numikk Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 Zdravim Vas,takze Plasti-Dipom som si striekol cele auto. Mam to uz skoro rok a momentalne testujem kamienky na prednu kapotu.Za ten cas je povrch bez zmeny. Uvidime ako to bude vyzerat po zime. Zatial som este ani raz neolutoval volbu Plasti-Dipu taky tě zdravím, měl bys fotku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Docela by me zajimalo, jak "moc" stribrny to je :) http://www.plastidip-shop.cz/cs/plasti-dip-spray-400ml/236-plasti-dip-spray-400ml-stribrna-metaliza-0610098371694.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FINNISH Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Plasti Dip taky palec nahoru, stříkal sem přední masku, vypadá to dobře a drží to ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 ma nekdo zkusenosti s foliatecem ? chtel bych striknout kola ale kazdej to strika pouze z venci a ja chci komplet kolo i vnitrek a cim vse vycistit pred strikanim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 To krysarr: není to stříbrná, vůbec. Spíše takový povlak se třpytkama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 To krysarr: není to stříbrná, vůbec. Spíše takový povlak se třpytkama... Diky, myslel jsem si to :( Seda se trpytkama by ale asi sla taky... aspoň to zkusim :) Mimochodem nevite někdo, kde se da koupit v Praze? Nasel jsem stribrnou jen na 3 eshopech a všude je postovny od 160 Kc vys... ne, ze bych to za to nechtel dat, ale tohle uz z principu odmitam platit za krabičku :) Mozna zkusim Auto Unger... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babicka33 Odesláno Březen 14, 2014 Sdílet Odesláno Březen 14, 2014 Tak po zimě můžu konstatovat , že plasti dip na masce obstál bez úhony a přežívá i mytí vapkou. Takže můžu za sebe doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 též by mě zajímalo, zdali vydají 2 spreje i na vnitřek kol. Každý stříká jen vnějšek a nikde jsem neviděl vnitřek, zítra mi má foliatec přijít tak poradíte..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda89 Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Znama si delala plasti dip i zevnitr a vypotrebovala 3x400ml sprej, na r17,ale ja si spis myslim ze je to o vzrucnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 No já budu mít 2x400 no. Tak uvidím, když zbyde udělám i vnitrky :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Tak dílo hotovo, snad pěkné, mně osobně se to líbí, ale rád si poslechnu i váš názor. Jediné co se mi nepovedlo je, že jsem nechtěně striknul i na pneu nevíte čím to dát dolů? :) předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 To vypada velmi dobre :) Presvedcil jsi me a "opravim" tim kola :) Jakou jsi pouzil znacku? Ja mam v planu koupit Foliatec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 jestly je to foliatec tak to rizni kolem rafku a z pneu to sloupni . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Tak mam objednano... http://www.escape6.cz/exterier/kola/barva-na-kola-foliatec/FOLIATEC-folie-ve-spreji-STRIBRNA-METALICKA-800ml/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Foliatec, stranu která je na fotce budu predelavat jelikož jsem ji dělal jako první a poprvé takže tam jsou takový kapance že jsem to strikal moc zblízka, ale tak objednán ještě jeden sprej kola vycistim a udělám znova. Ano je to foliatec, pohodová pracicka s tím a barvu jsem z pneumatik dostal acetonem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Foliatec, stranu která je na fotce budu predelavat jelikož jsem ji dělal jako první a poprvé takže tam jsou takový kapance že jsem to strikal moc zblízka, ale tak objednán ještě jeden sprej kola vycistim a udělám znova. Ano je to foliatec, pohodová pracicka s tím a barvu jsem z pneumatik dostal acetonem.. Tak uz mam taky udelano, jedno foto pro porovnani :) Auto neni umyty, tak koukejte jen na kola, vysledek tezce predcil ocekavani, doporucuju. Jinak na 16" mi na vsechny 4 kola akorat vysel jeden sprej, co udelam s druhym, jeste nevim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirinovo Odesláno Únor 17, 2017 Sdílet Odesláno Únor 17, 2017 Ahoj, mám nové auto, stříbrné elektrony a chtěl by jsem černé, tak bych je nastříkal foliatecem, to je ta fólie ve spreji. Neporuším si záruku na auto u prodejce? Nejjednodušší je tam zavolat a zeptat se jestli to mohu udělat. Máte s tím někdo zkušenost, Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Únor 21, 2017 Sdílet Odesláno Únor 21, 2017 To jako vážně? :D Proč se třeba na internetu nepodíváš na to, jak se ta fólie chová. Dá se odstranit tak, že po ní nezůstanou žádné stopy. I kdybys ty kola nalakoval normálně, tak nemůžeš přijít o záruku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirinovo Odesláno Únor 22, 2017 Sdílet Odesláno Únor 22, 2017 jj, myslel jsem to vážně, možná jsem trošku vyplašenej. Už vidím, jak se na autě něco rozbije a pán v servisu mi řekne " pane, co jste si to tam nastříkal, to tam nemá být, takhle vám tu záruku neuplatníme". Ale jak píšeš, jde to sundat, tak by to mělo být v pohodě. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest JanXY Odesláno Únor 24, 2017 Sdílet Odesláno Únor 24, 2017 Vyplaseny? a z coho prosim ta? V tomto pripade neprides o zaruku niet na to dovod. Ved si pozri videa ohladom plastidip ako to funguje, ako sa nanasa, odstranuje a myslim ze to by ti mohlo otvorit oci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Únor 25, 2017 Sdílet Odesláno Únor 25, 2017 Kluci, testoval jste to někdo na brzdové třmeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Na trmeny bych se asi bal z duvodu vyssich teplot :-/ Docetl jsem se, ze maximalka je zhruba 200°C -> motor snad jeste ano(plasty), ale brzdy uz jsou asi moc :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Na trmeny bych to nedaval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 já na třmeny dycky dával syntetiku :) pořádně obrousit a odmastit, dvě tři vrstvy, nechat zavadnout a jet to projet :) krásně se to na tom vypeklo a dolů to šlo jenom kladivem obouchat nebo flexou s kartáčem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Ja mam na trmenech uz leta zapecenej Hammerite na zrezly kovy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 6, 2017 Sdílet Odesláno Březen 6, 2017 Na třmenech mám Foliatec, to sem mastil štětečkem a drží to krásně a až bude hezky, chystám se Plastdipnout sloupky na černo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.