Honza9007 Odesláno Únor 6, 2014 Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 to jo, já míchal barvu Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2014 to jo, já míchal barvu Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 (upraveno) Chlapi zvazuji potazeni zadniho kridelka cernou mat.folii aby jako pokracovala strecha,absolutne si nedokazu predstavit jestli to nebude spatny,v autofoliich mi doporucil potahnout celou tu cast patych dveri nahore,ja jsem puvodne zamyslel jen pruh na kridelku nahore,mate nekdo dostatecne vyvvynutou fantazii nebo zkusenost,nejake doporuceni,diky predem... Upraveno Únor 7, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 7, 2014 Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Za mě celé ;) Ty "proužky" jsem už několikrát viděl a působí na mě docela lacině.. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) Skoda ze neni nejaka fotka...no to zase bude dilema... (ja nemyslel prouzek jako uzky,myslel jsem potahnout pruhem celou horni plochu kridelka) Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Já vím, jak to myslíš. Ono teoreticky je to ideální, ale prakticky to dost tu plochu rozbíjí ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 ja bych to udelal jak mam ja na svojem tak jak je nalepena ta strecha sirka tak tak bych to protahl nato kridlo a konec zahnul a ukoncil nekde zespod u prostred kridla,nepujde to videt a bude to pekne ;-) Ale na druhou stranu pod kridlem jakoby nic neni takze je do prostoru u tebe a to nemusi vypadat treba hezky pri nejakem pohledu,bracha to chtel na golfu 5d a ma tam taky to kridlo a chtel to potahnou s cernou strechou jako prodlouzit jak to chces ty a uz to nebylo ono,nechali jsme to tak v barve auta ;-) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Myslím, že tak to Magnum myslel a chtěl. Mi se toto řešení ale moc nelíbí, s matnou už vůbec ne :( Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) Tak to vypada ze necham potahnout jen ten prostor pred kridlem,kridlo necham v barve a lizatko pujde taky pod matovou folii..jinak tady maska na aute... Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Masku máš super, udělej pak foto celkového pohledu Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 JJ,tohle jsem fotil v letu telefonem... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) Mozno by nebolo zle potiahnut kridlo foliou ako mas na streche, mal by si to ako Rapid Spaceback s panoramou :D Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) Diky kluci,Lumi tu folii co mam na strese urcite mam v planu ze se da na to kridlo,jen mam strach to potahnout cele komplet,ze to nebude vypadat hezky... Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Miloši vypadá to fakt pěkně, kde ti to lakovali? :) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Pan je ze Zher (Cesky Brod)....kontakt ti dam jestli chces,je fakt sikovnej a neni drahej... Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Dovolím si sem hodit stránky pána: http://zhery.cz/lakovna/ Je velice sympatický, slušný jednání. A vybavení vypadá taky velice pěkně Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Vézt to takovou štreku tak to by mě mohl milovat :D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 (upraveno) Tak zadni striska plus lizo v matove folii... Upraveno Únor 9, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Za mna palec hore paradicka ;) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 tak takhle jsem nevedel ze to chces!Myslel jsem ze ji potahnes celou,proto se mi to moc nezdalo ale tohle???To je o necem jinem,to se povedlo a nech to urcite tak!Je to supr trupr mrdozni!!! :-D Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 (upraveno) JJ,premyslel jsem dlouho a nakonec zvitezila tahle varianta,jsem rad ze se libi... uz mne ceka jen obout nove letni zadni gumy,nasadit pod ne podlozky a zrejme budu letos opet prvni na letnich Upraveno Únor 9, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Vypada to dobre. Jen si nemuzu pomoct, ale na fotkach ta maska ma jinou barvu. Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Ano, farba je uplne iná, bude to preto, lebo dal základ bielu. Takto som si zle nastriekal aj ja mračítka. Základ si to pýta čierny a potom sa to zhoduje... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Také jsem myslel, že to chceš udělat trošku jinak, máš to hezké Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Chlapi ty fotky z iphonu strasne zkreslujou,zadni kridlo je taky svetlejsi kdyz si vsimnete,zaklad je v tmave sede,a v realite absolutne neni poznat rozdil,samozrejme ze auto se bude jeste lestit,je umyte pouze narychlo vapem...jinak zrcatko u ridice je taky strikane... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Zas budes lestit sprejom na TV ? :lool: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Zas budes lestit sprejom na TV ? :lool: :D no letos asi vsadim na detailing shop...jeste jsem to nezkusil ale vysledky by mne zajimaly... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky