ritorezky Odesláno Červen 9, 2012 Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 zdravim,kluci potreboval bych se podivat pod vrchni čast palubky,nejakej navod jak na to ? chci sundat - viz foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Beze srandy,začneš u zadního popelníku na středovém tunelu a pokračujěš směrem dopředu.Vrchní část se sundavá jako poslední. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Jen tak částečně mimo téma - když vyletí airbag, tak se tenhle díl musí koupit nový a vyměnit? Ale vlastně když už vyletí, tak asi výměna palubky bude to poslední, co se bude na autě asi řešit...co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Borlan: ne stačí když ho tam nasoukáš zpátky a zašiješ.. :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 No původně jsem se podivoval, proč tam není nějaký kryt jako je třeba na volantu. Nebo by se tam nějaký kryt na novej bag usadil bez výměny palubky. Tak se tedy musí měnit celý velký díl kvůli tomu...ale jak jsem psal už předtím - když už bude rána taková, že to spustí, tak výměna toho dílu už bude pakatel oproti dalším škodám...to je fakt... Tak už mám jasno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 mam otazku je to nejaka chyba, vyrobná vada alebo je to v poriadku ? som si vsimol ze je to nejak viacej zatlacene . mam 2octavie a na jednej to to normalne a na druhej je to takto vid. zakruzkovane miesta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 nikto nic ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.