Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

martink52>> No pěkně panáčku valíš :palec: Všechno moc pěkný :palec: FL bez mračítek brrr, ty světla se mi prostě nelíběj ale jak dáš mračítka je to pecka :palec: Osobně bych ještě nechal znak i v předu ale každýho věc ;) Až to doladíš bude to za 1 :palec: Já teď dolaďuju hlavně rodinu tak na mou O II vychází jen provozní náklady B)

Odkaz ke komentáři

THX mobilní maestro :lool:

S rodinkou to mám ok, i když taktika boje tuningu je pro mojí peněženku krutá :wallbash:

Nahodil jsem zadní lampy, polovička dostala botky aby nepindala, nahodil jsem předek, dostala další dvoje a děcka foťák, ale mám klid, i když za ty úplatky bych měl podvozek :lol: Hlavně, že je doma klid. Dokonce i pro ten duplex jede se mnou, takže zase mám takové tušení, že úplatek bude nutný. :lol: Nebo změním taktiku tuning boje a nechám jí ať to zaplatí. :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Tak nějak to myslím

post-18599-0-60798500-1342207051_thumb.jpg

edit/ tak, konečně nalepená i zadní RZ, akorát pattexu byly zbytky, tak půlka je pattex 50kg a druhá půlka pattex 20kg :lool:

post-18599-0-88711000-1342235545_thumb.jpg

Tak ještě ploutev, ale tu jsem už dal včera k nalakování, protože byla matná a to by neladilo :palec: , tak jsem zvědav kdy to bude. A ještě jsem si udělal radost a rovnou objednal 45/50 :pivo:

edit2/ zadní znak jsem znova odlepil a nalepil, protože se mu nějak nechtělo držet :wallbash:

a když už jsem se tak hezky nudil, tak dalších pár fotek :rolleyes: :rolleyes:

post-18599-0-55158600-1342235417_thumb.jpg

post-18599-0-79020000-1342235446_thumb.jpg

post-18599-0-07472200-1342235482_thumb.jpg

post-18599-0-68564800-1342235516_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vypada to nadupane s tema znakame...me se ten predek aj libi jeste bych to nalepil jak ty jsi to udlelal a dal kolem toho to chrom kolecko bez toho podkladu ale je to pekny nad tim jsem taky premyslel kdybych dal sportovni masku a ten znak nahoru :palec:

Vedle toho Supa to je takova raketa..vypada to dobre! :palec:

A koukam ze 50/45 objednany!!! Parada!! Dobre si udelal :palec:

Ted jeste ty kola co jsi tady naposled daval...se mi libily :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...