Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

Nechci ti kazit naladu, ale jak nemas papir ze bylo auto v oprave tak ten kluk je z toho venku... but je tam jasne foto nebo je to na tvuj rub... oni ho vyzvou on poda vysvetleni ze to neridil protoze nemel ridicak a vrati se to zpet a budou resit tebe... Je to slovo proti slovu a pochybuji ze rekne ze to ridil kdyz nema ridicak... za to se chodi klidne do lochu... preju ti at to dobre dopadne ale odseres to asi ty... smolik...

Odkaz ke komentáři

p2p- neboj,on ma zabaveny ridicak,tata dela na policajtech,staci svedka ze sem mu to auto dal,na magistru toho pana mame,vsechno o nem vi,takze se jen tak nevykrouti,pokud ano tak se to poresi jinak ;-)

Jeste porad na nej muzu podat trestne oznameni,dopustil se trestneho cinu rizeni v dobe zakazu cinosti a neopravnene uzivani osobniho vozidla ke svym potrebam!Ves ze by ho vyslichal muj tata tak jen tak mu to neprojde tak ze ja se toho nebojim,vsude mame zname diky rodine ktera je u policie a vsichni jsou na hodne velkych pozicich ;-)

Upraveno uživatelem princes
Odkaz ke komentáři

Já přeci neříkám že jsi u něho mel stát ale když Teda někomu dávám auto tak o nem něco musím vědět (reference a podobné) a pokud ne tak si tu práci ohlídam a proto si všechno dělam sám ;-) jo a neboj vím co toe Mít doma prcka velmi dobře :-D proc jsi si to nenechal Teda namontovat přímo u výrobce ?

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

Jo ja te chapu chipe,no ponauceni :-( Nemohl jsem se tam dostavit s nejakeho duvodu.... pak treba na srze pokecame,tak jsem si ho nechal poslat. Ale mas pravdu co si clovek neudela sam tak to pak u nejakeho lojzi stoji za houby :-( Aspon vim ze ne kazdy kdo se jeví normalne tak takovy je :-( Ted uz auto fakt nedam zruky nejakemu saskovy co mi kdo doporuci :-(

Odkaz ke komentáři

jo,dekuji moc ;-) snad ano,porad mam vzaloze to trestni oznameni a jelikoz ridil bez ridicskeho prukazu ktery mu byl odebran tak se dopustil trestneho cinu a tady uz neni jen pokuta ale az na rok vezeni a podminka!A jak mi bylo zdeleno ze ma celkem dost problemu s policii,tak jen tak do outu to nenechaji dat! ;-) Uvidime ma 10dni nato aby se dostavil na magistrat!Nedostavi se a neda o sobe vedet automaticky pokuta ve vysi 5is kc!Takze uz to neni pro neho prdel!Navic jsem tam rek ze mi nahlasil jine jmeno a adresu nez ma!Coz je taky trestny cin! :-D Nenecham jen tak nekoho koho neznam vozit si prdel a uz vubec ne vozit nejake svoje koko..y!!! :@ To je brutalni drzost!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...