lumi Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) A hlavnemu akterovi tohto projektu nepodakuje :D Uvidis ze budes spokojnejsi ;) Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Tak dik, ze ma furt namotas na nejaku pikacovinu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Ale no :D ruku na srdce a povedz ze to nie je lepsie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 Jen já tam mám po cca 25 tisících už patrný důlek od lokte :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Ale asi aj zalezi ako ju mas nastavenu. Ja ju mam posunutu nadoraz dopredu a zdvihnutu asi o 2-3 zuby hore...cize sa o nu neopieram laktom, ale predlaktim. Kazdopadne uvidim, ci sa mi to bude robit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 pekne pekne :) ... asi u me to budu muset nekdy taky vymenit, mam uz to nejaky patek a nekupoval jsem to nove, cili lehce osoupane uz to je :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Hezké Taky ji mám posunutou na max. dopředu a zvednutou o 1 zub. Není to nijak moc, ale už je trošku "pocuchaná" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 nj Denis, kdo vi co s autem delas kdyz se nikdo nediva :D ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Mensi update kamery :) Kedze OII je "ina" skodofka, tak bolo treba kupit misku a konektor + piny z Roomstra, aby to vsetko sedelo, tak ako ma. Miska na OII je nizsia a nie je to ako samostatny nahradny diel, pritom A1, roomster, yeti a SII ju maju a je vyssia. Svorkovnica tak isto, vsetky ju maju rovnaku, len OII inu :D A este jedna mala blbost 6Q0412359, na ktorej inzinieri strasne setrili, kus stoji 52 centov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) Co to je za kameru? (z jakého auta) :) Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem Hydraulik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 http://www.aliexpress.com/item/wire-Wireless-car-parking-camera-for-sony-ccd-Skoda-Roomster-Fabia-Octavia-Yeti-superb-Audi-A1/32245969527.html :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Paradicka ako vzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 (upraveno) díík :) a kvalita obrazu dobrá? jo a co k tomu potřebuju za kebeláž, když mám columba? to asi nepůjde že? Upraveno Prosinec 9, 2014 uživatelem Hydraulik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 tiež by som bol zvedavy na kvalitu obrazu dostal som za ulohu vymysliet pohladat popytat sa na nejaku kameru na o1 a po precitani temy na O1 niekto pisal ze s mensimi upravami pasujeajkamera s O2 samozrejme zapojenie sa bude riesit inak nie cez colombus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Ď :) Kvalita obrazu je o dost lepsia, ako som mal pred tym (aspon co som narychlo skusal), kedze toto je uz CCD a este k tomu ma na cocke sklo a nie plexi. Ja som kabelaz uz mal, nakolko som mal kameru vo svetle SPZ, cize klasika napajanie a cinch pre S-video. Na columba to tusim ide, len treba nejaku redukciu, ale to netusim aku...mam pocit, ze princes ju mal a aj ju predaval, no nie som si isty. Mozem urobit nejake fotky obrazu, len fotka to tak nezachyti ako oko "Kamera z OII" nie je, chalani montuju origos kameru z Tiguana/Passata a ta je vacsia, cize treba rezat vacsi otvor...a to prave ja nechcem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Super, když mám teď tu možnost, pořád nad tím taky lehce spekuluji :) Má to živou trajektorii, nebo jen statika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Zial iba statika, je to cisto len zobrazovadlo :) Inak musim povedat, ze nocny rezim je sto krat lepsi ako na predchadzajucej kamere. Obraz je mierne do zlta a je o dost lepsie vidiet, zobrazovaci uhol je takisto vacsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 co jsem slysel (kamery od skodovky) tak kdyby jsi mel trajektorii, cervena cara lemuje spolu s naraznikem a naraznik neni videt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Tie dieliky tam mam aj ja...ja som myslel ze Denis naraza na to natacanie, alebo niecomu nechapem? To ma trosku mrzi, ze na tychto kamerach nie je vidiet naraznik, to by bolo super. Ale co mam odskusane, tak ked sa objektom dotknem spodku obrazovky, tak som od neho cca 3cm. Tak to bolo aj na predoslej kamere a to mi uplne staci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Míšo, myslel jsem ty dynamické trajektorie (čáry), takže to, na co jsi mi odpověděl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 to by musela byt jednotka co by vycitala asi otoceni serva ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Nejake foto vo dne a cez noc. Tazko sa to foti, hlavne v noci, lebo telefon si expoziciu nastavuje podla seba <_< Kamera trochu viac vytrca, co mi mozno trochu vadi, lebo pritahuje pozornost, ale uvidime ci to nahodou niekomu nepoda na parkovisku ruky. Musim povedat, ze ten nocny rezim je perfektny, je vidiet ozaj vsekto za autom. No v uplnej tme som to nenafotil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Zajímavé. Časem nad kamerou budu asi taky uvažovat :) Ale asi pro trošku atypické použití. Mi stačí jen zvuk senzorů, ale např na lesních cestičkách pro čurpauzy by se to hodilo, kolikrát nevím, kolik centimetrů mi například ještě zbývá od příkopu, apod. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 (upraveno) a náš detailer čisté ač je zima :D ä pro míšu jeho budoucí upravy: http://www.sbazar.cz/1medovina/detail/5257815-skoda-octavia-ii-predni-maska-rs-rv http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-09-zadni-napis-rs-original-id:742.eshop Upraveno Prosinec 15, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 (upraveno) Neee, len nanesene dobre tri vrstvy tuheho 3M vosku a ked vyjde slniecko len to prebehnem wapkou, 10 minutova robota :) Som zvedavy ci ten vosk vydrzi celu zimu... Jake RS, wtf? Ty mas na to kone, to je pre teba :D Co sa ti nepaci na tej klubovej nalepke? Asi na to narazas ty! Upraveno Prosinec 15, 2014 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 15, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 nevypada spatne, myslel jsem ze to bude "vetsi potvora", ale je celkem nenapadna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Prosinec 16, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2014 možno ti to zobrazuje aj krajšie ako mne :) nočný režim mi ide viac do čiernobiela, na zraze to niekedy porovnáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Ludom sa tie ventilky velmi pacia <_< ...zmrdi jedni A dnes isiel okolo cinsky jezisko a hodil mi do schranky nieco na testovanie (2*7W - 36mm) :D Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 to si tam musel mať nejaké špeciálne čapičky.. to sú tie pre mňa na ŠPZ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Tie s novym znakom: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14227&p=1514380 ...ale sa mozem prefackat, lebo tie istiace sroby som dal dolu pred odchodom do Prahy, lebo pri dofukovani kolies som musel dat dolu puklicu, aby som uvolnil istiace sroby a naspat som ich nedal :( Ty sa tiez ozves vzdy, ked uz nieco objednam :D Este mam na ceste asi 5 balickov, tak potom mozem spravit dalsiu objednavku. Poskusam ake budu najlepsie nad SPZ, nech vies co bude najlepsie tam dat ;) Ale myslim, ze tam najviac pojdu 3W, alebo 5W...tieto su uz dost silne. 3W som objednaval lumimu, tak uvidim ake budu na zivo v lampickach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.