Spooky1 Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 čermi: Tak Kokta má najeto necelejch 300 000 km a taky jsme do toho šel... ;-) Určitě doporučuji. Fakt je to znát... ještě mám v plánu pár decentních úprav, tyhle vstřiky asi prodám časem kámošovi na golfika a koupím 764ky a pak až nachipuju... a to by bylo aby to trochu nejelo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 čermi: Tak Kokta má najeto necelejch 300 000 km a taky jsme do toho šel... ;-) Určitě doporučuji. Fakt je to znát... ještě mám v plánu pár decentních úprav, tyhle vstřiky asi prodám časem kámošovi na golfika a koupím 764ky a pak až nachipuju... a to by bylo aby to trochu nejelo... ;) OK půjdu do toho taky maximálně umře a seženu jinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 mno ja vam nechci kazit radost, panove... ale doporuceni u chipovani atd je do ca 150.000 km, asi vi, proc to tam pisou :) beru ty trysky, to je dobra udrzba, ale chip... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Houmi: No já cu chip abych doladil ty komponenty a ne abych chipem nějak extrémně honil koně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Houmi: No já cu chip abych doladil ty komponenty a ne abych chipem nějak extrémně honil koně... Jj taky sem to takhle myslel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 mno ja vam nechci kazit radost, panove... ale doporuceni u chipovani atd je do ca 150.000 km, asi vi, proc to tam pisou :) beru ty trysky, to je dobra udrzba, ale chip... :) To by me zajimalo ktera chytra hlava prisla na tu magickou cifru 150 000 km ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Hoblik: me taky :) z my hlavy to neni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Je to kravina - jedno auto muze byt v 150 tis km jako novy, druhe muze byt mrtve po takove davce km :)takze vse je subjektivni. samotny upravce softu, pred upravou je povinen za jizdy udelat log a zkontrolovat zda vse je jak ma, a az potom po zdrave uvaze rict jestli to auto zvladne nebo ne. Samozrejme zijeme v cesku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Hoblik: Já si taky myslím, že by to mělo být jak píšeš... Každopádně asi je taky dle mě rozfíl jestli nandám nějaký jiný díly jako třeba ty vstřiky, sání a tak a pak to budu chtít tím chipem doladit nebo jestli budu nahánět koně jen tím chipem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Ja tenhle tyden najedu peknych 160 tis a uz do toho nejdu ;) Je to uz na ni moc a neviim, jestli ty km jsou spravny a mam i servisku od 0 km a jsem 2 majitel. Uz ted mi prijde, ze mam obcas s vytocenym motorem problem zaradit 3 stupen. Pak se bude vsechno opotrebovavat 2x tolik. Sice to nejede, jak bych chtel, ale nenii to zase zadna ludra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 konwas: Jenže těch 81 a 66kW je neskutečnej rozdíl... A mě chodí všechno naprosto v pohodě mě přijde a jede v pohodě takže to prostě risknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Jo a jinak jsem si včera dovezl nového spolucestujícího... Mám z něho neskutečnou radost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 heeej, tak to je mazec :D to uz jsme dva, co mame takovy veliky plysaky v aute :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Tak teť se ti bude cestovat :D Alf je výborný spolujezdec :lool: paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Houmik: njn... jsme tzi Medvěda záviděl tiše tak když mě byl Alfík nabídnut tak jsem neodolal... Zatím sedí vzadu,ale když pojedu sám tak bude cestovat možná aj vedle mě... :-D A až dodělám tu noční můru co mám v garáži tak se bude nejspíš stěhovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ja ho chudaka zatim nikde nevozim, mam strach, aby mi kvuli tomu treba nevybrali auto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ja ho chudaka zatim nikde nevozim, mam strach, aby mi kvuli tomu treba nevybrali auto :lool: Tak zrovna plyšák je věc kvuli které strach nemám... Ale je pravda, že pokud možno v autě nic nenechávám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ja ho mam stat prave cely tyden ve Vidni na jednom miste, tak mam strach ho tam nechat... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Houmi: No tak ho do vídně raději nevoz... byla by škoda o něho přijít a aby ti kvůli němu někdo vymlátil okno... