Kyselinka Odesláno Srpen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 @marekczek: no tento rok som ho prvy krat poriadne poumyval rucne a rucne aj navoskoval, nakolko som si na neho nasiel den volna. Inokedy sa viacmenej zdrzujem v BA, kde iba vybehnem na wapku a narychlo ho potom prebehnem/presusim rucnikom (cas cca 30min) ;) Umyvam ho pravidelne iba cez sezonu, v inych rocnych obdobiach sa to vobec neoplati, vtedy staci raz za cas prestreknut od soli. A na kefy chodit nemienim, este ani raz som s nim nebol :) Mam rad to auto a rad ho vidim ciste...obzvlast v interieri @josef: Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Pekne si sa sním pohral, krásne naleštené.. Ja by som to musel robiť každý týždeň aby takto vyzeralo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 Neskutočný lesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 k ledkám: seriově jsem je měl ztlumené na 92%, dal sem to na 100% a zase to svítí viac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Ktore? V dennom svieteni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 jj jasné, dyt ty si taky kupil tu ledku s čočkou nie? přes vcds jsem to ted tam zkusil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Ano tiez ich mam, no vcds po ruke nemam, takze asi budem musiet niekoho pootravovat, nech sa mi na to pozrie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 nebo prijed za mnou :-D asi to taky budeš mít na 92% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 No keby si byval hned za hranicami, popripade niekde pri Brne, tak by som sa nechal prehovorit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 ked sa sem chystas, tak by som mohol brnknut typkovi co vcds ma, a mal by to vediet, je dost sikovny, mne reinstaloval kolumba a popozeral cele kodovanie .. akurat neviem ci sa zdrzuje teraz v kosiciach, kedze je povodne zo spisskej alebo tak nejak... lenze sa sem na nejaku dobu stahuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 a ty nejedeš na žamberk alespon na sobotu? tam bude tuna vcds 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Do Zamberka sa zial nechystam, neni casu a malo dovolenky :( P.S: aj auto treba obcas prelestit zenskou rukou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 hm tak to uz aaano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 A keby len auto ... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Máš ji moc pěknou - žádné pseudo RS ptákoviny, čistá a tím i originální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Diky ...este pridam nejake fotecky, co mi ostali vo fotaku ...a trosku kvalitnejsie video z parkovania 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Při tom množství stránek jsem upřímně ani neshlédl první stránku a tak mi původní výbavu prozradil jen vzor na sedadlech. Sám si snad během následujícího týdne přivezu služební (něco velmi podobného) - jen bílou a v benzínu, no sedadla mi tam nezůstanou, protože na rozdíl od tvého vozítka tam nebude ani výškově stavitelné sedadlo spolujezdce, ani nastavitelné bederní opěrky, což je pro mě nepřípustné Nicméně nebýt těch sedadel, rozhodně nepoznám, že se původně jednalo o základní výbavu - super práce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Njn, je to len zaklad...este volant by som chcel poriesit, lebo ten mi moc bije do oci. Asi ho supnem cely do koze Troj-ramenny nechcem, lebo je pre mna nepohodlny, mozno zvyk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Skutočne nevyzerá tak,že by to bol len základ . Krásne auto . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Ten bych určitě řešil.. Ale jinak souhlas, trojramínko mi také příliš pohodlné nepřijde.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Nieco taketo by bolo fajn: http://www.volanty.net/cz/produkty/1646-octavia-2-2005-2012/OctIIFlCtyrRam-klasikaBLACK/-2008-2012-perforace-cerna-nit-.html :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 (upraveno) kraska ten volant je veru slaby, ja mam kozenny 4ramenny a ten uz vypada trosku lepsie ;) no ten perforovany co si nan dal odkaz sa mi nepaci tiez nakolko v aute podla fotiek nevidim nic z podobneho materialu tak aby ti nebil do oci este viac trojramenny skodovacky je v pohode no zial viac sa hodi na sportovejsie auto ako napr. na RS ;) mne sa tiez nepozdava v mojom aute mal som moznost ho na skusku prirovnat a nepacilo sa mi to mozno to je zvyk ale ja ked budem menit volant tak tiez len za 4ramenny Upraveno Září 1, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Když už, já bych měnil za ten nový škodovácký, ten vypadá moc hezky :) Vesměs úplně stejný, jaký posíláš v odkazu, jen pro OII, jsem měl v mé předchozí Octávce. Byl sice hezký, no hodně nepraktický - hrozně hrubý (až moc) a tím, že se jednalo o repase, kůže byla hrbolatá, protože ten molitan pod ní pořádně neořezali.. Když, tak doporučuji určitě spíše originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Hm, no tak budem musiet asi pokukat nieco ine :( Popravde je ine, ked si to clovek vyskusa a vidi to na zivo. Mozno navstivim tohoto tipka a poskusam u neho viacero volantov: http://tip-car.sk/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=204&catid=6&Itemid=56 Este som rozmyslal nad multifunkcnym, ked uz...no to by stalo trosku viac, nakolko by som musel kupovat este redukciu na multimediu Stickler, aky novy skodovacky mas na mysli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Myslel jsem ten z OIII, faceliftu SII, Yetiho, apod. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 (upraveno) ja tiez chcem menit za MF volant no odradza ma ta prava strana ze nebudu fungovat vsetky tlacidla nakolko nemam Maxika a ked to nebude 100% funkcne vsetko a nehodlam koli tomu menit pol auta tak sa s najvacsou pravdepodobnostou na to vyprdnem ;) vymenim len radio a volant necham taky aky je no uvidim co do jari vymyslim ;) stickler : ten novy volant vraj stoji za prd a na dotyk posobi uplne lacno :( co je skoda kedze na fotkach vypada pekne ;) Upraveno Září 1, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 To netuším, já ho ještě nedržel. Upřímě řečeno ale co u nových škodovek, zvláště u OIII, nepůsobí lacině, že.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Jj, Igor ho mal v RS a spominal to, cize ten novy ani moc nepripada v uvahu lumi ako myslis, ze nebude fungovat jedna strana? Este som to moc nestudoval, tak neviem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 (upraveno) ked nemáš maxidot, tak ti nepojede pravá strana, budeš to muset furt cvakat páčkou u stěraču. (jako to bylo u před fl) Upraveno Září 1, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Příští týden možná kolegovi povezu OIII do Prahy - pokud ano, tak si ten volant ohmatám a uvidím - na fotkách se mi ale moc líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.