Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

50-60tis a že by to udělali špatně, tak toho se fakt nebojím. Kdybych to nechával dělat jinde, tak bych obavy asi měl, ale dělají to u mě v rachotě, takže OK. :lool:

A jinak když mi to auto náhodou někdo poškrábe, což dneska není nic divného, zvlášť když parkuješ poblíž hospody nebo fotbalového stadionu, tak to vyjde na 2000 (záleží na kolik máš spoluúčast) za havarijko + 500 nové čelní sklo :smich: :smich: Pokud se nepletu, tak na celolak musíš mít poškrábaných 70% dílů auta.

Akorát pokud to jde přes havarijko, tak nemůžeš změnit barvu, protože to ti pojišťovna nezaplatí.

Když už jsem u toho poškrábání, tak nedávno to stormovi někdo objel klíčem. :pest: :pest: Chytnout někoho u toho, tak jdu sedět a ten co by to udělal by seděl taky, ale na vozíku. :facka:

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

Že bych vypsal kurzy jak dlouho vydrží lízo? :lool: :lool: :lool:

Honzajs >> já už jsem zvyklý s tím jezdit, ale jsem zvědav na tebe :P ;)

Tak nakonec mi to nedalo a mazlika jsem opláchnul, povysával a ošetřil plasty. Akorát mi na předním nárazníku chybí nálepka OC klubu.

post-18599-0-22067700-1371076421_thumb.jpg

post-18599-0-50709200-1371076451_thumb.jpg

post-18599-0-04178200-1371076475_thumb.jpg

post-18599-0-84551000-1371076508_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

THX

kyselinka >> thx, mi se ty kola líbí a popravdě nejsem zastáncem origo škodováckých kol a Neptuny atd, má na autě kdekdo a vídám je skoro pořád. Raději budu mít kola, které neuvidím na každém kroku. Příští rok budu stejně konečně řešit 19" a adeptů bylo několik, ale nejvíce se přikláním k těmto VOSSENům, ale rád bych je v opačném barevném provedení. Límec stříbrný a paprsky černé. :prcprc: :prcprc:

post-18599-0-30769100-1371830671_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...