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 sedi tam jak prezidenti, co :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 hoši ti vaši plyšáci jsou maskr :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 (upraveno) Houmi: jj... jak pánko velkomožny... :lool: Jen ho dneska přesadím... musím vyluxovat ty nový sedačky a dát je do auta... škodík: šak vo vo vo tom to je... ;-) Upraveno Leden 18, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 (upraveno) ja ho dal schvalne na tu stranu, aby mohl koukat z okynka na lidi na chodniku :lool: uz se tesim na ty pohledy na semaforech :D rychlej edit: Tome, dneska mi ma prijit nabidka na komplet renovaci laku, tak ti dam vedet, ok? Upraveno Leden 18, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Ja tenhle tyden najedu peknych 160 tis a uz do toho nejdu Je to uz na ni moc a neviim, jestli ty km jsou spravny a mam i servisku od 0 km a jsem 2 majitel. Uz ted mi prijde, ze mam obcas s vytocenym motorem problem zaradit 3 stupen. Pak se bude vsechno opotrebovavat 2x tolik. Sice to nejede, jak bych chtel, ale nenii to zase zadna ludra. Tak opotrebovava se vsecko :lool: a ze pri tomdle stavu uz to neni ono je normalni .)zvuk mojeho motoru stal taky za hovno jak sem ho koupil :D a mel najeto 130 tis.km :)stacilo casteji menit olej, dobra nafta, aditiva, spravny servis a auto brouka jako nove .)vykon zvednuty o 64% a nejen ja rikam ze mam krasny pohodovy zvuk .)ono nektere upravy fakt na ukor zivotnosti nejsou pokud se upravuje s rozum a kvalitne tj. nikde na nicem se nesetri:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 to já mám taky plyšáka,ale ten pořád roste a roste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 rychlej edit: Tome, dneska mi ma prijit nabidka na komplet renovaci laku, tak ti dam vedet, ok? Jo určo dej vědět. Jsem zvědavej na cenu,ale půjdu do toho taky... stacilo casteji menit olej, dobra nafta, aditiva, spravny servis a auto brouka jako nove .)vykon zvednuty o 64% a nejen ja rikam ze mam krasny pohodovy zvuk .)ono nektere upravy fakt na ukor zivotnosti nejsou pokud se upravuje s rozum a kvalitne tj. nikde na nicem se nesetri:) Jaká aditiva jsi dával? Pomůžou třeba aj na ty hydroštely? Moje má zvuk v pohodě až na ty hydro no... Ty jsou hlučný,ale mám v plánu je vyměnit až se budou dělat rozvody... A když výkon tak urči kvalitně... Kor co se chipu týká... Všichni tady chválí TDIfuna tak mám plánu že až budu chtít chipovat tak si k němu dojedu. raději přejet republiku a vědět že to mám dobře a kvalitně než ušetřit a pak brečet... ;-) to já mám taky plyšáka,ale ten pořád roste a roste... Nesmíš ho tolik krmit... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Jaká aditiva jsi dával? Pomůžou třeba aj na ty hydroštely? Moje má zvuk v pohodě až na ty hydro no... Ty jsou hlučný,ale mám v plánu je vyměnit až se budou dělat rozvody... A když výkon tak urči kvalitně... Kor co se chipu týká... Všichni tady chválí TDIfuna tak mám plánu že až budu chtít chipovat tak si k němu dojedu. raději přejet republiku a vědět že to mám dobře a kvalitně než ušetřit a pak brečet... ;-) Dávám VIF, letní motor ztiší, zimní ho zase trošku rozbrumla ale je to v pohodě, za zkoušku nic nedáš .)pokurvit fakt timdle nic nemuzes :lool: TDIFUN je jiste dobra volba jelikoz si myslim ze on se tem autum venuje s odbornosti a peci, tj. neni to pro nej jen kus plechu a ty obycejny zakaznik. Urcite se ti nestane ze by ti chipnul auto, ktere by uz to nesneslo nebo by mu mohl uskodit. Vzdycky te na vse upozorni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Aditivum asi tedy ozkouším. To dáváš při každém tankování? Ale pokud to tak pomůže tak nemám co zkazit... můžu ten motor jen "vylepšit". No TDIfun mě přijde aj podle projevu na foru, že je naprosto v pohodě a není to pro něj jen byznys jako pro některé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Tak tak pokazde jak je prazdna nadrz vrazim tam nejdrive 2 - 3 vicka VIFU a na to plnou nadrz obyc nafty z benziny :)na benzin naftu jezdim uz roky, nikdy me nezklamala .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Hoblik: Tak to nějak pořeším někde koupím VIF a ozkouším... Pochopil jsem tedy že na léto je jinej než na zimu... a kor když se nedává celá lahev,ale jen troška tak je to pohoda... ;-) Díky pane... Jinak se tě ještě zeptám pač máš daleko více zkušeností než já určitě. když jsem teď dal ty vstřiky 502ky je lepší jim hned dát chip a až dodělám zbytek věci který bych chtěl tak chip předělat nebo to může jezdit jen s těmi vstřiky? co jsme tak pochopil tak můžu jezdit takhle a nemusím mít strach, že bych něco po*** 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.