Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Chlapi zvazuji potazeni zadniho kridelka cernou mat.folii aby jako pokracovala strecha,absolutne si nedokazu predstavit jestli to nebude spatny,v autofoliich mi doporucil potahnout celou tu cast patych dveri nahore,ja jsem puvodne zamyslel jen pruh na kridelku nahore,mate nekdo dostatecne vyvvynutou fantazii nebo zkusenost,nejake doporuceni,diky predem...

post-8583-0-75129100-1391790347_thumb.jpg

post-8583-0-00395900-1391790731_thumb.jpg

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

ja bych to udelal jak mam ja na svojem tak jak je nalepena ta strecha sirka tak tak bych to protahl nato kridlo a konec zahnul a ukoncil nekde zespod u prostred kridla,nepujde to videt a bude to pekne ;-)

Ale na druhou stranu pod kridlem jakoby nic neni takze je do prostoru u tebe a to nemusi vypadat treba hezky pri nejakem pohledu,bracha to chtel na golfu 5d a ma tam taky to kridlo a chtel to potahnou s cernou strechou jako prodlouzit jak to chces ty a uz to nebylo ono,nechali jsme to tak v barve auta ;-)

Odkaz ke komentáři

Chlapi ty fotky z iphonu strasne zkreslujou,zadni kridlo je taky svetlejsi kdyz si vsimnete,zaklad je v tmave sede,a v realite absolutne neni poznat rozdil,samozrejme ze auto se bude jeste lestit,je umyte pouze narychlo vapem...jinak zrcatko u ridice je taky strikane...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...