Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

já mám taky 16" a nemůžu si stěžovat.. 17" asi vypadaj líp, to jo, ale taky bych to na tyhle silnice moc nebral.. a co se týče toho techničáku tak myslim že veliká většina těch co mají 17" je tam napsaný nemají :) většinou to nikomu nevadí ale prej při bouračce to může být docela o průser :)

Odkaz ke komentáři

já mám taky 16" a nemůžu si stěžovat.. 17" asi vypadaj líp, to jo, ale taky bych to na tyhle silnice moc nebral.. a co se týče toho techničáku tak myslim že veliká většina těch co mají 17" je tam napsaný nemají :) většinou to nikomu nevadí ale prej při bouračce to může být docela o průser :)

Naprosto s Tebou souhlasím ! palec.gif

Odkaz ke komentáři

měl jsem na autě 16ky spidery a stejně šly do světa, pač jsem sehnal 17ky, taky jsem student a už mám druhým rokem 17ky a je to perfekt, je fakt, že to je tvrdší, ale projedu zatáčkou a auto sedí jako přibité. Auto to je nádherné, můžu se zeptat na kolik tě vyšlo, pač scháním kámošovi auto a chci si udělat obrázek o ceně. Opravdu máš to auto moc pěkné;)

Odkaz ke komentáři

měl jsem na autě 16ky spidery a stejně šly do světa, pač jsem sehnal 17ky, taky jsem student a už mám druhým rokem 17ky a je to perfekt, je fakt, že to je tvrdší, ale projedu zatáčkou a auto sedí jako přibité. Auto to je nádherné, můžu se zeptat na kolik tě vyšlo, pač scháním kámošovi auto a chci si udělat obrázek o ceně. Opravdu máš to auto moc pěkné;)

Že je máš dva roky znamená že gumy jsi ještě nekupoval, takže pro ty co říkají že v cenách je minimální rozdíl, 16" vyjdou na celé auto kolem 6 tisíc, 17" vyjdou kolem 10 tisíc tak neříkejte že to není rozdíl. Auto je z Německa, v Německu cena 4500 euro + doprava, STK, atd... Záleží na tom kdo ti to přiveze palec.gif

Jinak k autu jsem měl dvě sady gum, obě obuté na diskách, což je v Německu celkem normální.

Odkaz ke komentáři

Že je máš dva roky znamená že gumy jsi ještě nekupoval, takže pro ty co říkají že v cenách je minimální rozdíl, 16" vyjdou na celé auto kolem 6 tisíc, 17" vyjdou kolem 10 tisíc tak neříkejte že to není rozdíl. Auto je z Německa, v Německu cena 4500 euro + doprava, STK, atd... Záleží na tom kdo ti to přiveze palec.gif

Jinak k autu jsem měl dvě sady gum, obě obuté na diskách, což je v Německu celkem normální.

Jak si přišel na těch 10tis za gumy?? tady to vychází necelých 6700kč a 700kč není zas takovej rozdíl..

http://www.rajpneu.cz/pneumatika-0111000209/BARUM-BRAVURIS-2-89V-FR.php

Odkaz ke komentáři

Přesně po Barumkách sem koukal ale profil 45 ne 50, měl by být na octávku 45 ne ?

Na octavii je předepsaný rozměr 205/50,215/45,225/45,205/45..je jen na tobě co nezuješ a máš v TP..já osobně mám 205/50.. Tady mrkni jakej je rozdíl v obvodu pneu oproti sérii - pouhých 8mm..

http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php?sirka_pneu_o=195&serie_pneu_o=65&rafek_pneu_o=15&sirka_pneu_a=205&serie_pneu_a=50&rafek_pneu_a=17

Odkaz ke komentáři

Na octavii je předepsaný rozměr 205/50,215/45,225/45,205/45..je jen na tobě co nezuješ a máš v TP..já osobně mám 205/50.. Tady mrkni jakej je rozdíl v obvodu pneu oproti sérii - pouhých 8mm..

http://www.e-pneu.cz...rafek_pneu_a=17

A to je právě ono, máš to v TP rolleyes.gif já ne a to je průser, nijak to tam nedostanu a jezdit s tím, aniž bych to neměl v TP nechci. sad.gif

Odkaz ke komentáři

Já je v TP nemám..mám 15" 16" 18"..ale neřešim to..jelikož mám origo kola,takže to okecám..

To si fandíš, že to okecáš, pojišťovna se z toho bude chtít vykroutit vždycky, takže si nemyslím, že bys to při nehodě okecal. Potom budeš veškerý škody platit ze svýho a počkej kdybys náhodou sundal kamion s naftou, mohl by sis jít hodit mašli protože za ekologickou havárii by ses nedoplatil (samozřejmě to nikomu nepřeju, ale bohužel je to tak)

Odkaz ke komentáři

No tak ty to zas převádíš na havárii..to by sis na auto nemohl dát potom nic,,nemluvě o tom,že spidery si můžeš koupit jako origo příslušenství..beru ze strany policejní kontroly,takhle jsem ukeceal taky 17" kola SANTA-MONICA..a chystám si je taky zapsat,,takže to bude cajk..Nesmíš se tolik bát.. B)

Bojim, bojim... biggrin.gif

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak chlapi musím se pochlubit, sehnal jsem ty spidery R16, měl jsem obrovský štěstí. Tak tady máte jednu fotku jak vypadají na autě. Podle mne skvělý :)

Jsem naprosto spokejenej, jen jsem je koupil s gumama 225/55 a vypadá to teď jak válec a nejspíš mi už i dost proměřuje tachometr, ale na druhou stranu to sedí jak přilepený oproti 195/65 R15 palec.gif

Další změna bude zadní náprava, přece v tak krásných kolech nenechám bubny... jen se mi pro ní nechce jezdit moc daleko tak scháním na jihu palec.gif

No a až jí seženu, tak půjdou brzdiče do zelený barvy rolleyes.gif

post-16683-0-95733400-1343677410_thumb.jpg

post-16683-0-81217400-1343730560_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...