juraj351 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 super krasne foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Marťas super ty fotky parádní a taky i fajn sraz i když nás bylo málo ale jak jsi říkal i my si vystačíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Jj vystačíme, akorát tam byl nějaký šílenec s golfem :lol: :P Měl by jsi si koupit octu ;) nebo aspoň si dát na golfíka škodovácký znak :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Chlapi,super sraz,hezky fotky!Skoda ze jste tak daleko,tady v Praze se asi nedomluvime nikdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 No omlouvám se :( ale škodu má bradr tak nemůžu být stejný aspoň nebudu podobný jak vy :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Golfik je moc hezkej a vubec se mezi octama neztratil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Díky moc Magnum ale chtělo by to ještě změnit toho golfa trošku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Vsak jeste urcite nejake upravy udelas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 magnum67 >> chceme přijet do žamberka 1.9., tak by jsi mohl dorazit tam :palec: jj golfík i golfista jsou vpoho, jen tak trošku do něj rýpu :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Je mi to uplne jasne..no do toho Zamberka bych rad,to by bylo matrose pro kamerku... ,pokud nebudu pryc,urco dorazim,uz lamu netere aby jely se mnou,at nemusim brat pritelkyni,predbezne souhlasily,tak uvidime jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Já už to navrhnul miláčkovi a má volno, takže to prošlo, ale jen na sobotu. Děti půjdou k babičkám a pes bude doma hlídat. Akorát si musím vyřešit volno v práci, ale to by snad neměl být problém :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 Marťas ty jeden! však se někdy musí rýpat né? jo a jak se jmenujou ty hadříky kterýma jsi leštil octu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 To jsou normální vlhčené ubrousky z Tesca. Jedny jsou s voskem a druhé bez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 5, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2012 tam je ale tech cernejch ochcavek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Jj, jsem si říkal, že je tam nějak černo :lol: Jinak difuzor od milotecu nebude, protože mi před chvíli od nich přišel mail s tím, že nedělají s výřezy na obou stranách a kuchat to se mi nechce, takže nic. Asi jen nechám ten lauf převařit a posunout o cca 1-2cm. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Dobre ste to nafotili i bracha..chvalim fotky pekne to udelal bracha taky!!!Martas..ten sraz sned vyjde..domluvime se musim zjistit jak ma tchan volno!! Byla by to pecka!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Však jsem ti psal ať zavoláš jeho šéfovi, že mu za žádnou cenu ten víkend nesmí volno dávat. :lol: Jj bude to pecka, já jedu určo s miláčkama (auto a přítule) A už mám konečně lízátko, akorát se jen šroubovalo a to prý z důvodu když ho rozsekám a bude nalepené, tak už to nesundám, kdežto když je jen na šroubech (s nějakýma pružinkama na dotažení), tak to půjde sundat vpoho, což si myslím je celkem rozumné. :palec: Ze předu to vypadá jako snížené díky toho lízátka, tak to chci vidět až se nahodí pružiny :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Vypada to mohutne..krute to auto zmohutnelo!!Pefektni..jinak sedi dobre vsude??Nebo tez problem kdyz je to z toho OB autodily??...fakt to pridalo na robustnosti..jsem zvedev jake to bude kdyz to das dolu!!To budes drit o patniky kamo!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 vyzerá to fakt dobre B) len tak ďalej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 THX pánové, už teď mi ten předek připadá nízko a po snížení to bude brutus. :wallbash: Právě, že jsem to prohlížel a kupodivu to vypadá vše ok. Teď jsem to měřil a je to o 4cm níže ten předek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 O 4cm??To jo??nevedel jsem ze tolik to udela :pivo: Maras!!To si pak musis davat sakra pozor!!Hlavne pri parkovani u obrubniku!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 To mi povídej já u nás škrtal i s tím starým nárazníkem :wallbash: Dneska jsem domlouval převaření toho výfuku, když nebude ten difuzor a zítra mi řeknou. Chci to zapustit tak 1-2 cm :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 ok..nechapu ze se nedela s otvorem na druhe strane..ja jsem takovej difuzor na octavii videl na fotkach??? :blink: :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Super,sedi ti to paradne,gratulace,design na 1....hlavne musime davat majzla a parkovat jak v autoskole :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 ten predek je hodne dobrej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Ještě jednou THX :wub: princes >> určo se nějaké dělají se dvěma dírama, ale mi se skoro žádný nelíbí, takže to bude bez a jen se zapustí ty komíny. Ještě pár foteček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Po snížení to bude vypadat ještě lépe, sám jsem na to zvědavý. Akorát teď bych tam dal zpátky masku s novým znakem a trochu si s ní pohrál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 To auto pouzivas misto zrcadla,vid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 storm >> porpavdě už mě napadlo hodit původní masku, ale do černa, nový znak a vyplnit plástvema, ale zatím to nechávám tak, přece jen to tak vypadá agresivněji a už se mi stalo, že se mě týpek ptal co to je za auto a neměl jsem daleko k tomu abych mu řekl, že 3,6 v6 :P magnum67 >> jj zrcadla jsou drahé tak si češu svojí pleš v autě :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Tak nějak jsem to myslel no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.