pirate tdi Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Neviete mi poradit kde sa da kupit tento led kruzok na ziarovky?nemozem to nikde zohnat a nikto sa s tym nestretol. Nasiel som to ze to ponuka chlapik az kdesi v malaysii, ale doprava by stala cely majetok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Vypadá to tedy dobře, ale neviděl jsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukisoft Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 taky se mi to líbí. Ato to přece není problém udělat. stačí kus kuprexitové desky nakreslit tišťák, vyleptat a napájet diody buď SMD, nebo určitě by tam mohly bejt i klasika. ale ty SMD by byly lepší. Asi si to vyrobím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Su aj 12ledkove, napriklad tuto. Tuto mixuju 12 a 9 ledkove, myslim, ze tie 12led su lepsie (skor ako kruzok, nie len samostatne svietiace body... Kedze homologacia na to nehrozi, tak naozaj bude lepsie (a asi aj lacnejsie) vyrobit si to. cuprextit vyrezqat, vyleptat a naletovat tych par led a odporov a nakoniec zalakovat koli ochrane. Len mam trochu obavu o zivotnost, predsa len H4 dost hreju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 No, já mám spíš obavy, jak to dostanete dovnitř paraboly, neřekl bych, že ten otvor pro žárovku je tak velký, aby to tam vešlo... ale možná se pletu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvOkY Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 chcel by som sa spytat ci to ma niekto na aute alebo ci neviete ze kde sa to zohnat.... dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 vypadá to dooost dobře.......................jestli se to dá někde sehnat na netu tak to chcíííííííí ale ta díra pro žárovku je tak akorád pro ni..není o moc větší...nwm..ale do OCT to asi nepujde...leda rozlepit světlo a předkem to tam šupnůt..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Prohlédněte si téma od Mikla v tématu moje octavia ten má udělané světla . ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Nevim zda je to totez ale kouknete SEM Pokud by to bylo ono par neni problem objednat protoze z tohoto eshopu je postovne do CR zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Březen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 zmesti sa to tam ked si vyberete H4 a pozrete sa na nu tak su vnej presne dva otvory na kablik ktorym a to pretiahne priamo cez nu priamo do paraboly. No elektrotechnik som neni ale ak mi to niekto vyroby velmi rad mu zato zaplatim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 na ten plech žárovky by to šlo...ten je v parabole viděl..ale problém by asi i bylo ta clona před žárovkou...přes tu už by to nebylo vidět ten kruh.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vlado13 Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Da sa to riesit aj 2 ledkami a plastovym ovladacom zaluzii. Tu je videonavod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 Tady se opta, nevite proc my porad zdehava dioda gdyz je dam do praveho svetla, vzdycky gdyz tam dam diodu jako pozicku po nekolik tydnu zdehne? A na leve strane dela v poradku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 18, 2010 Sdílet Odesláno Září 18, 2010 (upraveno) Ono záleží jak moc kvalitní ty diody jsou (moc kvalitní asi nebudou), já jsem měl taky problémy s diodama v předních světlách, když mě dvě sady přestali fungovat, tak jsem nakonec koupil kvalitní diody od Superfattyho a už je tam mám skoro 2 roky a fungují na jedničku, takže podle mě to chce opravdu kvalitní diody, pak budeš mít klid, jo a hlavně nesmíš startovat se zapnutýma světlama, tím ty diody taky můžeš odrovnat Upraveno Září 18, 2010 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 Aha to nevim jsem ih dost paltit, ale taky gdyz jsem mel predtim taky mel, taky my to stejne delato... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 19, 2010 Sdílet Odesláno Září 19, 2010 A diody taky nemají rády moc teplo, takto blízko u žárovky můžou taky odcházet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvOkY Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 no dopracovali ste sa niekto k tým krúžkom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.