Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

čermi: Tak Kokta má najeto necelejch 300 000 km a taky jsme do toho šel... ;-) Určitě doporučuji. Fakt je to znát... ještě mám v plánu pár decentních úprav, tyhle vstřiky asi prodám časem kámošovi na golfika a koupím 764ky a pak až nachipuju... a to by bylo aby to trochu nejelo... :lol:

Odkaz ke komentáři
čermi: Tak Kokta má najeto necelejch 300 000 km a taky jsme do toho šel... ;-) Určitě doporučuji. Fakt je to znát... ještě mám v plánu pár decentních úprav, tyhle vstřiky asi prodám časem kámošovi na golfika a koupím 764ky a pak až nachipuju... a to by bylo aby to trochu nejelo... ;)

OK půjdu do toho taky :lol: maximálně umře a seženu jinej :lol:

Odkaz ke komentáři

Je to kravina - jedno auto muze byt v 150 tis km jako novy, druhe muze byt mrtve po takove davce km :)takze vse je subjektivni. samotny upravce softu, pred upravou je povinen za jizdy udelat log a zkontrolovat zda vse je jak ma, a az potom po zdrave uvaze rict jestli to auto zvladne nebo ne. Samozrejme zijeme v cesku :)

Odkaz ke komentáři

Hoblik: Já si taky myslím, že by to mělo být jak píšeš... Každopádně asi je taky dle mě rozfíl jestli nandám nějaký jiný díly jako třeba ty vstřiky, sání a tak a pak to budu chtít tím chipem doladit nebo jestli budu nahánět koně jen tím chipem...

Odkaz ke komentáři

Ja tenhle tyden najedu peknych 160 tis a uz do toho nejdu ;)

Je to uz na ni moc a neviim, jestli ty km jsou spravny a mam i servisku od 0 km a jsem 2 majitel.

Uz ted mi prijde, ze mam obcas s vytocenym motorem problem zaradit 3 stupen.

Pak se bude vsechno opotrebovavat 2x tolik.

Sice to nejede, jak bych chtel, ale nenii to zase zadna ludra.

Odkaz ke komentáři

Houmik: njn... jsme tzi Medvěda záviděl tiše tak když mě byl Alfík nabídnut tak jsem neodolal... Zatím sedí vzadu,ale když pojedu sám tak bude cestovat možná aj vedle mě... :-D A až dodělám tu noční můru co mám v garáži tak se bude nejspíš stěhovat....

Odkaz ke komentáři

ja ho dal schvalne na tu stranu, aby mohl koukat z okynka na lidi na chodniku :palec: :lool: uz se tesim na ty pohledy na semaforech :D

rychlej edit: Tome, dneska mi ma prijit nabidka na komplet renovaci laku, tak ti dam vedet, ok?

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Ja tenhle tyden najedu peknych 160 tis a uz do toho nejdu :palec:

Je to uz na ni moc a neviim, jestli ty km jsou spravny a mam i servisku od 0 km a jsem 2 majitel.

Uz ted mi prijde, ze mam obcas s vytocenym motorem problem zaradit 3 stupen.

Pak se bude vsechno opotrebovavat 2x tolik.

Sice to nejede, jak bych chtel, ale nenii to zase zadna ludra.

Tak opotrebovava se vsecko :lool: a ze pri tomdle stavu uz to neni ono je normalni .)zvuk mojeho motoru stal taky za hovno jak sem ho koupil :D a mel najeto 130 tis.km :)stacilo casteji menit olej, dobra nafta, aditiva, spravny servis a auto brouka jako nove .)vykon zvednuty o 64% a nejen ja rikam ze mam krasny pohodovy zvuk .)ono nektere upravy fakt na ukor zivotnosti nejsou pokud se upravuje s rozum a kvalitne tj. nikde na nicem se nesetri:)

Odkaz ke komentáři
rychlej edit: Tome, dneska mi ma prijit nabidka na komplet renovaci laku, tak ti dam vedet, ok?

Jo určo dej vědět. Jsem zvědavej na cenu,ale půjdu do toho taky...

stacilo casteji menit olej, dobra nafta, aditiva, spravny servis a auto brouka jako nove .)vykon zvednuty o 64% a nejen ja rikam ze mam krasny pohodovy zvuk .)ono nektere upravy fakt na ukor zivotnosti nejsou pokud se upravuje s rozum a kvalitne tj. nikde na nicem se nesetri:)

Jaká aditiva jsi dával? Pomůžou třeba aj na ty hydroštely? Moje má zvuk v pohodě až na ty hydro no... Ty jsou hlučný,ale mám v plánu je vyměnit až se budou dělat rozvody... A když výkon tak urči kvalitně... Kor co se chipu týká... Všichni tady chválí TDIfuna tak mám plánu že až budu chtít chipovat tak si k němu dojedu. raději přejet republiku a vědět že to mám dobře a kvalitně než ušetřit a pak brečet... ;-)

to já mám taky plyšáka,ale ten pořád roste a roste...

Nesmíš ho tolik krmit... :lool:

Odkaz ke komentáři
Jaká aditiva jsi dával? Pomůžou třeba aj na ty hydroštely? Moje má zvuk v pohodě až na ty hydro no... Ty jsou hlučný,ale mám v plánu je vyměnit až se budou dělat rozvody... A když výkon tak urči kvalitně... Kor co se chipu týká... Všichni tady chválí TDIfuna tak mám plánu že až budu chtít chipovat tak si k němu dojedu. raději přejet republiku a vědět že to mám dobře a kvalitně než ušetřit a pak brečet... ;-)

Dávám VIF, letní motor ztiší, zimní ho zase trošku rozbrumla ale je to v pohodě, za zkoušku nic nedáš .)pokurvit fakt timdle nic nemuzes :lool:

TDIFUN je jiste dobra volba jelikoz si myslim ze on se tem autum venuje s odbornosti a peci, tj. neni to pro nej jen kus plechu a ty obycejny zakaznik. Urcite se ti nestane ze by ti chipnul auto, ktere by uz to nesneslo nebo by mu mohl uskodit. Vzdycky te na vse upozorni.

Odkaz ke komentáři

Aditivum asi tedy ozkouším. To dáváš při každém tankování? Ale pokud to tak pomůže tak nemám co zkazit... můžu ten motor jen "vylepšit".

No TDIfun mě přijde aj podle projevu na foru, že je naprosto v pohodě a není to pro něj jen byznys jako pro některé...

Odkaz ke komentáři

Hoblik: Tak to nějak pořeším někde koupím VIF a ozkouším... Pochopil jsem tedy že na léto je jinej než na zimu... a kor když se nedává celá lahev,ale jen troška tak je to pohoda... ;-) Díky pane...

Jinak se tě ještě zeptám pač máš daleko více zkušeností než já určitě. když jsem teď dal ty vstřiky 502ky je lepší jim hned dát chip a až dodělám zbytek věci který bych chtěl tak chip předělat nebo to může jezdit jen s těmi vstřiky? co jsme tak pochopil tak můžu jezdit takhle a nemusím mít strach, že bych něco po***

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...