Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Jasně, že ten čas můžeme lehce přizpůsobit... (ale ne moc, v 19 už musím být doma a přebírat hlídací štafetu)

Jdu chrnět, mějte se fajn a za domácí úkol zapřemýšlejte o tom místě :)

Ta Plaza není špatná, ale nejsem si jistej, jestli po chvíli nebudeme chtít prchnout za teplem... i když, má se oteplovat :D

Odkaz ke komentáři

No a to bacha, říkal mi kolega v práci, že jak je ten plechovej vojenskej most u čističky na Doubravce, tak tam je povolená max 20km/h

a nějakej jeho kamarád tam jel 24km/h... Takže to samé 1000Kč + 2 bodíky :) Jako to už je masakr, to nevím, jestli bych rozdýchal...

Jako vážně, ruku na srdce, ta míra rizika je tam téměř nulová a i když chápu, že je to i kvůli statice mostu, který je jak jsem se dozvěděl na pokraji životnosti, tak přeci jen to dle mého odporuje zdravému rozumu :)

Odkaz ke komentáři

Jo,tam je to libovy,kdyz jsem prvni den letel z Bily hory tak jsem to samo nevedel a ta znacka zakazu je az u viaduktu v krizovatce..tak tam vlitnu ze se na tom placu za viaduktem otocim a v tom chytra blond policistka s jeste chytrjesim kolegou a prej doklady a at si pripravim 5000... Myslim,ze takovej kraval jakej jsem na ne spustil,jeste nezazili :-)))) ( po ranu,nevyspalej,kafe jsem nestih a jeste vopruzujou...) Ve finale mi jeste zastavili protijedouci,abych se mohl otocit:-) PS: s nekteryma se da domluvit a napisou uplne jinej prestupek-nebodovej,anebo jim dat dysko na lepsi kafe ,-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...