Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Tak já dnes byl v autoskle rada na koterovský a pohodový přistup,přemyšlim o folii 3M na kapotu(karbon)tak to zjišťuju o a jak,slečna nevěděla tak zavolala majitele a ten mě přislibil,že zjisti o a jak,že momentalně sam neví-žadne oblbovani jako někteří,ale na ferovku nevím,ale pokusim se zjistit....

Až budeš něco vědět o tí kapotě tak mě dej vědět

Odkaz ke komentáři

Díky :lool:

Mně osobně by teda Nexus stačil, líbí se mi.

Ten Columbus je hodně našláplej... Třeba když jsem jel v Praze a najednou začal hlásit: "Vzhledem k dopravní situaci byla Vaše trasa přesměrována" :D Hodně dobře reaguje na informace o zácpách a uzavírkách - koukal jsem, tak pokaždé jich měl v paměti dost...

A zvukový projev je oproti STREAMu taky úplně někde jinde.

BTW: AutoWolf jsem osobně nevyzkoušel, ale slyšel jsem chválu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,tak je to jasny-mam novou vymluvu na silvestra...trpim kinetozou :-))) DSG: mas to super,libovy...taky bych si na neco takovyho zvyknul ,-) S firmou autoskla Rada jsem moc spokojenej,menili mi celni sklo a parada-supr cena,pristup a docela ty bylo i rychly a jeste pak vyluxovali interier :-) a na Auto Wolf jsem slysel jen chvalu,zato auto CB v Rokycanech je totalni tragedie...

Odkaz ke komentáři

Wladis: jo, kinetoza ja mrcha proradná, ta může za spoustu věcí :)

DSG: hmmm, to je mňamka, ten "Kolumbík"... ach jo, chlape, děláš mi nehezký chutě :palec:

V Auto Volf mi stříkali boční lišty, je to tam fajn - i nákup drobných věcí byl zatím v klidu.

Autosklo Rada mi přijdou v pohodě, hned reagovali na e-mail, když jsem se ptal na fólie a případně opravu několika "drátů" výhřevu 5.okna. Folie mají top kvalitu (chci Llumary). Akorát mě teď znejistil jednak RK.Reznik s tím svým dodavatelem folie za poloviční cenu (to stojí za zamyšlení) a potom Martin RS s tím, že ti můžou při lepení folie domrvit interiér...

Olomoučák: tobě u Autosklo Rada dělali tónování?

Odkaz ke komentáři

Olomoučák: hm, pán je očividně šikovnej obchodník - tak je fajn, když ho to baví :) dej potom vědět s tou fólií na kapotu až to budeš mít.

italik: nemáš zač, já mám na zadním skle hned 3 mrzáčky :palec: Existuje na to vodivý lak, kdy si to můžeš opravit sám (když je to menší přerušení té vodivé cesty), ale naivně se domnívám, že by to tady mohli umět pořádně, aby se potom nemusela sundavat ta fólie (až se k ní konečně propracuju)...

Odkaz ke komentáři

Jo, jo :) já jsem tedy koukal na počet stránek jednotlivých regionů a teď po tvým upozornění jsem juknul i na počty odpovědí a nejni to špatný - přidejme, máme na víc :) (ale na druhou stranu sem dávat jalový pí..oviny jen kvůli pozici před ostatními regiony není asi to pravý ořechový...). No nic, pomalu to jdu balit a mastím ze zaměstnání domů (skoro nejhezčí část dne)...

A co bude s tím nakousnutým předsrazem? Něco rychlýho ve stylu "kávičky" u KFC (Olympie na Slovanech) apod. - někde kde se můžeme potkat, zaparkovat a třeba se ohřát v nějakým podniku... možná k tomu bude šikovný McDonald Caffe co staví v Plzni naproti pivovaru místo původního nákladovýho nádraží.

Odkaz ke komentáři

Taky si myslím, že u toho pivovaru to nebude tak žhavý... přesně jak říká labus, o kousek dál je Interspar a Baumax a je to v klidu. Ale možná na začátku budou mít lidi potřebu se tam hned jít podívat (pamatujete na otevření prvního většího obchoďáku Carrefour? - to byl mazec).

italik: nový je zatím to "parádní" staveniště (nový obchodní centrum naproti pivovaru). Jinak si myslím, že toho v centru moc novýho není (kromě holubů vracejících se na náměstí - ti mě tam fakt nechyběli) :)

Odkaz ke komentáři

Teda vy jste ale banda :) o nakupování se tu klábosí jako o život a s předsrazem to nějak vázne... (když jsme u toho nakupování, taky mám seznam věcí na auto, se kterým se tajně mazlím - ale pšt, nikomu ani muk - jinak jsem normální).

DSG: tak si užijte hory (a neříkej "bohužel", vždyť je to paráda).

Wladis: o co jde? když tak mi to hoď do SZ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...