Přejít na obsah

FLAMENCO-LKáčko na chatu

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

jezdi tam kazdy den,tak snad ho zitra odchytim na kamerach nejde poznat o jaky tip vozu jde!Kvalita je takova rozmazana auto je velke cerne nejaky multivan 7mistnej,nejhorsi je ze to je promackle jako svine :-(

Proc ti pitomci nedaj za sterac aspon listek!Vsak je to nebude nic stat a ja bych usetril 2tis spoluucast na havarijku :@

Odkaz ke komentáři

Jo, však totéž já se zadním nárazníkem. Auto jsem si asi před měsícem jednou trošku škrábl na předním nárazníku kvůli stupidním nájezdům na nadzemním parkovišti u firmy. Hned jsem to ještě na místě přeleštil a odpolko přetřel lakovou tužkou - a není nic vidět.

Nějaký idiot mě ale asi před 4 měsíci zezadu nabral na parkovišti a mám tam asi centimetr hlubokou rýhu, kterou už nikdy laková tužka nezpraví. Kdyby se aspoň po okrajích nesvažovala s náznakem promáčkliny :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Princes: Zrovna teď tělám přestavbu moji OII pred fl na fl, tak tady vsude mozne sbírám zkušenosti. No a jak jsem tady viděl tvoji oktu, byla mi povědomá. A když jsem tu viděl další indície, hned mi to trklo. Že si to byl ty, kterého jsem povozil a ukazoval mu třístovku HEMI u Globusu v Havířově? :-)

Odkaz ke komentáři

princes,jak píšeš o tom,proč ti nedal nikdo lístek za stěrač,že ti očesal auto tak ani to není zárukou vyřešení.

Mě na parkovišti někdo narazil u předchozího auta nárazník a dal mi lístek za stěrač s tel.číslem.Říkal jsem si super,slušnost nevymřela,ale chyba.Když jsem totiž potom volal na dané číslo,ozvalo se mi volané číslo neexistuje !! A protože jsem s autem odjel z parkoviště dřív než jsem volal na to číslo tak to pak bylo keců PČR že jsem odjel od nehody.Na kamerách nakonec stejně nic nezjistili.

Odkaz ke komentáři

hojdan-ahoj jo vzpominam si ;-) auto uz jsi prodal?Ja nakonec jeste zustanu u okuty ;-)

Stenmar-reknu ti ze je to humus!Pak bych ho zabil!Ja cekal na polici 2hod a ti mi rekli ze auto je ze slovenska psane na firmu tudiz nedohledatelne a pokud ho najdou a rekne ze auto neridil atd tak taky pase!Takze zaver:cekal jsem tam zbytecne na ne!A stejne to musim opravit s havarijka kde opet zaplatim spoluucast :-(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...