treba koupil dvojku a doufal kde se co vysype? :-D Eliapes: Nooo v to doufam... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Co se sipe na dvojkach? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Jo hosi, ne kazde aut je v poradku a tady to je zarnej priklad, ze na co se sahne je v prd :-) auto sem dal na valce, zapojil nove senzory a pripravil kompletne novej program, pri testovacim mereni jsem zjistil problem s casovanim vstrikovani a nasledne me zastavila mrtva spojka. Dodavka paliva se vyresila a ted se ceka na spojku. Hold to nekdo podcenil a namontoval tam pekne blato :-) Navic na mou urgenci at Maro prekontroluje i srouby na klice, se potvrdilo, ze tam kucii dali na dvouhmotu, to by se casem vymacklo, uvolnil se setrvak a nasledek si asi umite predstavit. Takze neco spatne je i pro neco dobre, ze se to stalo a resila se spojka. Ocekavam ale, ze vysledek bude fajn a auticko Spokymu vynahradi jeho cekani :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 TDiFun: Tak ty by jsi měl vědět nejvíc jaké jsou tam předpoklady :pivo: Jinak je to presně jak píše Zdena. I když to vyzní blbě a je mě to blbý hlavně kvůli klůkům že s tím mají tolik starostí navíc tak jsem celkem rád, že ta spojka lehla už teď a přišlo se na ty šrouby, protože když jsem zjišťoval všude možně jak ze spojkou tak o šroubech se mě nikdo nezmínil a vidíte to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 TDiFun: Tak ty by jsi měl vědět nejvíc jaké jsou tam předpoklady :pivo: Jinak je to presně jak píše Zdena. I když to vyzní blbě a je mě to blbý hlavně kvůli klůkům že s tím mají tolik starostí navíc tak jsem celkem rád, že ta spojka lehla už teď a přišlo se na ty šrouby, protože když jsem zjišťoval všude možně jak ze spojkou tak o šroubech se mě nikdo nezmínil a vidíte to... Vidis a ja sem aniz by se to demontovalo tohle tak trochu i tusil, vim jak to je, kdyz si to delaj lidi samotni, stejen to je s turbama atd atd atd.. :D JInak ta spojka byla blato uz na zmacknuti pedalu a lehla uz pri pouhych 340Nm. Vubec si z toho nedelaj hlavu a jak rikas, lepsi kdyz se na to prijde hned nez jak to leci nakej ten tvuj mechos co pak vymeni dily za ty co tam nepatri, viz.vstrik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Takový nervy s autem bych asi nedal jako, to tě obdivuju. Takhle dlouho čekat. kdy to pojede a když už to jede, tak zas nějakej problém. Ale třeba to bude stát za to:)každej je zvědavej, kolik z toho vypadne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 TDiFun: Vstřiky mě nedělal ten kámoš,ale normálka v servise... Proto mě to tak štvalo... A ještě mě povídal že je zkoušel a že otevíraj malonko dřív než by měli... No teď už je to jedno... Jen že se prostě musí "zbytečně" řešit spousta věcí s kterými se nepočítalo a mohlo se jim předejít... Třeba to čerpadlo beru tak že se prostě projevilo až při zátěži a jinak by se na to nemuselo prostě přijít ještě další haldu kilometrů... Petan: Auto v podstatě nejede už rok... Takže to tak nějak už neřeším... Teď jediný co mě malonko trápí a proč doufám, že se to stihne vyřešit v nejbližšších dnech je počasí. Hlásejí sníh a na autě jsou letní. A samozřejmě zimáky tam vlakem asi špatně povezu...Takže kdyby napadlo musím bohužel schánět někoho kdo mě tam doveze se kolama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Pošli je tam kurýrem a ať ti to klicí rovnou přezujou. Vidíš to je to dva týdny co jsem byl služebně celý týden ve Valašským Meziříčí. Mohl jsem ti je sem popovézt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Mirouch no PPLka uz me taky napadla... :-) Nejak se domluvim z Marou az budu vedet ze je hotovo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Tak pokud nebude hodně sněhu, tak by se i na letních nějakej ten posolenej kousek dojet dalo. :) Hej kolik tě to auto stálo + ty úpravy...to musí být taky pěknej ranec.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 uz se hybem.zitra to bude slozene.vse uz dneska prislo. nove preoblozena lamela HDS57 ,nove šrouby na setrvak,novy pritlacak Sachs s verze VR6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Petan:no riskovat ze bude posoleno se me zrovna moc nechce,doufam ze nebude snih jeste zadnej ;-) Mara: K veceru zkusim zavolat a nejak se tedy domluvime jak bych dojel ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.