lumi Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 niet co dodat jedoducho pecka Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 (upraveno) Diky,ted konecne ty kola pekne zari,jsem hnup,ja se tehdy spletl,puvodne jsem chtel celobile ale objednal jsem spatne,tak si to clovek musi dodelat...(hlavne ze jsem je ctyri mesice vybiral... ) Upraveno Březen 31, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Co dodat fakt super práce Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 jo ty by byli perfektni ale i tak nadhera! Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Tak žádná výhra s tím nastříkaným lemem plexi ve výsledku je to naprosto stejný jako ten proužek co si udělal ty. Takže plexi na pokusy vyhazuji ponechám ten nastříkaný chrom a prohodím ho do světla na autě a udělám tam tu linku jako jsi dělal ty je to stejný a zabere to mnohem méně času. Můžeš mi vyfotit nějaký detail? pár fotek u mě ať ti to tu nezadělávám. Není rozdíl origo od plastidipu používal jsi i lak na plastidip? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Vyfotim,jak se dostanu zase do garaze,ja tu linku podruhe delal takovym cernym prouzkem,pac jsem to nechal prebrousit ale chci ty plasty novy,(porad je tam videt semtam skrabanec) a bude to cajk...takze cekam na plasty a budu zase rozebirat a lepit. Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Jednim slovem brutalita! Fakt mi spadla celist u tech poslednich fotek, neskutecna kara edit: akorat na te jedne fotce nemas zakrytou spz.. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Jednim slovem brutalita! Fakt mi spadla celist u tech poslednich fotek, neskutecna kara edit: akorat na te jedne fotce nemas zakrytou spz.. aaaa diky za pochvalu i info Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Ty jedeš. Hodně velkej mazec. Paráda ty kola, pěkně to k tomu sedlo :-) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Je vidět, že se změna líbí, proto přidám jen svůj nepodstatný pohled na věc - za mě bílou určitě ne, dle mého tím auto dost kleslo. Když se ale líbí (nejen) tobě, není co řešit Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Je vidět, že se změna líbí, proto přidám jen svůj nepodstatný pohled na věc - za mě bílou určitě ne, dle mého tím auto dost kleslo. Když se ale líbí (nejen) tobě, není co řešit Mne se prave bila k modre vzdycky moc libila,nesedi mi k ni cerna...takhle to bylo napul,tak jsem to prubnul na cele kolo a spokojenost,ale dik za nazor,vsem se libit nemuze... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 kasli na jeho nazor bila k modre je pecka!!! sam bych to tak udelal! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Je to pecka, jen na denní ježdění je bílá barva kol za trest, vím o čem mluvím Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Je to pecka, jen na denní ježdění je bílá barva kol za trest, vím o čem mluvím Jo Dane,dobre vim o cem mluvis... Odkaz ke komentáři
mirnovak1 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 fak nádhera moooc pěkný Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Obrovsky kus vpred tim spravnym smerem. Osobne mi tam jeste nesedi ten predni spoiler. Osobne bych dal bud BT nebo zadny. Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 BT na předFL sedět bude...? Bych řekl že ne, má jinej tvar, dokulata. Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Já bych tam nedal žádný. :) Na ten před FL to nesedí. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Me se ten spoiler zas libi je to takove sportovni Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 BT ma verzi i pro predface. Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 máš pravdu http://www.bt-design.cz/productdetail?pid=46 ten by vypadal dobře Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Vsem dik moc za nazory i pochvaly,to lizo se mozna stane predmetem uvah pristi sezony,kdy budu mozna menit kola a taky se bude resit lak,tak uvidime... (vymenu jsem mel v planu po zniceni ale kupodivu uz prezilo dve zimy a v lete na obrubniky davam velkej pozor i vzhledem ke kolum)... Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Hmm ten BT vypadá dobře že bych začal uvažovat? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 JJ,urcite bych do nej sel,Tomasi vubec neuvazuj... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 (upraveno) Tak dneska jsem byl u Petra(motorpower) a krome kavy mi udelal i denni sviceni,za coz mu patri dik... ,mimochodem,chysta se u nej zajimava akce,podrobnosti nechci prozrazovat ale urcite bude stat za to,pokud se to upece,predseda urcite da vedet. Upraveno Duben 3, 2014 uživatelem magnum67 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 brutalita!To uz melo byt davno ale ;-) Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Asi jo,docela to autu pri jizde slusi,jsem koukal ruzne po vylohach :lool: Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Já to s těma výlohama mám úplně na stejno každý den jezdím kolem prosklenéhé salónu mercedesu a a koukám jak vypadá auto při jízdě Ještě na detail jsou dobré prosklenné zastávky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky