zod1k Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Ahoj, mam OII s parkovacími senzory v predu i zadu, ale bohužel ve předu mi senzory dost blbnou, konkretně levá strano... Ihned jak se aktivují senzory, začnou pípap jakoby před nimi něco bylo a řve to furt a nepřestane je to decala síla :D, myslel jsem že je špatný parkovací senzor tak jsem koupil nový (použitý) napichl jsem ho tam, ale dělá to furt to stejný... nevite kde by ještě mohla být chyba ? ... Ještě mě napadlo odpojit přední senzory uplně protože je moc nepoužívám, ale když odpojím přední nefungují i zadní, jde tohle nějak pořešit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Nekdy to dela ramecek RZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 A byl ten senzor 100% funkční ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zod1k Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 chipmann - prodávájící mi tvrdil že 100% ano... Stanson - to mě taky napadlo, ale měj jsem senzory vyndané a namířené do volného prostoru, i jsem s nima mlel a reakce žádné, prostě to řve ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 co nalakování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zod1k Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 ja jsem auto nelakoval, tak nevím... ale škrábat barvu ze senzoru se mi moc nechce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zod1k Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Ještě mam dotaz, nemaji park. senzory svoji vlastní řídící jednotku ? ... Protože dnes mi zase pro změnu blbla pravá strana :( Jestli nemuže být chyba v ní... nebo do čeho je to napojené ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 ano mají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 zdravim ja u me se vyskytl podobny problem .. mam park. senzory predek/zadek po zarazeni zpatecky (misto aby se zobrazilo ,,auticko" a stlumilo se radio) tak to jen pipa radio hraje dal auticko se nezobrazi.. kde by mohla byt chyba ?? zacalo to delat z niceho nic.. vyresi to diagnostika ? diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 jj napíchnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mnemonik Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Chi se zeptat,měnil jsem baterku,provedl jsem nastavení hodin,rádia,seřízení oken,popojel jsem kvůli tomu malýmu volantíku,no a když jsem chtěl couvat mezi vozidla a zařadil jsem zpátečku,tak se mi v rádiu sice zobrazilo autíčko,rádio se ztlumilo,ale jinák žádná reakce ani obrazová(ubývání čárek za autíčkem,ty se ani nezobrazily),ani reakce zvuková (pípání).Je mi to divný,protože parkovací senzory před výměnou baterky fungovali.Nemá někdo podobné zkušenosti,že by poradil co s tím. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houk Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Zdar kluci mam problém s park senzory, po zapnutí klíčku a zařazení zpátečky to jen dlouze pípne a nic víc. nerozsvítí se ani autíčko na display , kontroloval jsem už kabeláž - propípáno - vše ok, kontrola konektorů - ok, jednotka vizuálně ok, diagnostika hlásí chybu 2070 - zadní parkovací senzor ( bez určení který) a nebo tam občas skočí chyba na všech když dam blok hodnot tak ukazuje že neběží ani jeden senzor ..... nesetkal jste se s tím už někdo ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 jaká diagnotika ti toto vyčetla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houk Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 jaká diagnotika ti toto vyčetla? SuperVag, poslední verze 2015 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 ta chyba je tam špatně popsaná http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/02070 - komplet zadní senzory tzn jako by byl odpojení svazek zadního nárazníku, pokud je kabeláž OK, tak jedině všechny čidla KO nebo RJ KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houk Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 ta chyba je tam špatně popsaná http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/02070 - komplet zadní senzory tzn jako by byl odpojení svazek zadního nárazníku, pokud je kabeláž OK, tak jedině všechny čidla KO nebo RJ KO jj taky jsem na to koukal, jenže nevím čím začít, asi bude levnější vyzkoušet jednotku než všechny senzory (y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 zkus jednotku a uvidíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Houk Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 tak nová informace, vyměnily jsme jednotku a nic - stejná závada - 2070 - odpojený kabelový svazek následovala výměna všech senzorů a pak teprve vše OK !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 to je ta nejhorší varianta...hlavně, že vyřešeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Ahoj kluci. Mám prosbu. Mám Octavii 2 2008, origo zadní parkovací čidla. Začali mi zlobit. Začnou reagovat až když jsem od překážky na půl metru. Diagnostika žádnou chybu neukazuje. Čidla všechny tikají. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krája Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 Ahoj,potřebuju radu,sundaval jem zadní nárazník na O2.Před demontáží nárazníku park senzory makaly bez závad,po montáži a zapojení svazku asistent jen dlouze pípne a nic.Na diagnostice to píše závadu levého zadního senzoru G 203 přerušení/zkrat na kostru.Tak jsem dal nový senzor a stále nic.Je nutné po výměně senzoru znovu na diagnostiku na výmaz závady?Nebo je problém jinde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 10, 2016 Sdílet Odesláno Květen 10, 2016 bude problém jinde, po výměně čidla stačí vypnout a zapnout zapalování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krája Odesláno Květen 11, 2016 Sdílet Odesláno Květen 11, 2016 bude problém jinde, po výměně čidla stačí vypnout a zapnout zapalování Je to zajímavý,ještě propípám kabel.Při demontáži a montáži jsem byl opatrný,tak nevím kde je problém.To je hodně choulostivý,začíná mě to auto už s..t. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warezak Odesláno Prosinec 5, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2016 Zdravím,nefunguje mi 1 zadní senzor na o2 MR2008,nevěděli byste cca cenu za výměnu?Ideálně materiál+lakování+práce komplet. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.