Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Vypada to suprove, taky to mam vplanu :) jen me ted v dubnu ceka STK, tak radsi az po ni :) .

A ciste nahodou, nenasel by se tady nekdo z moravskoslezskeho kraje (Ostrava, Opava nejlip..) kdo by mi taky udelal to denni sviceni?

Jen to tak prubnu tady u tebe ve vlaknu, kdyby naahodou :lol:

Odkaz ke komentáři

Vypada to suprove, taky to mam vplanu :) jen me ted v dubnu ceka STK, tak radsi az po ni :) .

A ciste nahodou, nenasel by se tady nekdo z moravskoslezskeho kraje (Ostrava, Opava nejlip..) kdo by mi taky udelal to denni sviceni?

Jen to tak prubnu tady u tebe ve vlaknu, kdyby naahodou :lol:

V pohode,vsak on se nekdo u vas najde,trvalo to asi pet minut,tak snad to neni takova veda.

Odkaz ke komentáři

nastavíš denní svícení na mlhovky a můžeš tam změnit intenzitu procentuálně, popřípadě zapnout při denním svícení i zadní koncová světla. na 0 pozici máš to denní svícení, na funkci AUTO se přepíná dle senzoru. jasně že mlhovky normálně zapneš.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

jak dopadlo vůbec to rozleštění světel? zmizelo to?

No trosku ano ale neni to nic moc,bral bych urcite nove plexi kdyby to vyslo...

nastavíš denní svícení na mlhovky a můžeš tam změnit intenzitu procentuálně, popřípadě zapnout při denním svícení i zadní koncová světla. na 0 pozici máš to denní svícení, na funkci AUTO se přepíná dle senzoru. jasně že mlhovky normálně zapneš.

Presne jak pises...

Odkaz ke komentáři

Jo díky za objasnění tak do toho bych šel taky. Tak to abych začal plánovat návštěvu SGS i s čipem? :palec:

Jinak Miloši jak jsi mluvil o té matné černé do toho světla tak to ještě před tím než to zalepím vyzkouším plastidipem mám ještě nějaký zbytek. Na sériově tmavých světlech jsem to viděl v matné no.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...