Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Já si taky myslím, že ten limit se týká běžné policie - dálniční by to měla mít trošku lepší (ale to je jen prostá logika, která u PČR nemusí vždycky fungovat).

Pašíka v akci jsem ještě neviděl, jen vždycky až to kasírování... to, že si poradí i s motorkou je zase fajn - nic proti nim, ale někteří jsou fakt "piloti".

Olomoučák: tak dobrou, pane :) to by byly hezký sny, ale to bych musel s autem letět ze skály...

Odkaz ke komentáři

To jsme se takhle jednou na pumpe,myslim ze to bylo devet krizu bavili s posadkou pasika-roztomila brunetka (v tu chvili jsem se zamiloval a nevadilo mi ze je policistka) a jeji kolega,asi tak 155 cm a fakt budil respekt :-) Ona s tim prej jela jenom 230,ale kolega prej jeste vic...no,asi bych jim neujel:-))))))) Mejte se,jdu na kute,abych rano nevypadal podezrele ,-)

Odkaz ke komentáři

Tak nemusíme to tu tak hnát každý den, ne? :P to bysme si za chvíli vystříleli všechen prach a co potom... a myslím, že na tom budeme obdobně a občas se večer musíme věnovat i rodině :lol:

Olomoučák: blahopřeju k povýšení na "Ambiente" :-) teď už bude dosažení dalšího stupně trochu těžší (Elegance je 1.000+)...

Odkaz ke komentáři

Já nejsem v tahu, ale v pelechu - provozní teplota 39,9°C :palec: takže nějak nemám moc myšlenky na ťukání do klávesnice (ale tak hrozný to nebude, protože jsem byl zvědavej, jestli se tu neprobírá něco zajímavýho). Snad to bude do pátku OK - v pondělí jdu k doktorce...

Odkaz ke komentáři
Já nejsem v tahu, ale v pelechu - provozní teplota 39,9°C :palec: takže nějak nemám moc myšlenky na ťukání do klávesnice (ale tak hrozný to nebude, protože jsem byl zvědavej, jestli se tu neprobírá něco zajímavýho). Snad to bude do pátku OK - v pondělí jdu k doktorce...

PRI TAKOVE TEPLOTE UZ TOPI I MOJE tdi

Odkaz ke komentáři

Tak bacha abys u tý doktorky abys nedopadl jako já. Taky sem tam šel s teplotou (byl pátek) a než mi řekla že to přez víkend vyležim, tak mi její chytrá sestřička vypsala neschopenku. Když sem říkal, že jí nechci, tak mi odpověděla, že sem to měl říct na začátku. Přitom sem ani nevěděl jestli mi není něco horšího než chřipka. Prostě kráva, ale bylo mi děsně blbě tak sem se nechtěl hádat... Snad teda účetní v práci nějak dá dohromady hodiny abych ten den neměl zadarmo.

Odkaz ke komentáři

Hadi, takhle tady provokovat s lyžováním :palec: ale asi je fakt, že při těhle venkovních teplotách to na lyžování asi nebylo ono, ale jinak muselo být na horách nádherně. O fajn podmínkách pro umytí auta ani nemluvě... krásně jsem to pěkný počasí pozoroval za oknem ložnice... :rolleyes:

Doktorku mám naštěstí fajn. Dokonce v pátek pomohla po telefonu co s tím, i když vůbec v pátek neordinuje. Pomeranče vynechala a radila po 6-ti hodinách ibalbin a paralen (to jen kdybyste to někdo, nedejbože, potřeboval) a vpondělí ráno nástup u ní :o )

italik: hm, to si v práci docela užiješ, co? tak ono zase se pořád vracet sem a tam by taky bylo na bednu...

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři
Hadi, takhle tady provokovat s lyžováním :palec: ale asi je fakt, že při těhle venkovních teplotách to na lyžování asi nebylo ono, ale jinak muselo být na horách nádherně. O fajn podmínkách pro umytí auta ani nemluvě... krásně jsem to pěkný počasí pozoroval za oknem ložnice... :palec:

Doktorku mám naštěstí fajn. Dokonce v pátek pomohla po telefonu co s tím, i když vůbec v pátek neordinuje. Pomeranče vynechala a radila po 6-ti hodinách ibalbin a paralen (to jen kdybyste to někdo, nedejbože, potřeboval) a vpondělí ráno nástup u ní :o )

italik: hm, to si v práci docela užiješ, co? tak ono zase se pořád vracet sem a tam by taky bylo na bednu...

Ahoj tak se koukej uzdrvit at se může v pátek sejít :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Pánové, díky moc :D už se zase vracím mezi živý, takže jestli mi zítra nedá doktorka domácí vězení, tak ten pátek vypadá nadějně (a stejně bych utekl) - i když je to "jen" předkolo, ale i to se počítá.

italik: to je fakt už docela z ruky... a v ještě k tomu v zimě. Tak neyoufej, za chvíli bude zase léto :smich:

DSG: jak "kolumbík", všechno v pohodě? (chlape, jak já nad ním taky slintám...)

Odkaz ke komentáři

DSG: hajzlíku jeden (opravdu myšleno jen v dobrém) - já nad ním přemýšlím jakou dobu a ty ještě přijdeš s takovou agitací :D

Ne, vážně, fakt mě to zajímalo, jak si spokojený. Já teď dám peníze do kol (včetně hliníků), takže mám chvilku smůlu. A upřímně se pořád bojím vykrádačky. Kolumbík je pořád pro zloděje dost atraktivní a když jsem u Auto Volf viděl komplet rozpáraný vnitřek auta, včetně tapeců střechy od "odborný demontáže násilím" (samozřejmě rozflákaný okno, sklo všude), tak nevím. To auto tam navíc se stejným problémem bylo prý měsíc před tím - pán parkuje někde na Borech. Samozřejmě pojistka lecos uhradí, ale...

Jinak jsem měl dostat neschopenku, ale uhrál jsem to na dovolenou a mám ATB, takže pátek vidím aspoň na chvíli pozitivně :D tedy jestli budete chtít být v mé blízkosti když jsem měl H1N1 (což je mimochodem už běžný typ chřipky viz epidemiologická zpráva , ale v rámci klidu se to prostě moc nahlas neříká).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...