Guest houmik Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 nemel si chodit na tohle forum :D ja uz premyslim, jak nahodim novou masku, je to hrozny :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak mě jeden moooc šikovnej človíček udělal jen pro představu malinký VT jak budou kolečka slušet a jak by jednou otloukánek mooožná mohl vypadat... + mám vymyšleny ještě dvě lehké úpravy a necháme se překvapit jestli vyjdou... ;-) Ahoj,sry ale za mě tmavé kola,nee:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 nemel si chodit na tohle forum ja uz premyslim, jak nahodim novou masku, je to hrozny ;) Kdybych sem nedošel tak bych neznál pár super lidiček a to by byla škoda!!! Nooo já přemýšlím, že upravím tu současnou... I když jedna která by se mě celkem líbila je,ale uvidím jak to dopadne... Ahoj,sry ale za mě tmavé kola,nee:-) matty: Šak každému se musí líbit něco jiného... kdyby se nám líbílo všem to samé tak by byla na tom světě hrooozná nuda... Navíc když pak na autě uvidím, že kola v černé ne tak je vyleštím a bude... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 ja bych chtel zkusit tuhle mrizku, nechal bych ji v cerny, v bily by to asi nevypadalo dobre. Snad se Amogh nebude zlobit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Noooo to je asi přesně ta co jsme myslel... Ale jistej si nejsem... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 uvidime, jak to dopadne po Vanocich... jestli se najdou volny dva tisice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Houmik. No musíš si naordinovat ty "správný" dárky k vánocům... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 jo bejku, ja potrebuju rocni znamku do Rakous, pak vyplaznu 120 euro za tramvajenku na semestr... moc toho nezbyde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Houmik: Jo to chapu ;-) No uvidis jak bude a nebude. Ja vcera dostal nejaky love tak uz taky premyslim co s tim :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 letni gumy novy ja uz mam neco vybranyho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 ja vam nevim chlapci, ale me ta maska moc nebere ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 jofree: mne se libi asi nejvic ze vsech ostatnich, co se daji na auto dat... to original je oproti vsem Milotecum uplna nadhera ;) az bude vsechno ostatni hotovy, tak ji zkusim, kdyz to nebude ono, tak ji holt poslu do sveta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 ja sem kdysi videl jednu zlutou RS a tam mel do origo masky misto tech zeber vlozeny velky cerny plastve a vypadalo to super. To byla tak jedina maska, ktera se mi oproti neorigo libila vic... Mozna bych nekde doma nasel jeste fotku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 neco jako ma RS naraznik dole na miste pro mrizky? ;) to by se mi taky libilo, ale to se dela z toho tahokovu nebo neceho takovyho, ne? Nebo neco jak se dava do drezu na spodek, takovy to umely... neco podobnyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 jasne, bylo to kovove, ale ne klasicky tahokov. Proste melo to tvar plastve, 6ti uhelnik, oka tak 2-3cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 houmik: Gumy budou asi zatím starší. Na nový fakt není. A zase tolik peněz jsme nedostal. ;-) jofree: Tak toby mě fotka zajímala. Takovou nějakou představu jsme měl zkusit tu masku upravit... Ty plástve většinou vypadají super... Tak hledej šmudlo hledej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 problem je ten, ze je to uz hrozne dlouho z dob, kdy jsem jeste silhal po OI a nevim, jestli to jeste nekde mam. V kazdym pripade to zkusim najit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 problem je ten, ze je to uz hrozne dlouho z dob, kdy jsem jeste silhal po OI a nevim, jestli to jeste nekde mam. V kazdym pripade to zkusim najit ;-) Šak v pohodě. Když najdeš tak dobře, když nenajdeš nevadí... umím si to celkem představit bych řekl ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 jo panove, tak jsem zjistil, ze uz jsem si tu masku uplne nepamatoval. Holt uz jsem starsi clovek ;) Ale investoval jsem do vas pres hodinu casu v praci a nasel jsem na netu ty fotky, ktery mam mozna nekde doma. Tady jsou. Ta maska vypada skvele, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Tahokov z velkým okem. Super. Děkuji moc za fotky. A že děkuji tvému chlebodárci ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Spooky: což to s tebou naprosto souhlasím,ale prostě tady u kol bych řelk,že je to jiná:-),prostě mě se tmavé kola na žádným autě nelíbí:-),víš a říkám si co se vám klucí na tom prostě líbí:-),na mě to prostě vždy bude působit jako v zimě plecháče a furt si budu říkat,tady mi prostě něco na autě nehraje.To je můj prostě názor:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 matty: Sak v pohode.Me se zase cerny libej moc.Dokonce aj na druhy cerny auto mam pripraveny cerny kola ;-) A uvidim jak to bude vypadat no. ;-) A ze se tobe nebude libit,te kvuli tomu nesnaset nezacnu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak mě Otloukánek pěkně vypekl včera. Ráno přijdu k autu (před sebou asi 250kiláků) a prázdný kolo. Tak nafoukám(neucházelo), koupím repair spray pro jistotu pač to neutíkalo a vyjedu... Ujel jsem cca 30 kiláků bez problémů a najednou během asi třech vteřin prázdný... Tak jsem si šťedře pro jistotu vyměnil kolo a jel vstříc dalším zážitkům... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak jsme byl nechat zalepit to píchlý kolo. Díra jak vrata,ale je zalepeno. A když už jsme si na štědrý den vyzvedl diademky žárovky do blinkrů tak jsem je dneska vyměnil. Zatím jen v zadních světlech, ale je to super. Jinak ta modrá okta na foto je focená v práci na parkovišti pro představu jak to vypadá z origo žárovkou. Sem svoje nějak zapoměl vyfotit. Ještě odpolko doma vyměním přední... Pak dám nějaký foto jak to "svítí". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak a pár foto předních blinkrů + jak vypadala původní žárovka. (Nevím zda originál nebo ne... ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 žárovky pěkný :lool: ale ten nárazník máš taky dost pěkně dodrbanej .. já ho mám taky v hrozným stavu, takže na jaře se bude dávat jinej ;) se na to nemužu koukat jak to je uplně omlácený :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 bych rekl, ze ten naraznik uz byl v cene auta :lool: Vsak on uz ho Spooky poladi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 žárovky pěkný :lool: ale ten nárazník máš taky dost pěkně dodrbanej .. já ho mám taky v hrozným stavu, takže na jaře se bude dávat jinej ;) se na to nemužu koukat jak to je uplně omlácený :-D Seth: Jooo narazník je dodrbanej jak sviň... Odtud taky otloukánek název auta... a jelikož už mě to taky vadí(hned od začátku), tak už mám u kámoše na půdě RSkovej, takže jen lak a bude... Přece nebudu lakovat tuten... :-D bych rekl, ze ten naraznik uz byl v cene auta :) Vsak on uz ho Spooky poladi... jj... ladit se bude. Jen jinej. Potřebuju ale sehnat lakýru. Kámošovi se do metalízy nechce. Teda o lakýrovi asi vím,ale nevím jestli se mu do toho bude chtít... Mám na to do jara to pořešit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 tak to jsme na tom víceméně stejně, já mám na půdě taky novej RS nárazník :lool: jen ho trošku upravím, odvezu lakýrovi a na jaře se bude dávat na auto a starej RS nárazník prodám, takže se aspon nějaký peníze vrátěj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak takhle oloupaný žárovky sem měl taky v předních blinkrech, pak sem je vyměnil za ty co máš ty, akorát za takové ty duhové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.