martink52 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Prý to tak je schválně, tak nevím no. Uvidíme, ale mezera mezi laufem a zemí je zatím OK, spíše jsem zvědav až auto půjde příští týden níže o 5 cm, tak jak to bude vypadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Marťas krásná octavka jsem zvědav jak to vypadá naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 THX, tak přijeď zítra s bráchou a můžeš mrknout :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Měl by sis to nechat přeleštit ten lak, máš ho sjetej jak svina. Samá myčka se dívám. Rozhodně doporučuji, auto pak vypadá úplně jinak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Mne se nejedna o vysku laufu, ale o vysku te trubky v zadu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 vevca >> přesně nad tím uvažuju, mám tam pár nechutných škrábanců, takže se chystám s tím něco udělat, akorát musím vymyslet kde. p2p >>> já myslím tu trubku, blbě jsem se vyjádřil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 zas prsi Martas..nechame to na utery??Zitra mame vyroci svatby tak bych vzal aj brachu v utery zas po 19hod..nevadilo by?? Nezlob se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Jasné, vpoho, to už budou i nálepky a já hned ráno jedu zjistit jak s tím leštěním laku :palec: a už vím kam to dám - do Třebovic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 a kde do Třebovic?? :lool: jinak na té fotečce to vypada dobře jak cip.. musim se stavit na živo !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Jj to by jsi měl, tvůj názor na to mě taky zajímá, vzhledem k tvému autu si myslím, že máš vkus a cit tak chci vědět co ty na to naživo bo fotky matou. Do třebek vedle dřevoprodeje, tuším Pastrňák bo jak se to jmenuje, ale to už bude asi Martinov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 jj to je Martinov... :) Pastrnák je muj znamy... ale ty kluky neznám ale vím že jim Torax davá kšefty.. tak mi pak řekneš jaci jsou!! jinak koukni ke mě.. zajimá mě tvuj nazor!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 jj vím, že dělají auta pro torax, prý dobří doporučil mi to právě jeden od nás co mu dělali golfa kabrio. Když známý, tak ať mi udělá cenu :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Jj to by jsi měl, tvůj názor na to mě taky zajímá, vzhledem k tvému autu si myslím, že máš vkus a cit tak chci vědět co ty na to naživo bo fotky matou. Do třebek vedle dřevoprodeje, tuším Pastrňák bo jak se to jmenuje, ale to už bude asi Martinov. Tak Bazy je jasnej..jestli chceš já mám taky vkus..ale ty zase hezčí auto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 :lool: tak at ti domluví cenu Torax... oni nemaji s Pastrnakem nic společného jen jim pronajíma prostory !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Tak Bazy je jasnej..jestli chceš já mám taky vkus..ale ty zase hezčí auto.. THX. Jenže ty asi nepřijedeš do Ov mi zkouknout laufy :lol: :lool: tak at ti domluví cenu Torax... oni nemaji s Pastrnakem nic společného jen jim pronajíma prostory !!! Co já vím, tak toraxu čistí auta, ale možná se pletu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Martas..mas to dobre ty vyfuky!!Me se libi a to je hlavni!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Jj mi už taky, akorát mě serou s těma pružinama, to už je snad 3týdny co jsem to objednával :wallbash: njn léto. Bazy >> tak 1300,- stojí to leštění a ve čtvrtek jdu na to, ráno v 6:30 jim to dovezu a odpo to bude hotové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 1300? To je dobra cena..to by slo aj pro me za tu cenu?,se pak s tebou domluvim co vsechno v tom je a co to obnasi ju??Tak dej vedet zitra jak tak prijedu :palec: Ty pruziny to je skoda no..taky vim ze jak na neco cekam tak me to sere a chci to hned! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Jj to je ofiko cena, mám v autě leták od nich, tak pokud nezapomenu, tak ti ho zítra ukážu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 dobra..to ti aj nejak zalesti ty skrabance?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 ty velké nechávám právě zítra u nás přestřiknout a pak to přijednom rozleští a ty malé prý zvládnou oni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Dobre lestenie by malo mat taky vysledok, ze mas lak ako z vyroby. Za predpokladu ze mas ryhy od kief z umyvarky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Aha..diky pockam si na vysledek jaky budes mit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Jj to vím, viděl jsem u nich právě vyleštěnou fábu a dobrý Ještě mám škrábanec na dveřích, ale ten prý zvládnou taky a na kapotě nějaké dírky od kamínků, ale ty právě nechám zakapat u nás a pak přeleštit tam u nich. Až to bude, tak pak nahodím fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 ok tak snad to bude co nejdriv at to uvidim nazivo!kdyz ne tak v nedeli! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Jasné, ale nálepky uvidíš buď zítra nebo v tu středu, jak to, že ještě nejsi v dinoparku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 mala spi..cekame az vstane ale asi ji dem vzbudit bo tam je jen do 18hod! Vim ze s toho nic nebude mit ale tak se dem podivat aj mi s ni bo mame to vyroci! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 My tam byli na jaře, kdybych to tušil, tak jsem koupil to dvojté rodinné vstupné. Ať se vám malá moc nepoleká, některé zvuky tam jsou pro prcka tak na leknutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Tak nálepky na kolcách nalepené, akorát se mi ne úplně povedlo vyhladit pár bublinek :wallbash: A zítra se ty dírky na kapotě nebudou lakovat, jen se nahodí lízátko a zámek a počkám co udělá to rozleštění a když tak nechám přelakovat celou kapotu motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Martas...vypada to dobre..mas cerne auto tak se to k tomu hodi!!! Jo pockej,to je dobry napad co udela to vylesteni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.