Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Octloukankovi se ve Frydku libi ze tam asi zvostane do jara.Maji tam pry teplo,pohodlne zvedaky,suprove lidi,spickovou peci a nic mu tam pry nechybi...

Jinak zatim netusim,je to v rukou pana doktora.Ale chvalil me tlaky...Ze prej prez najezd a stari jsou naprosto v poradku.Sam pry byl prekvapen...

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

njn... Holt to auto bylo trochu doprasený od předchozích zásahů takže tam Marek musel nějaký věci poopravovat a resit. Ve finale to ztroskotalo na tom ze na brzde se objevilo ze neni 100% funkcni rotacni cerpadlo,takze vymena a hlavne spojka ktere se nedavala dlouha zivotnost jaksi neprezila valce,takze dle dnesni zpravy by melo uz byt vse v poradku,napraveno a opraveno a ceka se jen na lamelu az dorazi aby ji mohl Mara soupnout do auta a jelo to...

Jinak trysky jsou 520ky Race :D

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Jo hosi, ne kazde aut je v poradku a tady to je zarnej priklad, ze na co se sahne je v prd :-) auto sem dal na valce, zapojil nove senzory a pripravil kompletne novej program, pri testovacim mereni jsem zjistil problem s casovanim vstrikovani a nasledne me zastavila mrtva spojka. Dodavka paliva se vyresila a ted se ceka na spojku. Hold to nekdo podcenil a namontoval tam pekne blato :-) Navic na mou urgenci at Maro prekontroluje i srouby na klice, se potvrdilo, ze tam kucii dali na dvouhmotu, to by se casem vymacklo, uvolnil se setrvak a nasledek si asi umite predstavit. Takze neco spatne je i pro neco dobre, ze se to stalo a resila se spojka. Ocekavam ale, ze vysledek bude fajn a auticko Spokymu vynahradi jeho cekani :pivo: :pivo: :pivo:

Odkaz ke komentáři

TDiFun: Tak ty by jsi měl vědět nejvíc jaké jsou tam předpoklady :pivo: :pivo: :pivo:

Jinak je to presně jak píše Zdena. I když to vyzní blbě a je mě to blbý hlavně kvůli klůkům že s tím mají tolik starostí navíc tak jsem celkem rád, že ta spojka lehla už teď a přišlo se na ty šrouby, protože když jsem zjišťoval všude možně jak ze spojkou tak o šroubech se mě nikdo nezmínil a vidíte to... :wub:

Odkaz ke komentáři

TDiFun: Tak ty by jsi měl vědět nejvíc jaké jsou tam předpoklady :pivo: :pivo: :pivo:

Jinak je to presně jak píše Zdena. I když to vyzní blbě a je mě to blbý hlavně kvůli klůkům že s tím mají tolik starostí navíc tak jsem celkem rád, že ta spojka lehla už teď a přišlo se na ty šrouby, protože když jsem zjišťoval všude možně jak ze spojkou tak o šroubech se mě nikdo nezmínil a vidíte to... :wub:

Vidis a ja sem aniz by se to demontovalo tohle tak trochu i tusil, vim jak to je, kdyz si to delaj lidi samotni, stejen to je s turbama atd atd atd.. :D JInak ta spojka byla blato uz na zmacknuti pedalu a lehla uz pri pouhych 340Nm. Vubec si z toho nedelaj hlavu a jak rikas, lepsi kdyz se na to prijde hned nez jak to leci nakej ten tvuj mechos co pak vymeni dily za ty co tam nepatri, viz.vstrik :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

TDiFun: Vstřiky mě nedělal ten kámoš,ale normálka v servise... Proto mě to tak štvalo... A ještě mě povídal že je zkoušel a že otevíraj malonko dřív než by měli... No teď už je to jedno... Jen že se prostě musí "zbytečně" řešit spousta věcí s kterými se nepočítalo a mohlo se jim předejít... Třeba to čerpadlo beru tak že se prostě projevilo až při zátěži a jinak by se na to nemuselo prostě přijít ještě další haldu kilometrů...

Petan: Auto v podstatě nejede už rok... Takže to tak nějak už neřeším... Teď jediný co mě malonko trápí a proč doufám, že se to stihne vyřešit v nejbližšších dnech je počasí. Hlásejí sníh a na autě jsou letní. A samozřejmě zimáky tam vlakem asi špatně povezu...Takže kdyby napadlo musím bohužel schánět někoho kdo mě tam doveze se kolama...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...