princes Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Tak uz jsem s nim jezdil asi 3 tydny tak vim neboj :palec: a jak koupim stelovak tak to potom bude mazec :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 princes ja bych to uz nizsie nedawal takto to mas top !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 diky lumi,jen trosicku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 jak ams stare auto ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 ja? 2006 po faceliftu,prototip z ciny u nas se zacala prodavat az v roce 2008 ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 pekne auticka ja by som sa chcel opytat, kedze vidim ze mate zaciernene svetielka vzadu... nezhorsilo to velmi svietivost pri cuvani? uz ajtak to nie je ziadna slava :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 feki-tady ty svetla co mame tak jsou origo zatmavena,cize zadna folia!Akorad co je horsi tak zpateckova svetla sviti slabeji! asi o 20% rekl bych ale ja si prisvitim brzdovkama ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Tak popravdě to neřeším a ani mě nenapadlo se tím zabývat. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 jj mal som na mysli presne biele na spiatocku. tak vdaka za odpoved, zatial si len tak chystam plany do buducnosti, no ja by som to skor videl na foliu, akurat este neviem ci by stacilo prelepit bielu cast alebo vsetko... a na svietenie by stacilo kupit silnejsie ziarovky no nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 ptal jsem se Martina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 2010 proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 a to už chceš dělat celolak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 (upraveno) JOOOO :P mám tam dost škrábanců po zimě, teď přibyl další na dveřích, dál škrábnutý nárazník od nějakého kkta, kapota je hrknutá, dveře za řidičem a sloupek za nimi byl lakovaný, ale pičatě a má to jiný odstín, chci zavařit anténu a zadní znak a přední blatníky jsou taky obité od kamínku. Takže to všechno nevyřeším jinak než celolakem. Něco by šlo rozleštit, ale jen něco málo. A při jednom se nahodí RS nárazník, nové lízo a nové mračítka. Problém je momentálně v tom, že je plno a v rachotě nikdo nestíhá, tak čekám až se uvolní místo. Upraveno Květen 10, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Dneska si tak jedu pro polovičku do kauflandu a zpoza budky na vozíky vyjel jeden umělec a dopadlo to tak. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 no ty vole tak to mi je luto ja bych ho asi zabil to vypada uz na plecharinu mas ro moc vnutri tie dvere??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Jáájj :wacko: :wacko: kurva to potěší Taky pravé přední jak já. Do mě zase vletěl pičus na kole napitý a asi ještě něčím přikrmený, a ještě socka. Ty to máš aspoň autem , takže to pujde z jeho ručení . Mě to jde z mé kapsy , bo je to celá sociální rodinná banda, a i když bych soud na 1000% vyhrál , stejně když řekne , že nic nemá , tak s tím nic neudělám.... neviděl bych to ani jako důchodce :( no ty vole tak to mi je luto ja bych ho asi zabil to vypada uz na plecharinu mas ro moc vnutri tie dvere??? ......to je jedno ,prostě nové dveře a hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 (upraveno) jj nové dveře a nový blatník a je to a náhradní octa 2fl, ale socka verze, děcka málem umřely smíchy jak si otvírali okna klikou jak do mě bouchnul, tak vystoupil a říká mi " já se nedíval" :lol: lumi >> dveře jsou promáčknuté a při zavření je nahoře mezera cca 1cm :wallbash: Upraveno Květen 31, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 tak tie dvere su fakt na vymenu no ja bych mu asi ublizil keby mi povie ze sa nedival hlavne ze sa vam v aute nic nestalo a ze to neodniesli neake pevne casti ako stlpiky alebo prahy a pod ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Peťas >> to je tak akorát napřesdržku :wallbash: lumi >> prahy a sloupky jsou naštěstí ok, ale stačilo kousek vedle a trefil by to právě na sloupek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 fuuuha tak toto zamrzi a poriadne a len tak pre info nechcem byt rypal ale pokial nesiel do protismeru alebo ak tam nieje znacka nemal nahodou z prava prednost on ?? inac dufam ze octa bude coskoro ako nova drzim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 ne, on vyjížděl z parkovacího místa a já projížděl parkovištěm a vinu uznal a i přiznal, že se nedíval a taky začal vyjíždět až já byl skoro před ním tady na té fotce to jde vidět nejlíp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 to je fakt potom akurat tak na par facek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 (upraveno) jn, ale kupodivu jsem zůstal úplně v klidu, spíše mi ho bylo v tu chvíli líto, bo šlo vidět, že je z toho mimo, prý první kolize od roku 83 a zrovna mě si vybral :lol: Upraveno Květen 31, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 No tak při tom to foukneš celý ne??? To se celkem "hodilo" ne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 vevca >> to jsem si myslel taky, jenže mě hned v rachotě vyvedli z omylu. Protože to půjde z jeho pojistky a i náhradní vozidlo. Celolak+oprava toho ťuknutého předku+zadního nárazníku se bude řešit z mojeho havarijka, ale prý zvlášť, takže zase budu čekat jak trotl. :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Tak to je mazec :-( a dvojce je zas samo :-( Tak at se to da rychle dokupy ;-) PS:Jeste ze ty cerne sloupky to vydrzely :-D:-D lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 tak nebud blázen a nech si to udělat rozpočtem, ne??? Dyt tam děláš tak at tam napíšou všechno co je tam KO + kdyby něco navíc, a pak to sfoukneš naráz, to nenechávej opravovat takto. Máš nový auto, tam amortizace nebude, navíc řekneš, že se ti třeba něco vysralo a likvidátor to bud chtít vidět, tak ti to v servisu (u)oddělají, aby to nafotil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Presne tak, jedine rozpoctem. Dvere a blatnik pak koupis na vraku za par korun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 OK, pořeším to zítra se šéfem, protože ještě potřebuji novou kapotu a zadní rs nárazník :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 jj přesně tak, pořešto aby taky to špatný bylo k něčemu dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.