Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Jo,no otazka je jestli by to vyresilo ty drobne oderky od kaminku a navic tam mam oderky z tech pitomejch mracitek,no uvidime...nejvetsi opruz je presne zalepit ten okruh a rohy...vubec se mi do toho druheho nechce,asi budu chvilku jedit s cernym a chromovym svetlem... :D

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Já myslím, že jo, co na to dělají reklamu, tak ty světla byly dost dodřený a po vyleštění to bylo skoro jak nový, myslím si že za zkoušku to stojí.

pár odkazů

http://www.karosarnahabl.cz/sluzby/renovace-svetlometu/

http://www.dpmost.cz/svetla

http://www.pneucentrumnn.cz/renovace-svetlometu.asp

tady ještě video

http://www.youtube.com/watch?v=B7zpYEMzzJ4

Odkaz ke komentáři

Hezky,no ja ale asi uz na to kaslu,neni to tak hrozny,pokud ty svela budou delat problem,asi stejne koupim nove,otazka jestli budou delat hezky cerny,nebo dam origo,cas rozhodne...skoda ze ten plast neni cernej,sice jsem to zdrsnil poctive,ale jestli to bude drzet,vi sam buh...myslim ze Dan tady psal ze to tak delal na honde a drzi mu to dodnes...

Odkaz ke komentáři

Dobrá práce. Co zevnitř i zvenku stříknout přesah toho plexi to by už ten odraz mohlo vyřešit. Stříknout hranu která se bude lepit nevím no. Jinak čím to budeš lepit na tvrdo dvousložkovým lepidlem a pak přes to silikon nebo rovnou něčím takovým?

A vážně to vypadá blbě ten okraj??

Odkaz ke komentáři

nahoď nějakou pořádnou fotku prosím to to vypadá tak špatně? Zkusit stříknout ten rantl toho krycího plastu z venku i zevnitř.

Tady na té fotce to nevypadá úplně blbě..

Ty světla s variantou černé i kolem čočky se ti nelíbily ? blinkr a parabola nechat.

post-16531-0-70226500-1395399456_thumb.jpg

post-16531-0-57288000-1395399511_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No prave o tom uvazuju,protoze to je fakt velky neuspech,z dalky je to v pohode ale zblizka se na to neda divat,takze musim neco objednat,pac je ani nemaji nikde skladem...

A co se stalo je špatně že ten kraj není černej jo? Na té druhé fotce je to hodně divný co se tam stalo lepidlo se dostalo na plexi? Je fakt že to dost prosvítá. Já dnes nakoupil materiál a zkusím nastříkat i ty lemy plexi na černo co už je za pohledovou plochou.

Odkaz ke komentáři

No prave ze se moc nepovedlo,ty rantly jsou svetly vsechny ctyri,je to na nic...jedine nejakej lem kolem obvodu ale to mne moc nelaka...je to svetly trosku od lepidla,cemuz se nejde vyhnout ale i kdyz se da cerny,stejne je ten spoj na cernem podkladu videt...

Odkaz ke komentáři

nahoď nějakou pořádnou fotku prosím to to vypadá tak špatně? Zkusit stříknout ten rantl toho krycího plastu z venku i zevnitř.

Tady na té fotce to nevypadá úplně blbě..

Ty světla s variantou černé i kolem čočky se ti nelíbily ? blinkr a parabola nechat.

On je docela prusvih ze jsem zadne na xenon nenasel,jen par s tema ledkama...

Odkaz ke komentáři

Jo na fotce to takvypada ale realne to neni tak spatny a vsechno je schovany,no nic,zitra to prubnu na aute a uvidim...ono jine reseni opravdu neni,protoze i kdyz vytahnu zitra dalsi sklo,vzdy tam zbude lepidlo po odlepeni a to kdyz se skrabe,okraje se odrou,lihem to nejde a silnejsi preparat to rozlepta a zase zesvetla,Juhyyy to strikne taky podobne,mozna s uzsi linkou jak jsem pochopil,tak uvidime....ja jsem ty linky srovnal s vnitrkem a jak nejsou videt ty rohy ze nejsou spojene jako izolepou tak to krasne jakoby splynulo s tim vnitrkem...

Odkaz ke komentáři

ne ne pochopil jsi to spatně jak jsem posílal tu fotku to bylo oblepení abych nezastříkal pohledovou plochu. Já stříknu ten rantl co zabíhá do auta (to co to plexi drží na světle) zevnitř,zvenku i z boku snad s tím lepidlo nebude mít problém když tam bude barva. Potom by to lepidlo nemělo prosvítat nebude mít kudy a bude to černé.

sakra nejde mi sem hodit fotka píše to nedefinováno anglicky....

Odkaz ke komentáři

Aha,takhle,no ono je problem ze ja mel ten rantl cernej od lepidla a taky to prosvitalo.Tam dela problem ze ty skla na lampach nejsou new,to by slo daleko lepe,jinak ja jsem s praci konecne docela spokojen,nevypada to v realu vubec spatne,svetlo krasne ladi k celnimu oknu a strese,par fotek...mas pravdu ani mne to nejde,nevim co se deje,proc nejdou fotky...

Odkaz ke komentáři

dělal jsi nějakou změnu? Já dnes bohužel na to ani nemákl dopoledne v lese na dřevě a pak jsem byl v servise pro RSo silenbloky ramen a stočený nový kotouče nevím proč ale zvlnili se. Už je to paráda.

Neví se proč nejdou ty fotky?? Jsem zvědav jak to vypadá na autě i s proužkama.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...