Kyselinka Odesláno Srpen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Dame SS battle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Davno som sem nic nedal, tak nech to tu neskape :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 TY Zadni Ledaky se rozmohly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) Parkujes ako truľo Ale inak je to fesanda Upraveno Září 4, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Právě že dobře, přes 2 pruhy udeální..aspoň to nikdo neobije při parkování :) jinak krásné a elegantní auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Ked sa clovek pozrie na tu fotku, tak to vobec nevyzera, ze by to niekomu vadilo...parkovisko bolo poloprazdne :D Vzdy radsej parkujem trosku dalej, ako to dat priamo pred vchod a mat odrbane auto...ludia su sedlaci P.S: dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Vrchol všeho je, když sedíš v autě a ženská vedle v autě vyleze a třískne Ti do dveří tak, že se v autě zatřepeš. A finálně, když jí chceš slušně říct, že Ti jako podřela auto, tak Tě ještě seřve..pak se udrž, abys ji jednu nevlepil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Schavi velakrat sa stava ze prave tym ktori parkuju cez dva pruhy aby nemali obuchane auto, ho niekto naschval za to obehne klucom ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Já to spíš myslel ze srandy :) Je jasné, že parkovat takhle schválně je blbost. A někteří to můžou brát jako provokaci a jít to ojet, jak jsi napsal. Jak říká Kyselinka, radši parkovat dále od aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Někteří to ojedou klíčem, ale mnohokrát, když bylo parkoviště prázdné, já se postavil někam daleko a kola jsem měl na čáře, nebo lehce přes, někdo se na mě stejně nalepil.. Prostě demence 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 jj me se to uz stalo, parkoviste totalne prazdne, na 2 minuty do zverimexu a prijdu auto obtahle klicem, nastesti to nebylo nejak hloubkove, tak to slo lestenkou rozlestit ... ale nasere to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 Známý, který bydlí se mnou v jedné ulici, přijel onehdy s novou L&K černé barvy a ještě ten den měl komplet pravou stranu až na základ..zaleštit bohužel nešlo..a kup si pak v ČR nové auto :-( Ale už toho nechme..zasíráme mu to tu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 5, 2014 Sdílet Odesláno Září 5, 2014 vzdyt on je raaaaad, ze se mu to vlakno tady hybe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2014 :lool: ..tuto temu zbytocne aj rozoberat, ludia su skratka dementni (cest vynimkam) a s tym nikto nic nespravi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 Jedna z vyletu a male/velke vyrocie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 A este som zabudol, ze na vyrocie dostane cernota maly darcek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 tu si nekdo bude hrat prdel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 (upraveno) Jakoby si nestačilo prdnout... Upraveno Říjen 3, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 @Stickler: @MaroCZ: Ano, prdel bude v teplucku ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 len mechanicke a latkove? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 aha Denis :D a ja si posledne rikat co to v tvem aute tak smrdi ... uz je mi to jasne ... prase jedno ... kvuli tomu ti pak ty potahy odstavaji, nechteji mit s tema sedackama nic spolecneho :D ... a ja se jim ani nedivim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 @seib: auto ma nezivi, takze lepsie si nezasluzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 Ne Maro, to je úmyslně, si tam kumuluji teplo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Jesenne upratovanie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 9, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 (upraveno) Vypadaju pekne a zachovalo Upraveno Říjen 9, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2014 Predne su v lepsom stave ako moje povodne...ma v nich rit tlaci, musim ich roztiahnut (alebo schudnut) :D Zadne su pouzivanejsie ako moje, ale ja som ich nepouzival vobec, takze asi tak... ...este zapojit vyhrevy <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.