Radeček Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Pěkně ji to sluší stěma kolama,supr :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Srpen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Zdravím, tak přišly první problémy 1. ucpané odtokové kanálky pod čelním sklem, o čemž jsem samozřejmě nevěděl a zjistil to až v dobu, kdy mi přestalo foukat topení protože kabinový filtr připomínal spíše hnůj než filtr. Tak jsem čistil , vytekla vážně pěkná kaluž vody a následně nový filtr. Vše OK 2. povedlo se mi udělat první šrám celkem brzy... Výsledkem byla prasklá mřížka přední masky.. V tuto chvíli jsem ve stádiu, že to mám rozhozené, koupenou novou mřížku, ale rozhoduji se, co udělat s malinko poničeným chromovým rámečkem, který se mi nechce kupovat nový. Jestli koupit nějaký chromový sprej či fólii a poopravit to. Dále jsem vyměnil stěrače, už nebylo možné v dešti přes okno koukat a to v letošním ,,mokrém" létě není zrovna 2x vhodné Teď přemýšlím, že auto hodím na špalky a natřu přední brzdiče, koupil jsem hammerite zelený, který připomíná RS zelenou. Doufám, že to bude vypadat slušně. A potom už jen čekat, až se objeví někde poblíž zadní kotoučová náprava ta mi vážně chybí, bubny v liťákách jsou strašný, snad ji seženu brzy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Zdar chlapi ! Tak po zimě pár novinek. Rozhodl jsem se pro generálku uložení přední nápravy, protože ty zvuky co od ní vycházely byly už hodně nepříjemné :lool: Než jsem nakoupil, tak jsem si pročet něco na internetu a protože hodně lidí chválí zadní silentbloky z audi TT, koupil jsem je, doufám, že to bude stát za to a něco vydrží! Když jsem byl v tom nakupování tak jsem objednal i nové rozvody. Na starých hrozně pískal řemen, zprvu jen za studenýho motoru, ale časem pořád. Měl jsem z toho strach i když mi v servise řekli, že je ten řemen hodně tvrdej a že to dělá nejspíš on. Dál jsem pořídil nové letní gumy. Michelin HP Primacy 205/55/R16 a udělal jsem si radost novýma znáčkama do kol. Vypadá to fakt parádně Když už jsem měnil znáčky tak jsem kola připravil na zítřejší nahození na auto. Trošku očisty. Taky jsem konečně sehnal zadní kotoučovou nápravu, čekám až bude více času a nahodím jí také na auto. Pár změn proběhlo již před zimou, ale z těch foto nemám ( přední mřížka šla do černé matné barvy a brzdiče zelený hammerite) No a poslední změna probíhá právě dneska, nové čelní okno po nárazu kamínku, naštěstí bylo pojištěné. Už stačí jen aby konečně začlo svítit sluníčko a ne tohle hrozný počasí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Tak první jarní foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Kočička pěkná nablískaná :). Dál bych smajlíka s palcem hore,ale jaksi to tu na mobilu nevidím. Snad dá někdo za mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Chlapi, co říkáte na tohle ? Mám v plánu na rámeček přední masky udělat zelenej proužek ve stejném odstínu zelené jako mám brzdiče. Bylo by to na té šikmé straně uvnitř rámečku viz. foto. Já myslím, že by to vypadalo dobře ne ? + k tomu chci nový znak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Lupni to tam ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2013 Tak aby bylo vidět, že i přes to, že se musím drtit na zkoušky, tak něco málo dělám Zadní kotoučovky už se chystají na auto Ač to z fotky nění vůbec vidět, vyměnil jsem boční blinkr za kouřovej z RS A tohle mi dnes přišlo.. už se těším až tam ten znak bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 24, 2013 Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Máš to fakt pěkný. Ten zelenej rámeček bude super, taky o tom přemýšlím.