Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

@160R: vedel som, ze budes reagovat na Agem, kedze si z brandze :)

Veru tie LEDky su asi naj zo vsetkych dostupnych octavii, ale tolko do toho vrazat nechcem...to by musel potom ist uz aj zadny naraznik, spolu s krydlom, nech uz je to komplet :wub: :D ...jedine, ze by do mna vpalila nejaka slepa slepica, potom tam uz pojdu RS narazniky, ale zalezi ci trafi predok, alebo zadok :lool:

@mareczek: ano LEDky v dennom svieteni mam, ale RSovym sa to nevyrovna, je to skratka krajsie ;)

Odkaz ke komentáři

@lumi: ano, svieti to podobne ako u lubina, az na to, ze ja nemam v stropnici zadnu lampicku (aj to bol prave dovod namontovat dozadu lampicky nad nohy). LEDky mam zatial iba vpredu (vybral som ich z kufra) a vyzera to paradne, je to dost uzitocna vec, aspon pre mna :)

Do lapiciek budem objednavat nieco taketo: http://stualarm.cz/produkt/95vwt10-8-led-zarovka-12v-s-patici-t10-do-vozu-audi-vw/

...len sa bojim toho, ze to bude moc silno svietit a to moc nechcem...este uvidim.

Potom hodim aj foto, ale odporucam toto osvetlenie :palec:

Lubinob, ake si tam ty daval LEDky?

@lubinob: co to tu dohadujete? Hromadnu zrazku a prerabku na RS? Len ci by to potom nase poistovne vsetko zhltli, preplacat z vlastneho by sa mi to moc nechcelo :lool: :lol:

Odkaz ke komentáři

Ja tam mám len nejaké s dvomi alebo štyrmi diodami, tie čo si dal odkaz budú svietiť dosť silno, do kufra budú dobré.. :D

Cez maxík sa to dá zapnúť hocikedy? To som ešte neskúšal, musím sa na to pozrieť.. ale nepamätám si takú možnosť, to by mi snáď Rolba ukázal.. alebo je to možné až u FL..:(

Ty nemáš vzadu lampičku? To už aj na tom šetria? Ja mám vpredu lampičku zo Superba a vzadu tú spredu, prostredné LEDky mám modré a čítacie biele..

Po tejto debate už asi žiadna hromadná prerábka na RS nebude.. :lol:

Odkaz ke komentáři

Ano, do kufra budu dobre (tie co som postol), preto neviem ake dat do lampiciek nad nohy, aby to nebolo moc silne :huh:

Hej, veru setria asi na vsetkom a stropnicu koli tomu menit nemienim, vzadu aj tak nesedim, takze mi to moc nevadi :)

Jardo mi tak spominal, ze cez maxik sa daju tie lampicky zapnut aj za jazdy...

P.S: po ceste do Prahy som si cvakol sestry vedla seba. No neviem, sice OIII je pekna, ale oku mi skor lahodi jej starsia sestra :rolleyes::wub:

post-19535-0-82442000-1368380568_thumb.jpg post-19535-0-19656800-1368380578_thumb.jpg post-19535-0-27015000-1368380588_thumb.jpg post-19535-0-72999600-1368380597_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...