Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

Na olejoch z Damo Slovakia sme najazdili cez 1mil kilometrov a nikdy ziaden problem.

A v servise dostanes co? Ved najlahsie ako sa dostat k oleju je poznat niekoho co robi v servise... ;) Mne napr pri garancke nevymenili olej a to som si dal vlastny. Kam isiel? Len mi doliali na 1.9TDI to, co chybalo. Hned pri preberani auta kontrolujem, ci je olej vymeneny :)

Nie je to o polskych olejoch aj u nas sa to miesa...a to, ze si servis da cenu x4 negarantuje nic, takisto ako sa predava nafta na pumpach.

Odkaz ke komentáři

No o tych "vselijakych" olejoch kazdy hovori ale nikto ich nevidel :) Najma autorizovane servisy maju plno reci, ale ze by dolozili nejake fotky ze sa s tym stretli, tak to uz kazdy len mlci a dava hlavu dole.

To potom sa musim bat kupit cokolvek a vzdy volat len autorizovany servis ako keby boli oni najserioznejsi :lool:

Naposledy som do B7 objednaval od jeldu - http://www.cc-autodily.cz/olej-motorovy-shell-2?sort=cena_dph .

Odkaz ke komentáři

Tak asi mame kazdy ineho vyrobcu auta :lool: ..je to jedno,co tam das, hlavne treba dodrzat normu ;)

Ta kapsa je vazne super, akurat mi tam vojde vsetko co potrebujem, dokonca este aj VIF, ktory som doteraz nosil pri rezerve, spolu so striekackou...a za tie prachy, no neber to :palec:

Hlavne to ma naspodku dva pasy a vzadu jeden pas sucheho zipsu, takze to drzi ako pribite. Hej, ten tvar nie je nic moc, predsa to neni origos :rolleyes:

Za origo tasku chcu tusim v skodovke nejakych 40€, ak ma pamat neklame :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Ano, pouzivam striekacku a na nej mam napichnutu asi 5cm hadicku, aby som dociahol na spodok. Vzdy, pri tankovani sa na tom stojane rozlozim, ako keby som isiel obedovat :lool: ...ludia za mnou vzdy cumia...ale je to najrychlesie a najmenej si zaspinis ruky, ak nie su po ruke rukavice. Hlavne od VIFu strasne smrdia a citit to aj po viacnasobnom umyti :angry:

A naco to chces zmiesavat s inym aditivom? :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...