Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

RAAF_96
Díky. Na koncovku už ani nedošlo a to sem jí měl doma pěkně dlouho :D Climatronic mi nechyběl, ani sem klimu nezapínal. Nejhezčí určitě nebyla, ale jsem rád že se líbila :)

Dzordzidno
Hele před rokem jsem si s ním psal mail jako jak to focení probíhá a tak, jen informativně a řekl jsem mu tenkrát, že to nechci fotit, protože to nebylo podle mých představ ještě. No a letos napsal on sám, že by rád přijel auto nafotit a já jelikož jsem si chtěl nechat na to auto nějakou památku, tak jsem souhlasil :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak tady stále nic nového :) jezdím se sériovkou a šetřím penízky na novou hračku. Dneska menší error, k ránu -22°C sice chytlo na drc, ale po půl kilometru konec, zamrzla mi nafta :D Takže odtah, rozehřátí v teplé garáži a musel sem i odvzdušnit, protože ani za nic nechtěla chytnout. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zamrzající aféra pokračuje, musel sem vyměnit palivový filtr (ne nevyndal jsem ho, jen vyměnil :D ) a protože mi to nešlo ani z nádrže nacucnout moc dobře, tak jsem musel vyndavat sací koš z nádrže a profukovat vedení k motoru. No řeknu vám, že to je vážně slast, když máte téměř plnou nádrž. Navíc sem tam frknul včera asi 2 litry benzínu, kterej mi při dnešním čištění pěkně provoněl auto a protáhl plíce :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...