Přejít na obsah

Dálkové ovládání centrálního zamykání

Závy

Doporučené příspěvky

V elektrice mám jen přední okna. Jak poznám jakou mám komfortku?? Mám Octavii celebration pokud to pomůže palec.gif

Tak jsem se šťoural a něco zjistil, snad to pomůže.

1C0959799A 3R Komfortgerát HLO 0003

1U4959801D 3R Tursteuer.FS KLO 0002

1U4959802D 3R Tursteuer.BF KLO 0002

1C0959799A 3R Komfortgerat HLO 0003

zx1U4959801D 3R Tursteuer.FS KLO 0002

Tohle jsme dostal z diagnostiky. Tak prosím o radu jestli tato jednotka náhodou neumí DO.

Odkaz ke komentáři

každá komfortka s předníma oknama v elektrice umí DO! přijímač DO ale může být vypnutý - stačí nahrát eeprom s aktivním DO... můžu aktivovat v Humpolci... stačí ti jenom origo vystřelováky a máš DO - ty mám taky

Díky moc ! To sem chtěl slyšet, že to ta komfortka umí palec.gif

Na kolik by mě to tak vyšlo ?

Odkaz ke komentáři

Zdravím Vás páni.Som tu nový a nechcem zakladať novú tému ohladom DO,tak svoj problém by som napísal sem.Prestalo mi na jednom kluči fungovať dialkove otvaranie dverí a na druhom to ide len niekedy.Mám v aute alarm META,zrejme je to z výroby a musim teraz auto zamykať len manualne,no neaktivujem tým alarm.Chcel by som vedieť,že keby som si kupil tu sadu,čo sem dal odkaz MARTIN-ZAVADIL http://www.rakso.cz/...relovaci-klice/ či by mi to fungovalo namiesto toho dialkoveho,čo mam teraz.Teraz mam DO priamo v kluči,nemam vystrelovak.Mam Octaviu model 2001. Ďakujem za odpovede

Odkaz ke komentáři

Bateriu som dal novú...Ale už som klúč odniesol do opravy,majú mi zavolať,kde je problem a kolko to bude stáť...Tak uvidím.

Chcel som aby mi s toho urobili vyskakovačku,no ked mi zabil,že to stojí 130 eur,tak som to radšej nechal,nech opravia tento

Odkaz ke komentáři

Franco pokud nevíš jak spárovat dálku po výměně baterie koukni sem http://forum.octavia...p?showtopic=253 .Pokud chceš předělat na vystřelovák tak koukni tady http://www.skodaocta...na-vystrelovaci

Super, tenhle odkaz jsem potřeboval ! palec.gif Mohl by mi ještě někdo prosím poradit, který z těchto klíčů mi půjde na moji komfortku viz. výše ? Nebo je to jedno ? Jsem poněkud zmatený z těchto označení...

HLO 1KO 959 753 N

Tak který ? rolleyes.gif

Díky za odpověď rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

Máš octavii 1 model 2002 jak je to někde nahoře. Je to třetí generace komfortu potom potřebuješ klíč s písmenem J

(K je O II.)na konci písmena AH nebo DA

http://www.auto-klic.cz/nahradni-tlaitka-a-planety?page=shop.browse&category_id=51

No ale pokud ti to nabízí Milhausek on dobře ví co tam tam patří a klíč má.

Dálkové ti na tvoji komfortku nepojede automaticky Zcela jistě bude třeba ji vyměnit nebo přehrát EPROM v původníkomfortce.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Poradí mi někdo prosím, jaké označení DO mi půjde na předface octavii? Mělo by tam být 433mhz nesklopný klíč.

Mám jednu dvoutlač dálku s označením 6y0 959 753 E a nejsem si jistý, jestli jí v autě rozchodím (je nepoužívaná, koupená jako nová na fabii)

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Milhaus,jaká je cena za ten vystřelovák?

Já mám doma dálku 433,jestli se nepletu tak je to 433,9Mhz a na oktu mi nejde,434 měly až ty nové jedničky ale nevím od kterého roku,a první prý měly ještě jinou frekvenci,takže sám v tom mám chaos,v golfu mám Rakso už dva roky a zatím funguje,ale vystřelovák se mi brousit nechce,mám strach,že bych ho za chvilku ulámal jak na oktě... :D

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Dobrý den,

mám Škodu Octavii I combi r.v. 1999 po Faceliftu a zajímalo by mě zda by bylo možno namontovat original DO s vystřelovacími klíči ? (nyní pouze standardní klíče bez DO)

Nebo budu odkázán na nějaký neoriginální výrobek na DO s vystřelováky jako je Rakso i když u toho se bojím těch plastů ale píši tam že začali brát od jiného vyrobce a prej se to praskání a rozpadávání zlepšilo, ale nemám žádné zkušenosti. Pokud možno kdyby jste měli nějaký odkázek nebo radu na nějaký jiný výrobek lepší kvality budu rád.

Vím že je to tady už nějakou dobu mrtvé ale snad mi někdo poradí :)

Předem děkuji

S pozdravem Adam Odvody

Odkaz ke komentáři

dobrý večer mám problém se zamykáním octavie1. Když auto zamknu tak všecny dveře fungují kromě těch u spolujezdce ty se zamknou a hned odemknout . Dále bych se chtěl zeptat jak otevřít zadní dveře,když je tam dětská pojistka a venkovmí klika přestala fungovat. děkuji za radu

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...