Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

@marekczek: no tento rok som ho prvy krat poriadne poumyval rucne a rucne aj navoskoval, nakolko som si na neho nasiel den volna. Inokedy sa viacmenej zdrzujem v BA, kde iba vybehnem na wapku a narychlo ho potom prebehnem/presusim rucnikom (cas cca 30min) ;)

Umyvam ho pravidelne iba cez sezonu, v inych rocnych obdobiach sa to vobec neoplati, vtedy staci raz za cas prestreknut od soli. A na kefy chodit nemienim, este ani raz som s nim nebol :)

Mam rad to auto a rad ho vidim ciste...obzvlast v interieri :wub::palec:

@josef: Dik :pivo:

Odkaz ke komentáři

ked sa sem chystas, tak by som mohol brnknut typkovi co vcds ma, a mal by to vediet, je dost sikovny, mne reinstaloval kolumba a popozeral cele kodovanie palec.gif .. akurat neviem ci sa zdrzuje teraz v kosiciach, kedze je povodne zo spisskej alebo tak nejak... lenze sa sem na nejaku dobu stahuje smile.gif

Odkaz ke komentáři

:palec:

Při tom množství stránek jsem upřímně ani neshlédl první stránku a tak mi původní výbavu prozradil jen vzor na sedadlech.

Sám si snad během následujícího týdne přivezu služební (něco velmi podobného) - jen bílou a v benzínu, no sedadla mi tam nezůstanou, protože na rozdíl od tvého vozítka tam nebude ani výškově stavitelné sedadlo spolujezdce, ani nastavitelné bederní opěrky, což je pro mě nepřípustné :unsure:

Nicméně nebýt těch sedadel, rozhodně nepoznám, že se původně jednalo o základní výbavu - super práce! :pivo:

Odkaz ke komentáři

kraska :wub:

ten volant je veru slaby, ja mam kozenny 4ramenny a ten uz vypada trosku lepsie ;) no ten perforovany co si nan dal odkaz sa mi nepaci tiez nakolko v aute podla fotiek nevidim nic z podobneho materialu tak aby ti nebil do oci este viac :blink: trojramenny skodovacky je v pohode no zial viac sa hodi na sportovejsie auto ako napr. na RS ;) mne sa tiez nepozdava v mojom aute mal som moznost ho na skusku prirovnat a nepacilo sa mi to :wallbash: mozno to je zvyk ale ja ked budem menit volant tak tiez len za 4ramenny :palec:

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Když už, já bych měnil za ten nový škodovácký, ten vypadá moc hezky :)

Vesměs úplně stejný, jaký posíláš v odkazu, jen pro OII, jsem měl v mé předchozí Octávce. Byl sice hezký, no hodně nepraktický - hrozně hrubý (až moc) a tím, že se jednalo o repase, kůže byla hrbolatá, protože ten molitan pod ní pořádně neořezali.. :unsure:

Když, tak doporučuji určitě spíše originál :palec:

Odkaz ke komentáři

Hm, no tak budem musiet asi pokukat nieco ine :(

Popravde je ine, ked si to clovek vyskusa a vidi to na zivo.

Mozno navstivim tohoto tipka a poskusam u neho viacero volantov: http://tip-car.sk/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=204&catid=6&Itemid=56

Este som rozmyslal nad multifunkcnym, ked uz...no to by stalo trosku viac, nakolko by som musel kupovat este redukciu na multimediu :rolleyes:

Stickler, aky novy skodovacky mas na mysli?

Odkaz ke komentáři

ja tiez chcem menit za MF volant no odradza ma ta prava strana ze nebudu fungovat vsetky tlacidla nakolko nemam Maxika :wallbash: a ked to nebude 100% funkcne vsetko a nehodlam koli tomu menit pol auta tak sa s najvacsou pravdepodobnostou na to vyprdnem ;) vymenim len radio a volant necham taky aky je :palec: no uvidim co do jari vymyslim ;)

stickler : ten novy volant vraj stoji za prd a na dotyk posobi uplne lacno :( co je skoda kedze na fotkach vypada pekne ;)

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...