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Děkuji, ale nevím jak to s tím rámečkem nakonec dopadne poslední dobou se tu pro to rozhodlo hodně lidí a já nechci aby to vypadalo, že někoho chci kopírovat. Teď ve volných chvílích prošívám kůži kolem řadící páky zelenou nití, takže další zelený doplněk, hned jak to bude tak se pochlubím jak to vypadá.. Mně osobně se to moc líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Tak tady slibované foto po prošívání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Vypadá to dost dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Hm, to prošití je hodně dobrý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 25, 2013 Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Zavy kola tomu sedí parádně a to prošití zelenou nití je bomba...to se ti hodně povedlo....svělej nápad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2013 Díky chlapi K tomu prošívání řadičky si chci ještě nechat obšít kůží volant,protože je tenkej a po jízdě mě z toho normálně bolí prsty a taky aby to ladilo do té zelené, tak bych rád měl i tu nit na volnatu zelenou ( uvidíme jak to dopadne ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 Máš to moc pěkné Kola a znáčky super, ten nápad s předním rámečkem bude OK ! Držím Ti palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Neví někdo z vás jihočechů kde v okolí Jindřichova Hradce nebo ČB by mi dokázali zapojit za "normální peníz" dálkové ovládání zamykání ? Tohle se mi už skoro rok válí doma http://www.ahifi.cz/...cz-100-key.html sám si na to netroufám. Klíč mám už vyfrézovanej i imobilizér už mám v klíči ( už ho půl roku používám ) Dík za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červen 7, 2013 Sdílet Odesláno Červen 7, 2013 Dneska rychlej pokec se Závym :) Dneska rychlej pokec se Závym :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Tak zkoušky za mnou a dneska to začalo ! Namontoval jsem náhradu EGR a zaslepil... V takovémhle stavu bylo sání po 150 000 km Dále jsem se teda dal do té mřížky s rámečkem a jsem spokojen jak to dopadlo + nové znaky konečně nalepené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 13, 2013 Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 ta zelena v mrizce je folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2013 Ne ne, lakoval jsem to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Tak jelikož se chystáme na chip, tak jsem umožnil intercooleru trošku dýchat A když sem byl v tom tak jsem poupravil barvu na brzdičích, trošku se loupala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Pěkná práce , kde budeš nechávat dělat chipování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Pěkně si máknul! Má ta záslepka EGR vliv na chcípnutí motoru - mám na mysli jestli se motor zaklepe? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Pěkná práce , kde budeš nechávat dělat chipování? Na chip jedu přes celou ČR k TDIfunovi Pěkně si máknul! Má ta záslepka EGR vliv na chcípnutí motoru - mám na mysli jestli se motor zaklepe? Díky. Díky, jojo, přesně jak všude píšou. Trošku se zavrtí než chcípne, ale nic strašného.. Už mi to ani nepřijde, vlastně mi to nepřišlo ani po prvním chcípnutí, je to v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Maska a brzdiče se hodně povedli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Tak a konečně jsem se dal do přehození nápravy, šlo to úplně parádně ! Nečekal jsem, že když to budu dělat sám a v polních podmínkách, že to bude tak lehké Kdyby jste někdo chtěl bubnovou nápravu tak dejte vědět, jinak asi půjde do šrotu. Auto brzdí znatelně líp než s bubnama, ale nastal zádrhel odvzdušňoval jsem jak blázen a pořád mi pedál přišel hrozně měkký. Měkký byl už ale se starou nápravou a já myslel, že tam bude vzduch někde, tak že to prostě zmizí až odvzdušním, ale ne. Po několikerém odvzdušnování se skoro nic nezměnilo, tak jsem zkusil ještě dle návodu odvzdušnit přes VAG. To lehce pomohlo, ale pedál pořád nic moc. Prolil jsem tím přes litr kapaliny (alespoň mám všechnu novou) :lool: Zároven jsem zjistil, že při delším držení pedálu, pedál pomalinku klesá. Vzal jsem to za známým do servisu a ten mi řekl, že tam vzduch není, že to brzdí dobře, dokonce líp než s bubnama, ale že je špatněj hlavní brzdovej válec, takže mne asi nejspíš čeká další nemalá investice v podobě brzdového válce :( Tady pár fotek z výměny: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Ty kotouče jsou jako zbroušený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Né to je barva :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.