Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

@marekczek: no tento rok som ho prvy krat poriadne poumyval rucne a rucne aj navoskoval, nakolko som si na neho nasiel den volna. Inokedy sa viacmenej zdrzujem v BA, kde iba vybehnem na wapku a narychlo ho potom prebehnem/presusim rucnikom (cas cca 30min) ;)

Umyvam ho pravidelne iba cez sezonu, v inych rocnych obdobiach sa to vobec neoplati, vtedy staci raz za cas prestreknut od soli. A na kefy chodit nemienim, este ani raz som s nim nebol :)

Mam rad to auto a rad ho vidim ciste...obzvlast v interieri :wub::palec:

@josef: Dik :pivo:

Odkaz ke komentáři

ked sa sem chystas, tak by som mohol brnknut typkovi co vcds ma, a mal by to vediet, je dost sikovny, mne reinstaloval kolumba a popozeral cele kodovanie palec.gif .. akurat neviem ci sa zdrzuje teraz v kosiciach, kedze je povodne zo spisskej alebo tak nejak... lenze sa sem na nejaku dobu stahuje smile.gif

Odkaz ke komentáři

:palec:

Při tom množství stránek jsem upřímně ani neshlédl první stránku a tak mi původní výbavu prozradil jen vzor na sedadlech.

Sám si snad během následujícího týdne přivezu služební (něco velmi podobného) - jen bílou a v benzínu, no sedadla mi tam nezůstanou, protože na rozdíl od tvého vozítka tam nebude ani výškově stavitelné sedadlo spolujezdce, ani nastavitelné bederní opěrky, což je pro mě nepřípustné :unsure:

Nicméně nebýt těch sedadel, rozhodně nepoznám, že se původně jednalo o základní výbavu - super práce! :pivo:

Odkaz ke komentáři

kraska :wub:

ten volant je veru slaby, ja mam kozenny 4ramenny a ten uz vypada trosku lepsie ;) no ten perforovany co si nan dal odkaz sa mi nepaci tiez nakolko v aute podla fotiek nevidim nic z podobneho materialu tak aby ti nebil do oci este viac :blink: trojramenny skodovacky je v pohode no zial viac sa hodi na sportovejsie auto ako napr. na RS ;) mne sa tiez nepozdava v mojom aute mal som moznost ho na skusku prirovnat a nepacilo sa mi to :wallbash: mozno to je zvyk ale ja ked budem menit volant tak tiez len za 4ramenny :palec:

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Když už, já bych měnil za ten nový škodovácký, ten vypadá moc hezky :)

Vesměs úplně stejný, jaký posíláš v odkazu, jen pro OII, jsem měl v mé předchozí Octávce. Byl sice hezký, no hodně nepraktický - hrozně hrubý (až moc) a tím, že se jednalo o repase, kůže byla hrbolatá, protože ten molitan pod ní pořádně neořezali.. :unsure:

Když, tak doporučuji určitě spíše originál :palec:

Odkaz ke komentáři

Hm, no tak budem musiet asi pokukat nieco ine :(

Popravde je ine, ked si to clovek vyskusa a vidi to na zivo.

Mozno navstivim tohoto tipka a poskusam u neho viacero volantov: http://tip-car.sk/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=204&catid=6&Itemid=56

Este som rozmyslal nad multifunkcnym, ked uz...no to by stalo trosku viac, nakolko by som musel kupovat este redukciu na multimediu :rolleyes:

Stickler, aky novy skodovacky mas na mysli?

Odkaz ke komentáři

ja tiez chcem menit za MF volant no odradza ma ta prava strana ze nebudu fungovat vsetky tlacidla nakolko nemam Maxika :wallbash: a ked to nebude 100% funkcne vsetko a nehodlam koli tomu menit pol auta tak sa s najvacsou pravdepodobnostou na to vyprdnem ;) vymenim len radio a volant necham taky aky je :palec: no uvidim co do jari vymyslim ;)

stickler : ten novy volant vraj stoji za prd a na dotyk posobi uplne lacno :( co je skoda kedze na fotkach vypada pekne ;)

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...