Přejít na obsah

Pawoukovo TSI

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...

Tlačítek je tam skutečně dost. Ale (prozatím) jsem zjistil, že mi to ani nějak moc nevadí - u klimatizace jsem zapnul Auto a A/C (respektive hvězdičku), nastavil oba ovladače na 22°C a tím to skončilo. Akorát jeden ráno jsem zapnul výhřev zadního okna (spíná současně i výhřev zpětných zrcátek), ale to je velké tlačítko hned na kraji. U rádia, po jeho rychlém nastavení, používám jen tlačítko pro zapnutí/vypnutí a předvolby pamětí. Hlasitost se ovládá na volantu. Loketka mi nechybí, protože ji ve městě nepoužívám ani v Octavii, vadí mi při řazení. Využívám ji prakticky jen při jízdě na dálnici a tam s Astrou jezdit nebudu.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Astru zítra odevzdávám a nafasuji pro změnu opět FII FL 1.2 TSI 63 kW. :rolleyes:

Na Octavii dnes proběhla druhá STK+Emise, najeto mám 90 tkm. Za tuto dobu odešla pouze ložiska předních kol, první v 55 tkm, druhé nedávno. Kvalita tedy mizerná. Žádné jiné opravy či výměny mimo servisní plán neproběhly.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Protože se už nedal příšerný hluk od letních pneu vydržet, pořídil jsem nové a dnes je nechal obout a hodit na auto. Sice se v pneuservisu poněkud podivovali nad tím, že právě teď přezouvám letní, ale je to teď balzám na uši. To fakt nešlo vydržet - jedna pneu byla nějak špatně sjetá a vydávala zvuk dost podobný hučícímu ložisku, který se v poslední době začal značně zesilovat a připomínal mi zvuk, který vydává vadný kloub na poloose, navíc zesilující se v v zatáčce. Měl jsem tam Continental SportContact 2, najel jsem na nich 63 tkm (a to netuším, kolik na nich najeli ve škodovce) a zbývalo na nich asi 3 mm vzorku. Pneu již také začaly být na mokru dost kluzké, takže kromě hluku šla do háje i bezpečnost. Pořídil jsem si Continental PremiumContact 5, standardního rozměru 205/55 R16 91V.

post-11543-0-45635600-1476464362_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Dnes pokořena hranice 100 000 km (z toho jsem já najel 88 000 km). :rolleyes:

post-11543-0-76762200-1478540160_thumb.jpgpost-11543-0-19822200-1478540167_thumb.jpg

Servisní záznamy za toto období:

post-11543-0-58162300-1478540185_thumb.jpg

Co k tomu dodat - od 20 tkm rozvrzaný interiér, občas si škrtnou rozvody. Jinak kromě věcí uvedených v tabulce (ložiska) běžný spotřební servis. Destičky a kotouče stále původní, ty snad ani nesjedu.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...