Přejít na obsah

Výměna řemene na alternátoru

Guest Entony

Doporučené příspěvky

Zdravím pánove,

Chtěl jsem se zeptat,koupil jsem si Octavku RS 1,a je potřeba tam dát nový řemen,aby mi začalo vozidlo dobíjet a šlo mi servo řízení.Chtěl jsem se zeptat co se všechno musí rozhodit k vůli tomu,např shození alternatoru? abych tam mohl namontovat nový řemen.Díky za jakoukoliv radu.Entony

Odkaz ke komentáři

Tos koupil auto bez remenu,ktere nedobiji a nejde servo ??? :o

Myslim ze kdyz budes sikovny,tak to tam das z vrchu bez dalsiho rozebirani.

Jinak jsi to dal do ble sekce.

Jj,bohužel koupil..Tak to je supr,tak se pokusím to tam nejak dat...a dopinani řemene ?nebo tak neco???Jinak jsem tady dneska novy,tak jeste poradne nevi co a jak,sorry kámo...Dik za odpoved

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zdravím Mám drobný problém. V pátek když jsem otevřel kapotu tak od drážkovýho řemene (řemen od alternatoru?při pohledu od předku je na nevé straně bloku motoru, pořádně se v tom nevyznám) bylo slyšet takový hvízdání. Já laik (a když jsem neviděl jiný řemen) jsem myslel, že je to klínový řemen a tak jsem hledal pískání klíňáku a někdo psal, že napínací kladka píská. Tak jsem u toho od altíku zkusil stříknout na řemen WD a pískání přestalo. Stříkal jsem na napínací kladku hlavně a trochu i na kladku alternátoru. Ale dneska, když jela přítelkyně z práce tak to pískání je nějak intenzivnější. Mohl jsem tím WD něco pokazit?nevíte co s tím? Díky za každou radu.

Edit:tak když jsem teď nahodil motor, tak to hlasitější nebylo ale pískalo to stejně, jako před nastříkáním WD.

Odkaz ke komentáři

ja sem prave cetl teda jeste ohledne klinaku ze to nekomu pomohlo WD na kladku a tak sem to zkusil taky (zo sem jeste netusil ze nestrikam klinak :-D :-D ).ale na chvilku to pomohlo ale za dva dny to hvizdalo zas...ale remen nijak neprokluzuje.

jinak zapomel sem dodat ze auto ma 93tkm ale jestli je remen puvodni nevim,motor je AUM 110kw s klimou.alevtady asi nebude problem v remenu ale mozna v kladce ze?respektive asi v lozisku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...