Matty117 Odesláno Červenec 6, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2012 Zdravím pánové. Mám problém s klimou 1.9 81KW ASV. kompresor mi spíná sahara se rozjede ale nechladí... chladiva je tam dost plnil jsem nedávno a neuniká... ještě když jsem zkoušel trubky tak na nízký tlak se jednu chvíli začla ochlazovat ale na vysoký tlak byla stále teplá... nesetkal se někdo s něčím podobným?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Ten samy poblem mam taky.jsem momntalne na dovolene + 35 st. A njde klimatonic. Z niceho nic prestala klima fungovat. Ventilatory funkcni sahara se toci-2 roky stara+menena nejaka praskla kov.soucastka kde unikalo chlad. medium+naplnena. Kontroloval jsem i pojistky a jsou ok. Otacky motoru se pri zapnuti klimy snizi o cca 100ot/min........ale nic nehuci. Ze by odesel klimakompresor?prosim o radu....co jeste na miste zkontrolovat diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Po sepnutí kompresoru musí být jeho výtlaková hadice horká... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 A ktera to ta hadice je prosim? Nemas nahodou foto?mam tu pomaly net a nemuzu to nikde najit....diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Tak problém vyřešen. Byla "vypadlá" spojka na klimakompresoru....provozem se povolil a vyšrouboval šroub :) naštěstí i po cca 3500km spojka zůstala zaklíněná na krytu motoru a nebyla ani poškozená. Nahodila se zpět a klima už fičí (oprava 150kč) + zrovna se doplnilo chladící medium, kterého tam bylo po 2,5 letech pouhých cca 150g. Takže od teď budu klimu kontrolovat a doplňovat každé 2 roky jelikož jsem se vyškolil jízdou v 36 st. a to nebylo moc příjemné :) Investice není zase tak hrozná......a za komfort při jízdě to stojí!!! ted se cítím jako v lednici :D doufám, že tento příspěvek někomu pomůže při podobné situaci. PS: prý se ten šroubek provozem občas rád povolí...a když se spojka oddálí tak klima nechladí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Tak já myslel jakou jsem měl exotiku...musím potvrdit - já když koupil Octu tak se zjistilo (mimo jiné), že mě kotouč spojky leží taky na krytu motoru...kdoví jak dlouho tam byl....Jak to že to není nějak pojištěné? Nebo opačný závit? Mechanik to namontoval zpátky a řádsky utáhl...ale když to tady čtu, jestli to nechtělo ještě nějaký tmel proti povolení... ...to jsou teda věci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.