Přejít na obsah

Jake zadni repro?


Doporučené příspěvky

Velice podobnych temat je tady plno,ale potreboval bych presnejsi odpovedi. Mam jeste repro original z vyroby,takze zadna velka kvalita a chtel bych docilit trosku kvalitnejsi zvuk. Rady,ze bych mel koupit zesik,subwoofer atd.,tak to nechci. Mam radio SONY CDX-GT 450U a jsem s nim docela spokojeny. Vykon ma 52w,ale pocitam s tim,ze real bude asi tak polovina,ale i to mi staci,protoze nepotrebuju zadny velky kraval,ale jen trosku lepsi a plnejsi zvuk. Jake bych si tedy mel poridit zadni repro,kdyz radio umi zadni repra prepnout do systemu plnejsich basu--subwoofer. Taky me zajima,zda ty repra mam zapojit pres vyhybku i s origo vyskovymi repracky,ktere jsou origo v zadnich dverich u klicky? Nebo ty origo vyskace nezapojovat? A hlavne jsem nenasel vyhybku,kterou tam mam tedka. Kde se asi tak nachazi?? Diky za odpovedi,protoze jinak bych byl asi v koncich.

Odkaz ke komentáři

Ty výškáče co jsou v zadních dveřích nezapojuj!!!, je to velký omyl co Škodovka v ozvučení udělala. Kup si koaxiální repro a uvidíš, že budeš spokojenej. Nepíšeš jestli máš krátkou octu nebo kombíka, ale pokud máš krátkou, tak můžu doporučit tyto repro (ty mám teda já a jsem s nima max. spokojenej) :palec:http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/196-3-koaxialni/5/25-crunch-BMX53

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se na ty GRUNCHy dival,ale nepripadaji mi zrovna nejlepsi. Ale je pravdou,ze jsem nikde nenasel,kolik maji decibelu. Ale verim Ti,ze jsi spokojeny,nemuzu totiz soudit neco,co jsem neslysel. Jen me zajima,jestli je napajis radiem,nebo dokrmujes zesikem. Zabasujou aspon trochu slusne? Ja mam totiz jen radio 52w a o zesiku ani neuvazuju.

Odkaz ke komentáři

Mám jak přední repro ( http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/renegade-rx6-2c ), tak i ty zadní Crunche napájený jen z rádia a hraje to moc dobře :palec: . Ty Crunche umí pěkný basy (v rámci možností 13 cm repro), když to osolím, tak těm co sedí v zadu to mlátí do hlavy jak blázen, takže za mě můžu doporučit, ale jaký konkrétní repro zvolíš je jen na tobě. Každopádně co ti můžu doporučit, tak zadní repro dej koaxiální (výškové repro ze zadních dveří odpoj) v cenové relaci 1000-1500,- (levnější nezahrají moc dobře a dražší už jsou lepší dát na zesík) ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zdarec,

 

originál zadni repro šlo do kytek a tak jsem si koupil koaxiály do zadního plata... Chci to napojit přímo na rádio (bez zesiku)..... takže odpojit ty origo zadni repráky a na ty stejné dráty napojit ty nove... Jen mi nejde do hlavy, proč prosím vedou u origo zadních repráků na každý reprak 4 dráty?

 

Dík moc....

 

Ovosh

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ty zbývající 2 drátky vedou ke zmíněným vejškáčům v zadních dveřích u kličky. Dával jsem do zadního plata ovály 6x9 a zapojil jsem to přes tyto ISO redukce(byly potřeba dvě):

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/52-1-ISO-redukce/186-2-kabelove-redukce/5/1327-konektor-repro-Skoda-Octavia

 

Z původního repráčku jsem vytáhnul jeden konektor, píchnul do redukce a nehrálo (to byl zrovna ten k vejškáču), vytáhnul jsem druhej konektor, zapojil a hrálo to(kabely od radia). Na druhé straně to samé. Nechtěl jsem to nějakým způsobem odcvakávat a pájet z důvodu zpětného zapojení origo repro. V případě oddělání plata stačí odpojit buď z redukce, nebo přímo na repráku faston.

 

Ze začátku jsem taky na 100% nevěděl, ale pán z toho eshopu mě ochotně poradil, vysvětlil a nabídnul tyto redukce.

P.S.: u tohoto pána si kamarád objednal komplet předek i s utěsněním dveří, komplet zadek, zasilovač a subwoofer. Je nadmíru spokojen kvalitou zvuku a ještě byl spokojen s montáží, ochotou a velice příznivou cenou za montáž(za celý den práce).

Odkaz ke komentáři

Musím potvrdit co napsal bullitson a to, že fancarhifi je fakt profík :palec: a ví co dělá. Mám od něho komplet repro i s MDF podložkama a z původní krátké návštěvy u něho se vyklubalo asi 3 hodinový pohodový povídání a také poslouchání hudby co má v autě udělanou na profi úrovni :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...