Myst3 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 To ani nezkoušej Marťas že tam nejedeš! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Ok, takže teda nejedu :P volal jsem a prý není čas, už mě to neba :wallbash: se naseru, tak si to tam přilepím sám, plivnu na to a zadělám zavíracím špendlíkem a je to :lol: neverim ti!!!Jak to udelas tak ses frajer!! Dam ti zvykacku zato! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 ok, tak dojedu, ale MHD :P protože lízátko bude kdo ví kdy, hlavně, že už je nalakované a leží jim v lakovně na stojanu. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak to je dobra zprava..dulezite je ze je nalakovane!!!Ze lezi na stojanu to uz nevadi Martas!!! :lol: Tam mu je dobre ne?? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jn Hele, tak jsem se na 99% rozhodl, že příští rok nebudu kupovat ani kolca, ani podvozek a ani Bremba, ale vyplatím lízačku a tunit se bude až další rok. Na druhou stranu, když čučím zde >>> http://www.superdisky.sk/ a hlavně do nabídky Asanti, tak nemám daleko k tomu si vzít půjčku a koupit nějaké ty brutality, jenže to bych z nich měl tak týdenní orgasmus a kdo by za mě chodil do práce :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Martas..dobre delas..tez jsem to udelal ze svym..doplatil to letos v lednu po 2 rokach a cele to predelal!!Dobra volba....navic za dalsi rok budou jine veci a treba jeste lepsi!! Ty kola jsou brutality...chtel bych ty zlate aligatory!! :prcprc: :wub: http://www.superdisky.sk/asanti/asanti-af-164 tyhle bych bral na moje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jj, je to masakr, ty kolca, hlavně šílenost je jedno kolco za 100.000 euro :wallbash: neber to 4kola za 10mega Jako vybral bych si tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 to je ono co bych bral a predni masku taky do zlata http://www.superdisky.sk/asanti/asanti-aligator-gold :prcprc: :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Já zlatou moc nemusím, ale když tak na to čumím, tak bych potřeboval cca 200k na kola, no neber to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 JJ to vim aj ty tvoje VERTINY tam maj za 7800kc v te 19tenactce! K moji barve zlata jde chrom vubec prave!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jj, vím, že tam jsou, ale ty budou muset počkat, dneska jsem psal mail kvůli BBS >> http://www.mzb.cz/alu-kola/vyrobce/bbs/cs+-+%C4%8Dern%C3%A9/7,5x17/ že bych vzal tyto 17" ať mám nějaké kvalitní, tak jsem zvědav co mi napíšou, protože bych vzal 2x ET35 a 2x 38nebo 40, ale v nabídce mají jen těch 35. Uvidím co mi napíšou a taky jak budou vypadat ty co mám až nahodím pružiny a když tak je vezmu. 20k ještě pro letošek zvládnu. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 ok jak chces a tam ty co mas prodas nebo nechas na tu zimu nebo jak??Uz se v tom ztracim Premyslim o techto kolech http://www.superdisky.sk/barracuda/barracuda-tzunamee-cr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 nechám na zimu a časem až bych šel do 19" bych nechal ty BBS na zimu ty baracudy vypadají nebezpečně :prcprc: akorát vypadají úplně stejně jako ty co mám jaá, akorát cena je o pár pater výše :pivo: neboli celá moje sada stála jako jedna baracuda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 JJ to vim..stejne jak tvoje akorad v te cervene barve :D ale jsou silene..primo k me barve!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Noooo, řekl bych, že to je jiná barva než máš ty :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 jako jo ale podobna..ztratila by se na aute :D koukni na SZ jsem ti psal! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 No to by mě zajímalo komu jsi psal, mi nic nepřišlo :lool: :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 psal jsem ti do toho tematu o zadnich svetlech..napisu ti novej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak na to lizadlo jsem dal lepidlo,mnohem vic vrutu nez je tam dir a jeste cerny tmel na okraje pro jistotu,jeste to musi vytvrdnout ale uz ted to drzi dobre,dej pak vedet jak to udelaji tobe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jj, ale už mi to čekání leze na nervy :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 To znam,proto si to vesmes radeji delam sam....dneska jsem shanel a nakonec sehnal specialni malou vrtacku co se mi pod to vlezla.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Kdyby mi řekli, bude to za týden, řeknu ok, ale tak tam furt lítám jak kkt a pořád něco :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Hele Marťo nestojí vám tam vzadu nebo v lakovně teď tmavě modrej Phaeton? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Zítra se ti mrknu, dneska mám volno, ale na ploše tuším nějaký byl, ale jak moc byl modrý ti nepovím, spíše nějaký tmavý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jojo, byl nebo respektivě je tmavý, otec už z toho šílí byl na výměnu převodovky a nakonec to nechává i laknout, kluc si ale pořád prej neví v čem u té převodovky je problém , že prej to furt cuká... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak to netuším, ale Phaetony se tam objevují tak cca 1-2 do měsíce. Jednou jsem na slezské potkal takový růžovo-fialový v perleťovém laku a měl tak i zbarvené kola. :wallbash: Nechceš se stavit v neděli v 14:00 ke KIKA na parkoviště na Ostravský mini srazík? :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Můžu se stavit, ale přijedu firemním autem, to moje jelo na výlet na Jižní Moravu a vrací se mi ve čtvrtek, ale přijedu se kouknout, zajímá mně tvoje kára ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 :wub: Tam jich bude více :pivo: To je jedno čím přijedeš. Moje kára ještě není hotová, pořád čekám na pružiny a na lízátko, takže zatím to je takový offroad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Je fakt výkonostně to není špatné auto, je to Škoda felicia Pick UP 1.9 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 To je fakt šumák čím přijedeš, přijeď třeba na koloběžce 4x4 :lol: Taky tam jedu poprvé :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.