Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

JOOOO :P

mám tam dost škrábanců po zimě, teď přibyl další na dveřích, dál škrábnutý nárazník od nějakého kkta, kapota je hrknutá, dveře za řidičem a sloupek za nimi byl lakovaný, ale pičatě a má to jiný odstín, chci zavařit anténu a zadní znak a přední blatníky jsou taky obité od kamínku. Takže to všechno nevyřeším jinak než celolakem. Něco by šlo rozleštit, ale jen něco málo. A při jednom se nahodí RS nárazník, nové lízo a nové mračítka. :palec:

Problém je momentálně v tom, že je plno a v rachotě nikdo nestíhá, tak čekám až se uvolní místo.

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Jáájj :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: kurva to potěší :wacko: Taky pravé přední jak já. Do mě zase vletěl pičus na kole napitý a asi ještě něčím přikrmený, a ještě socka. Ty to máš aspoň autem , takže to pujde z jeho ručení .

Mě to jde z mé kapsy , bo je to celá sociální rodinná banda, a i když bych soud na 1000% vyhrál , stejně když řekne , že nic nemá , tak s tím nic neudělám.... neviděl bych to ani jako důchodce :(

no ty vole tak to mi je luto :wallbash: ja bych ho asi zabil :wallbash: to vypada uz na plecharinu mas ro moc vnutri tie dvere???

......to je jedno ,prostě nové dveře a hotovo.

Odkaz ke komentáři

jj nové dveře a nový blatník a je to a náhradní octa 2fl, ale socka verze, děcka málem umřely smíchy jak si otvírali okna klikou

jak do mě bouchnul, tak vystoupil a říká mi " já se nedíval" :lol: :lol:

lumi >> dveře jsou promáčknuté a při zavření je nahoře mezera cca 1cm :wallbash: :wallbash:

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

tak nebud blázen a nech si to udělat rozpočtem, ne??? Dyt tam děláš tak at tam napíšou všechno co je tam KO + kdyby něco navíc, a pak to sfoukneš naráz, to nenechávej opravovat takto. Máš nový auto, tam amortizace nebude, navíc řekneš, že se ti třeba něco vysralo a likvidátor to bud chtít vidět, tak ti to v servisu (u)oddělají, aby to nafotil. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...